Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 562
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Е, дори и да не е усетил същото привличане на мига на първата им среща то е възможно да му бъде привлечено вниманието.

Не е нужно някой да се изтъпани и да каже"Обичам те и винаги ще те обчам! Ти си мъжа за мене! Аз ще ти родя три деца и всичките ще кръстя на теб!". Simple Smile

Лошото само е, че авторката няма опит ни с връзки, ни флирт и ще и е трудно да го накар да я забележи.  

# 121
Каквото и да направи авторката, полезен ход няма, все ще е отсвирена.

Има полезен ход- тя ще продължи напред.  Peace

# 122
Каквото и да направи авторката, полезен ход няма, все ще е отсвирена.

Има полезен ход- тя ще продължи напред.  Peace
Имах предвид, че няма полезен ход с НЕГО.
Иначе да, млада е, има колкото си иска полезни ходове в живота от тук нататък.Стига да съумее да ги изиграе както трябва.Само дето лошо почва....Ама дано се научи с по-малко щети.

# 123
Я, тук ли бил купонът днес.  Laughing  Убедена съм, че темата е пързулллл, но не пречи да се позабавляваме петъчно. На предложенията за честитки на шефа и пръстена по Бърдс с глас се смях.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 15:30 от Nickkie

# 124
Не се знае мъжът дали си няма партньорка, макар и да не е женен. Иначе, аз от работата си с евреи мога да коментирам следните неща:
- Повечето много се пазят да не завъртят нещо с подчинена, защото ги е страх после да не им спретне някой филм със сексуален тормоз (казвали са ми, че в Израел много се съдят за подобни неща, макар че не знаем този шеф дали е израелец изобщо).
- С връзките го дават като в търговията, т.е. важно е жената да се направи на недостъпна достатъчно убедително. Иначе ако се покаже в позицията на "търсещата" страна, се поставя в неизгодно положение във връзката.
И не на последно място, тези успешни бизнесмени, обикновено дълбоко религиозни и консумиращи само кашерна храна, обикновено поддържат по няколко връзки паралелно, често случващи се на различните места, които посещават по работа.

Не знам защо го пиша това, убедена съм, че темата не е реална, но петък е, защо да не си почешем клавиатурите. Grinning

# 125
Не се знае мъжът дали си няма партньорка, макар и да не е женен. Иначе, аз от работата си с евреи мога да коментирам следните неща:
- Повечето много се пазят да не завъртят нещо с подчинена,
Скрит текст:
защото ги е страх после да не им спретне някой филм със сексуален тормоз (казвали са ми, че в Израел много се съдят за подобни неща, макар че не знаем този шеф дали е израелец изобщо).
- С връзките го дават като в търговията, т.е. важно е жената да се направи на недостъпна достатъчно убедително. Иначе ако се покаже в позицията на "търсещата" страна, се поставя в неизгодно положение във връзката.
И не на последно място, тези успешни бизнесмени, обикновено дълбоко религиозни и консумиращи само кашерна храна, обикновено поддържат по няколко връзки паралелно, често случващи се на различните места, които посещават по работа.

Не знам защо го пиша това, убедена съм, че темата не е реална, но петък е, защо да не си почешем клавиатурите. Grinning
Всеки мъж с поне мааалко акъл в главата ще бяга "далеч" от 20 годишните си романтични подчинени.Особено ако е на 50 .....    Laughing   Това си е потенциална бомба със закъснител.

# 126
Прочетох коментарите ви, и с чисто сърце мога да кажа, че и на мен много ми се иска да беше измислица всичко, което ви разказвам. Колко пъти съм се чудела какво щеше да бъде, ако не го бях срещнала, ако бях постъпила в друга компания, ако не работех точно там. Вероятно никога нямаше да го видя. И щях да си живея живота.

Бях си обещала, че никога няма да се влюбя, че няма да си губя времето с такива глупости, а ще си гледам кариерата. Сякаш съдбата ме наказва, защото бях толкова уверена, че няма да изпитам любов. Съдбата се подиграва жестоко с мен.

# 127
  • София
Авторке, имала ли си някакви отношения с други мъже, поне някакъв опит? Да не си в капана на 'единствената любов' само защото за първи път си имала физическа реакция, предизвикана от индивид от срещуположния пол? Помисли добре какво и защо.

