Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 506
  • 457
  •   1
Отговори
# 105
Ако можеш да си намериш друга добра работа - напусни и пробвай да си реализираш тръпката.
Не, че вярвам, че ще ви се получи, но ако не пробваш още години наред ще въздишаш след него по коридорите и ще загубиш шансове за нормални връзки с твои връстници.

Самозаблуждаваш се смятайки, че е съдба да сте заедно.
Пробвай и ако не стане продължи напред.

# 106
Да си платонично влюбена ,го разбирам,но да ревеш по нощите -не много.Доста инфантилно ми изглежда. Сама е трябвало да си дадеш сметка,че докато бленуваш евреина ,връстниците ти имат реални връзки.Май ,си в някакви много гъсти филми.

# 107
И какво ще и помогне майка и? Плюс това, нищо нереално няма, реши ли, може да опита да завърти нещо с чичото. Да не е първата.
Въпросът е има ли смисъл и какво ще и струва.

Ако е на прага на депресия, ѝ трябва много близък и подкрепящ човек до нея.

Ако си е решила да 'завърти нещо с чичото', никой не може да я спре, освен чичото, но тя пък ще си мисли, че той греши като не я 'взема'.

# 108
Майка и може да я предпази най-малкото от голяма излагация. По-страшните неща дето ми се въртят в главата ще ги запазя за себе си.

# 109
Забравяте, че аз две години съм живяла с надеждата, че ще го забравя по някакъв начин, че ще спра да изпитвам чувства към него. Не съм писала колко нощи съм плакала и т.н., защото не искам да звуча твърде сантиментално. Само аз си знам колко съм страдала. Молех се да го забравя.

Не стана. А някои събития в живота ми са ми доказали, че когато не направиш нещо в точния момент, после много съжаляваш. И сега мисля, че е точният момент. Преценила съм, че има голям шанс да ме наемат на друго място - освен ако не се издъня тотално на интервюто. Ще посоча това като основание и ще му кажа защо напускам.

Как точно си представяш да му го сервираш?!?  newsm78

"Г-н Хххх, напускам фирмата Ви, защото Ви обичам от 2 години, плача нощем и копнея за Вас?!?"  Shocked

Човекът инфаркт може да получи.... Thinking Crossing Arms Naughty Да не говорим за твоята излагация.... ooooh!

# 110
  • Tам през Атлантическия океан
Tакааа  Wink да разджуркам малко  Laughing

Мъжа е свободен , тъй че не виждам нищо лошо авторката да действа  Peace
Относно разликата също не виждам проблем  Wink
Да голяма  е и какво Wink
Това че е изрън масоват рамка , нищо не означава , да има хора си падат по по-глеми  Grinning
Факт  Wink примери колкото искате Simple Smile

Та , авторката ако ти стискай давай  Wink
или ще се получи нещо или не  Sunglasses

Успех  bouquet

# 111
Tакааа  Wink да разджуркам малко  Laughing

Та , авторката ако ти стискай давай  Wink
или ще се получи нещо или не  Sunglasses

Успех  bouquet

Дес, ти като синоптиците с тази прогноза: 'шанс за превалявания' и са все прави, и да вали и да не завали.  Simple Smile

# 112
И аз не виждам какво толкова ще стане ако се пробва.
По-добре ли е да идеализира този човек и нереализираната любов? Какво толкова може да загуби  - едната работа. Голям праз за работата на тези години.

Пишем тук големи жени, които сме станали опитни и цинични на база успешните и неуспешните си връзки през годините. Трябва да се пробва, да се рискува и да се действа. Животът е това, което се случва, а не което чакаме да се случи Simple Smile  

# 113
Що бре какво лошо има ?!
Женен ли е човека - НЕ ,
Големи драматизации правите тук  Mr. Green
за да текат сериите  Wink

Възрастта не е проблем , пълнолетна е  Grinning
Какво да загуби , работата си , млада е кадърна е има опит за добро CV ще си намери друга работа.
За 2 години не е срещнала друг по който да 'тръпне' , какво да седи във фирмата и да се чуди , да пуска теми и да я филмирате  Mr. Green
Нещата са ИЛИ - ИЛИ много ясно , по-ясно и от прогнозата за времето ДА  Wink

Дорис   Peace

# 114
Много ми се ще "после" авторката да дойде и да каже как е чула "Благодаря за признанието, поласкан съм.Много си мила и красива, но поради ............................нещата просто са невъзможни. Пожелавам ти всичко добро на новата работа и късмет в любовта!".
Ама едва ли......
На бас се хващам, че "шефа" ще я разкара тактично и любезно.
Мъж, който си пада по една жена, не седи да чака ДВЕ години ТЯ да го свали.....    Laughing  Без значение кой шеф, кой роб.    Mr. Green

# 115
Мъж, който си пада по една жена, не седи да чака ДВЕ години ТЯ да го свали.....

Да, ако си пада по нея, отдавна да е ...

# 116
Много ми се ще "после" авторката да дойде и да каже как е чула "Благодаря за признанието, поласкан съм.Много си мила и красива, но поради ............................нещата просто са невъзможни. Пожелавам ти всичко добро на новата работа и късмет в любовта!".
Ама едва ли......
Мъж, който си пада по една жена, не седи да чака ДВЕ години ТЯ да го свали.....    Laughing  Без значение кой шеф, кой роб.    Mr. Green
А , може той да се е форсирал от разликата М ?
и затова да го дава пасив  Wink

И като я остсвири какво , поне ще е наясно  Wink

Авторката дерзай  Wink

# 117
Дес, няма такива мъже. Те се имат за младежи форевър.

# 118
Скрит текст:
Ама едва ли......

А, едва ли за две години се е подмладил...Ако досега се е чувствал дискомфортно от разликата, и занапред ще е така.
Каквото и да направи авторката, полезен ход няма, все ще е отсвирена.
Пак:
ако той я харесва и е искал нещо да стане, досега да е станало и забравено.
Не се познават от два дни, а от ДВЕ години.

# 119
Дес, няма такива мъже. Те се имат за младежи форевър.
Ок , щом казваш.

Общи условия

Активация на акаунт