Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 566
  • 457
  •   1
Отговори
# 135
Може да е почнала училище на 6 например, а пък да работи като рецепционистка, кол-центристка или нещо подобно, т.е. ниска позиция. Така или иначе, от темата личи, че или е пързалка или момата зорлем се напъва да се прави на интересна.

# 136
  • Tам през Атлантическия океан
А бе, мацки, чакайте да смятаме малко: на 20г., с две годишен стаж в голяма компания и с достатъчно опит и самочувствие да се яви на интервю в друга - некси не ми излизат сметките! В днешно време учениците не завършват ли на 19г., та па и веднага да ги вземат без опит в такава компания...  newsm78 Чиста измислица си е всичко, ама карай, весело е!  Flutter

Има , има в последната  компания в която работех в Бг
имаше такива момичета и момчета  Grinning и заемаха доста добри позиции а и добре се справяха , а да и учеха успоредно с работата  Peace
Като постъпих там в началото за мен бе  доста не типично  Crazy и бях много скептична относно позициите които заемаха.
С времето промених мнението си за много по-младите колеги от мен  Peace
в положителна насока  Peace

# 137
  • София

Не, връзка. Аз никога не съм си мислела, че ще се омъжа така или иначе. Но той е религиозен и не мисля, че някога ще иска да се свърже с нееврейка.

Хи,хи!
Почна много да се нагаждаш, " мацка"! hahaha hahaha hahaha
Първо щеше да си сменяш религията, сега пък вече си наясно, че няма да се жени за нееврейка.
Та, ще драпаш само да ти " откъсне цветиту"? Mr. Green

# 138
Ако все пак темата е реална, според мен момичето има проблеми от личностен и емоционален характер. На тези мисли ме навеждат следните неща:
- Няма никакъв опит в любовта, хайде секса да го оставим настрана.
- Изпитва внезапна тръпка към непознат, с когото се разминават в ресторант и вече е готова да обикаля ресторанта, за да го срещне отново. За мен това е доста психарско.
- Не искала да се занимава с мъже, за да се концентрира върху ученето. Тези аргументи минават в ранните тийнейджърски години, но човек на 18+ би трябвало да е достатъчно зрял, за да може да си съчетава ангажиментите.
- Няма никакъв опит в секса и любовта, но отсега знае, че не мисли да се омъжва.
Ами...или е измислица, или е яко психаж.

# 139
Абе айде, на 20 години, кой не е страдал по някой, с който само се разминава. Ако сега кажете, че вие не,възможмо е ,
но от моите приятелки та и аз - няма такава. Точно на 20, не по -рано. Може да сме били смотани, че чак тогава-ама тогава беше. На 30 съм, не на 50, че да ми кажете, че времената са били чак толкова различни. Това си е нормално според мен с фантазиите и платоничната любов, която за жалост болезнено се превъзмогва. Той най-вероятно ще и каже, че е поласкан и ще и подпише молбата. Ама и филмите са виновни, тая Кари Брадшоу колко моми обърка тотално, егати мръсницата Grinning

# 140
Дори и темата да не е пързалка, аз все още не съм разбрала как точто иска авторката да си разкрие чувствата и какво очаква.  newsm78
След като е девствена, склонна ли е да си даде девствеността на този мъж. Той надали ще е съгласен да си държат ръцете и да ходят по парковете. Whistling

# 141
Дори и темата да не е пързалка, аз все още не съм разбрала как точто иска авторката да си разкрие чувствата и какво очаква.  newsm78
След като е девствена, склонна ли е да си даде девствеността на този мъж. Той надали ще е съгласен да си държат ръцете и да ходят по парковете. Whistling

Нямам очаквания. Просто искам да знам какво ще ми каже. Има два варианта: или ще има негативен отговор, при което аз напускам и прекратявам контакт. Или позитивен, при което отново ще трябва да напусна, за да поддържам връзка с него, колкото и невероятен да е този вариант.

Какво имате предвид под "даде девствеността", мислите, че ще се възползва от мен ли? Не ми е направил впечатление на такъв човек, а от две години го познавам.

# 142
  • Варна

Не ми е направил впечатление на такъв човек, а от две години го познавам.

Какво впечатление ти е направил,че не прави секс ли?

# 143
Авторката разсъждава детински и май е прекалила с любовните романи. Звучи като осмокласничка. По-добре да стъпи на земята, на шефът и да му се занимава с дечурлига, едва ли ще се получат нещата както ги мечтае тя.

# 144

Не ми е направил впечатление на такъв човек, а от две години го познавам.

Какво впечатление ти е направил,че не прави секс ли?

Не, не се изразих добре. Т.е. не прави впечатление на човек, който би се възползвал от чувствата на хората.

# 145
Aldabella, колко време си прекарала с този шеф за две години та имаш таква впечатления? Доста незряла звучиш, дори и да натрупаш някакъв житейски опит, пак не е сигурно, че ще можеш да добиеш реална представа за човек, наблюдавайки го на работното му място.

# 146
Тоест, ще дадеш да ти оскверни шушито и без да се ожените ?

# 147
Какво имате предвид под "даде девствеността", мислите, че ще се възползва от мен ли? Не ми е направил впечатление на такъв човек, а от две години го познавам.

Сексът не е възползване на някой от другия! Трябва да е взаимно. В днешно време много малко жени и сигурно почти никой мъж не чака до първата брачна нощ, за да се случи това!!!  Peace

В никакъв случай не се заяждаме тук, просто ти казваме нещата такива, каквито са в действителност и каквито трябва да ги очакваш...

# 148
Нищо лошо да "оскверни шушито" и да се позабавляват, след като е пропуснала момента за подобни ученически влюбвания. Не е задължително да напуска работа, може и повишение да получи. Но да си свали розовите очила. Ако не държи на работата си и работната етика, спокойно може да заяви интереса си малко по-интелигентно. Или ще ѝ върже, или не. Ако е толкова свестен шефа, може безболезнено и интелигентно да откаже. И да стане тема за смях с приятелите му.

# 149
Добре, само едно нещо не ми стана ясно - как за 10 страници никой не те попита ти как смяташ да отидеш на среща т.е. да седнеш на една маса със силно религиозен евреин?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт