Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 465
  • 457
  •   1
Отговори
# 90
Авторката да си направи тест на щитовидната жлеза !

Някой път и на млади години може да се прояви !

# 91
До това води пристрастяването към турски бози, а самотата в спалнята допълнително усложнява нещата.

# 92
Авторке, имала ли си някакви отношения с други мъже, поне някакъв опит? Да не си в капана на 'единствената любов' само защото за първи път си имала физическа реакция, предизвикана от индивид от срещуположния пол? Помисли добре какво и защо.

# 93
Авторке, имала ли си някакви отношения с други мъже, поне някакъв опит? Да не си в капана на 'единствената любов' само защото за първи път си имала физическа реакция, предизвикана от индивид от срещуположния пол? Помисли добре какво и защо.

Не, не съм имала приятел никога. Не съм имала интерес, а и бях много заета с работа и училище. За пръв път ми се случва, но просто знам, че това е човекът.

# 94
  • София

Не, не съм имала приятел никога. Не съм имала интерес, а и бях много заета с работа и училище. За пръв път ми се случва, но просто знам, че това е човекът.

И секс ли не си правила?

# 95
За съжаление само от едно разминаване в ресторант няма как да знаеш, че това е човекът. Пеперудите в стомаха не са индикатор. Освен това, ако той е искал и е мъж, щеше да ти покаже по някакъв начин дали има интерес към теб. Ако се опиташ да не фантазираш прекалено, може би ще разбереш, че е добре да имаш сигурна работа. И не се престаравай заради него конкретно, защото в един момент ще се почувстваш абсолютно прецакана и ще съжаляваш за загубеното време.

# 96

И секс ли не си правила?

Не съм.

# 97
Искам да кажа, че една жена винаги усеща, ако мъж е привлечен от нея, дори и това да не се изказва с думи, дори и да имат възрастова разлика или пък да са заети и двамата. Не е задължително привличането да прерасне в нещо друго, може да си остане на това ниво. Съмнявам се обаче, че момиче без опит във връзките /и секса/ ще успее да усети това.  newsm78 Не го казвам с лошо, в крайна сметка е млада, има много време пред себе си за открития.... Peace

Аз лично не бих направила първата стъпка към мъж, независимо от всичко. Ама това си е мое мнение.

# 98
Авторке, ако темета не е шега, в което вече съм почти убедена, наистина твоята пълна неопитност те кара да фантазираш несъщесъвуващи неща.

# 99
Aldabella,

споделила ли си с майка си за твоето влюбване? В течение ли е за твоите планове да споделиш с него за твоите чувства и да напуснеш работа? Тя знае е ли, че плачеш нощем за него?

Може да си пред/в депресия. Не е нормално да имаш такива натрапливи мисли за нереални неща и да плачеш и страдаш за това.

# 100
Момичето е решило да играе "Ва банк" !

# 101
Прави секс с някой млад левент, ако ще и да не е човекът. Тогава ще разбереш, че и дядото не е.

# 102
То хубаво знаеш, че това е Човекът, но дали той знае че ти си Жената.
Момичето е решило да играе "Ва банк" !
Не, просто се забавлява петъчно  Laughing

# 103
Aldabella,

споделила ли си с майка си за твоето влюбване? В течение ли е за твоите планове да споделиш с него за твоите чувства и да напуснеш работа? Тя знае е ли, че плачеш нощем за него?

Може да си пред/в депресия. Не е нормално да имаш такива натрапливи мисли за нереални неща и да плачеш и страдаш за това.
Говори с майка си!

# 104
И какво ще и помогне майка и? Плюс това, нищо нереално няма, реши ли, може да опита да завърти нещо с чичото. Да не е първата.
Въпросът е има ли смисъл и какво ще и струва.

Общи условия

Активация на акаунт