Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 59 077
  • 457
  •   1
Отговори
# 150
Ще го приклещи в кабинета му навръх рождения му ден  Peace

# 151
  • Варна
И като го приклещи кво ще го прави newsm78

# 152
E, кво ще прави - ако не си глътне езика може да го изчетка колко му се възхищава и как не може да спи, мислейки за него. А и той, ако го е треснала критическата, нищо чудно да ѝ пусне.

# 153
  • Варна
E, кво ще прави - ако не си глътне езика може да го изчетка колко му се възхищава и как не може да спи, мислейки за него. А и той, ако го е треснала критическата, нищо чудно да ѝ пусне.

Ама нейното шуши е неприкосновено Rolling Eyes

# 154
Добре, само едно нещо не ми стана ясно - как за 10 страници никой не те попита ти как смяташ да отидеш на среща т.е. да седнеш на една маса със силно религиозен евреин?  newsm78

Ние сме го правили преди, на миналия му рожден ден бяхме с колегите в един ресторант. И случайно или не той седна точно до мен.

# 155

Ние сме го правили преди, на миналия му рожден ден бяхме с колегите в един ресторант. И случайно или не той седна точно до мен.
Не е случайно. Знак е...няма да има за теб повече Коледа, иде Ханука. Naughty

# 156
Ама този човек на висок пост няма да прави нарочни неща пред подчинените си. Всички сте се събрали и той бам сяда до теб нарочно, защото има задна мисъл. Той ако я има няма да я изразява пред колеги, тъкмо напротив.

# 157
Звучиш ми като 15-годишна. Много романтични филми гледаш или четеш любовни романи....

Не търси във всеки поглед знак за нещо. Пак те питам какво очакваш, ако ти отвърне на чувствата? Ще се държите за ръце, разходки под звездите и рецитал на любовна лирика?!?  newsm78

# 158
  • София

Аз залагам, че е гей и затова не го е виждала с жена за тия две години, не се е женил, особняк е и силно религиозен.

Ако си падаше по агнешко, все някой за тези години в България, да го е видял и разбрал.

# 159
Звучиш ми като 15-годишна. Много романтични филми гледаш или четеш любовни романи....

Не търси във всеки поглед знак за нещо. Пак те питам какво очакваш, ако ти отвърне на чувствата? Ще се държите за ръце, разходки под звездите и рецитал на любовна лирика?!?  newsm78

Искам да съм близо до него. Искам да го прегърна, да мога да му покажа, че го обичам повече от всичко на света. Преди няколко месеца имаше погребение в семейството му, за пръв път го видях тъжен. Той винаги е усмихнат. За пръв път го видях тъжен, исках да го прегърна, да го утеша.

Толкова ми беше болно през цялото това време. Толкова никога не съм страдала.

# 160
Добре, само едно нещо не ми стана ясно - как за 10 страници никой не те попита ти как смяташ да отидеш на среща т.е. да седнеш на една маса със силно религиозен евреин?  newsm78

Какво яде той? "Силно религиозен" в корпоративна среда трудно ще просъществува, още по-малко като шеф. Но това е добре, разбира се.
Нещо наистина трябва да му е много особено, ако е на 50 и никога не се е женил.

И по същество: Не е това човекът. Няма как, вас ви делят светове. Имам приятелка, която се забърка с шефа си, разликата беше сходна. Известно време бяха заедно, разделиха се заради "непреодолими различия". Тя в началото нямаше опит много с връзките, не го мислеше, не си правеше илюзии, пусна се по течението, в момента отчита, че още в началото е трябвало да знае как ще се развият нещата.
По принцип бих те окуражила - не за друго, а за да не се питаш после "Ами ако...". Но ти очевидно си правиш илюзии и ще си навредиш много повече отколкото ако не опиташ, мисля. Внимавай.

# 161
Искам да съм близо до него. Искам да го прегърна, да мога да му покажа, че го обичам повече от всичко на света. Преди няколко месеца имаше погребение в семейството му, за пръв път го видях тъжен. Той винаги е усмихнат. За пръв път го видях тъжен, исках да го прегърна, да го утеша.

Толкова ми беше болно през цялото това време. Толкова никога не съм страдала.
Искаш това, искаш онова. А някой път мислила ли си сериозно той какво иска.

# 162

По време на вечерята мислиш да му кажеш на ухо? Ако разбира се те сложи да седиш до него.

# 163
  • Пазарджик
Тази твоя авантюра много ми наподобява на романа "Fifty shades of grey". Да не би тази история искаш да копираш в живота си

# 164
А как точно смяташ да разиграеш ситуацията? Насрочваш си среща с него, отиваш с молбата за напускане и обясняваш, че напускаш защото...?

Направо ума ми не го побира как жена ще се постави в подобна ситуация и как ще излезе от нея с ненакърнено достойнство. Аз съм над 40 годишна и признавам си такова нещо и през ум няма да ми мине да направя, ако ще да умирам и червата ми да се влачат по земята.

Имай предвид, че голям шамар може да получиш, подготви се психически. Толкова голям, че да ти скапе любовния живот за декади напред. Още повече щом си напълно неопитна и до момента не си имала никакви връзки със срещуположния пол. Дано да не си много чувствителна натура, че иначе лошо.

А, и защо ще си сменяш религията? Да правиш секс с някого не изисква да сте от една религия.

Общи условия

Активация на акаунт