Не, не съм имала приятел никога. Не съм имала интерес, а и бях много заета с работа и училище. За пръв път ми се случва, но просто знам, че това е човекът.

И секс ли не си правила?

Не съм.

Тук вече взимам голямата купа с пуканките и с риска да кача 2 кила, ще ѝ видА сметката! Mr. Green

То, бива, то може, ама авторката го удари през просото, пък вън вали и кал до колене.......... Joy

# 128
Скрит текст:
Прочетох коментарите ви, и с чисто сърце мога да кажа, че и на мен много ми се иска да беше измислица всичко, което ви разказвам. Колко пъти съм се чудела какво щеше да бъде, ако не го бях срещнала, ако бях постъпила в друга компания, ако не работех точно там. Вероятно никога нямаше да го видя. И щях да си живея живота.

Бях си обещала, че никога няма да се влюбя, че няма да си губя времето с такива глупости, а ще си гледам кариерата. Сякаш съдбата ме наказва, защото бях толкова уверена, че няма да изпитам любов.
Съдбата се подиграва жестоко с мен.
СЪдбата ти дава шанс да се научиш да правиш разлика между правилната и неправилната любов.
И да избереш за себе си правилния човек.

# 129
  • София
Ако можеш да си намериш друга добра работа - напусни и пробвай да си реализираш тръпката.
Не, че вярвам, че ще ви се получи, но ако не пробваш още години наред ще въздишаш след него по коридорите и ще загубиш шансове за нормални връзки с твои връстници.

Самозаблуждаваш се смятайки, че е съдба да сте заедно.
Пробвай и ако не стане продължи напред.

Както писах, за мен темата е пързалка, но се питам- малко неудобство няма ли в това, да окуражавяш едно девствено 20 годишно да се обеси на врата на 52 годишен?

Няма значение, шеф ли е, клошар ли е...........
Или пък има, щото ако беше клошар, надали би получила съвет да се пробва, че да ѝ мине мерака и да насочи вниманието си към връстниците.

# 130
Ако можеш да си намериш друга добра работа - напусни и пробвай да си реализираш тръпката.
Не, че вярвам, че ще ви се получи, но ако не пробваш още години наред ще въздишаш след него по коридорите и ще загубиш шансове за нормални връзки с твои връстници.

Самозаблуждаваш се смятайки, че е съдба да сте заедно.
Пробвай и ако не стане продължи напред.

Както писах, за мен темата е пързалка, но се питам- малко неудобство няма ли в това, да окуражавяш едно девствено 20 годишно да се обеси на врата на 52 годишен?

Няма значение, шеф ли е, клошар ли е...........
Или пък има, щото ако беше клошар, надали би получила съвет да се пробва, че да ѝ мине мерака и да насочи вниманието си към връстниците.

Не разбирам, нещо лошо ли е, че съм девствена? Казах, че не съм имала връзка никога.

# 131
Не разбирам, нещо лошо ли е, че съм девствена? Казах, че не съм имала връзка никога.
Ако беше на 16-17 години - не.

# 132
Авторке, искам да те питам следното: ако случайно вземат, че се окажат взаимни симпатиите, ти какво очакваш от него? Брак? Щото пишеш, че си готова да си смениш религията. За мен това значи, че отсега си се представяш с бялата рокля, която не се случва в 100 % от случаите на първоначално привличане, само да те предупредя.

# 133
Авторке, искам да те питам следното: ако случайно вземат, че се окажат взаимни симпатиите, ти какво очакваш от него? Брак? Щото пишеш, че си готова да си смениш религията. За мен това значи, че отсега си се представяш с бялата рокля, която не се случва в 100 % от случаите на първоначално привличане, само да те предупредя.

Не, връзка. Аз никога не съм си мислела, че ще се омъжа така или иначе. Но той е религиозен и не мисля, че някога ще иска да се свърже с нееврейка.

# 134
  • BG
А бе, мацки, чакайте да смятаме малко: на 20г., с две годишен стаж в голяма компания и с достатъчно опит и самочувствие да се яви на интервю в друга - некси не ми излизат сметките! В днешно време учениците не завършват ли на 19г., та па и веднага да ги вземат без опит в такава компания...  newsm78 Чиста измислица си е всичко, ама карай, весело е!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт