Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 584
  • 457
  •   1
Отговори
# 225
Абе, до 15-17 г. разлика ОК, ама 30 г. и на мен ми идва в повече. Въпреки че имам себе си за човек, приемащ чуждите решения без да съдя хората за това, как 20-годишна хлътна ненадейно по 50-годишен?!? Обратното по-съм съгласна, т.е. мъжът да се заинтересува от девойката, особено след 50 г. някакъв хормон ги тръшва.... Mr. Green

Не знам, и аз не знам.

Имам определени колежки в университета например, които харесват само по-възрастни от тях и повечето им връзки са с мъже с по 10-15 години по-големи от тях.

Но както казах, аз досега не съм проявявала интерес към мъже като цяло, да не говорим за по-възрастни.

# 226
Според мен момичета които харесват доста по-възрастни мъже търсят това което им е липсвало в детството като бащина обич и закрила компенсират емоционалната и психическа липса.Не мислия че нещо ще се случи най малкото той няма да рискува репотацята си като шеф.

# 227
Ник...58 новобела,

Авторката е много хитра, не играе за едното ч****е - за силикони и джуки...

Играе роля на недокоснато, влюбено за първи и последен път много свястно момиче, въпреки, че не тачи майка си...

Да не би въпросният шеф вече да й е осквернил шушито и да е загубил интерес, а тя горката с предизвестие за напускане да иска да му напомни за себе си ?!  Rolling Eyes

# 228
Абе, до 15-17 г. разлика ОК, ама 30 г. и на мен ми идва в повече. Въпреки че имам себе си за човек, приемащ чуждите решения без да съдя хората за това, как 20-годишна хлътна ненадейно по 50-годишен?!? Обратното по-съм съгласна, т.е. мъжът да се заинтересува от девойката, особено след 50 г. някакъв хормон ги тръшва.... Mr. Green

Не знам, и аз не знам.

Имам определени колежки в университета например, които харесват само по-възрастни от тях и повечето им връзки са с мъже с по 10-15 години по-големи от тях.

Но както казах, аз досега не съм проявявала интерес към мъже като цяло, да не говорим за по-възрастни.

10-15 е ок според мен, но чак 30....както и да е, то любовта няма възраст.

На мен по-скоро ми е интересно /извинявай, ако навлизам в много лично пространство/, как на 21 г. си още девствена? Ученическа любов не си ли имала? ...понеже в днешно време това е голяма рядкост. Не, че е лошо, но нямаш опит с мъжете, което за мен си е голям минус. Риск от попадане на неподходящ.  Peace

# 229
Ник...58 новобела,

Авторката е много хитра, не играе за едното ч****е - за силикони и джуки...

Играе роля на недокоснато, влюбено за първи и последен път много свястно момиче, въпреки, че не тачи майка си...

Да не би въпросният шеф вече да й е осквернил шушито и да е загубил интерес, а тя горката с предизвестие за напускане да иска да му напомни за себе си ?!  Rolling Eyes

Не ти отговарях, защото не желая да влизам в конфликт било то и в интернет, но мисля, че си ненужно заядлива и нападателна към човек, когото не познаваш на живо.

Не играя никаква роля, изказванията ти са грозни и възмутителни.

# 230
  • София
Не мога да разбера защо коментирате майка ми в случая. Тя не знае нищо, защото съм преценила, че не я засяга. Освен това родителите ми са против връзки с голяма възрастова разлика, имахме роднина, който се ожени за по-възрастна жена преди няколко години и имаше много негативни коментари по техен адрес, оттогава си имам едно наум да не споменавам такива неща пред семейството си.

А и съм на 21 вече, не съм на 11.

Коментираме майка ти, защото уж си близка с нея, уж е против такива разлики, пък не е успяла да възпита в теб чувство на елементарно самоуважение, че да не тичаш да се предлагаш на старчоци.

От друга страна, като си станала на 21, би трябвало да си разбрала, че в този живот, не всичко което хвърчи, се яде и че най- лесната роля е тази на парцала. Peace

# 231

10-15 е ок според мен, но чак 30....както и да е, то любовта няма възраст.

На мен по-скоро ми е интересно /извинявай, ако навлизам в много лично пространство/, как на 21 г. си още девствена? Ученическа любов не си ли имала? ...понеже в днешно време това е голяма рядкост. Не, че е лошо, но нямаш опит с мъжете, което за мен си е голям минус. Риск от попадане на неподходящ.  Peace

Не съм се интересувала от момчета досега в романтичен план. Имала съм, а и сега имам приятели момчета, но само приятели.

# 232
Май уцелих истината... Щом понечи да ми отговориш  Mr. Green

А и се издаде, че пишеш от няколко ника  Joy

# 233
Май уцелих истината... Щом понечи да ми отговориш  Mr. Green

А и се издаде, че пишеш от няколко ника  Joy

Може да питаш модераторите колко ника имам.

# 234
21 годишна девственица, доста кеш може да изсмуче от рязания дядка. Мдам. Thinking

# 235
  • Бургас
Това е притеснително... Задавала ли си си въпроса защо е така, като момиче не си ли се влюбвала? Дали не си си "паднала" и безметежно влюбила в този мъж, точно  защото това би било една доста невъзможна, ирационална и сложна връзка...т.е. ти искаш ли действително връзка, или ти харесва да си романтично влюбена в идеал някакъв, който може да няма нищо общо с реалността, но е "безопасна и красива" фантазия като от розовите романи.  Както стана ясно, харесваш приказки с щастлив край... newsm78

# 236
И друго,

Грозно и възмутително е 21 годишно момиче да си легне с 51 годишен !

Ако ти бях баща или майка и ти да ми докараш зет НАБОР - такъв "ШУТ" щеше да ядеш... Лишавам те веднага от наследство и всякакво внимание !

# 237
21 годишна девственица, доста кеш може да изсмуче от рязания дядка. Мдам. Thinking
Не си заслужава още повече че е евреин нищо няма да види,но да кажем че момичето това не я интересува думата любов е силна по скоро влечение и пак няма смисъл това е шеф не колега той няма да рискува репотацята си по добре да не се унижава

# 238
  • София
С някои неща, които пишете съм съгласна, но 21 г работещо момиче да слуша и да прави това, което мама и казва ми звучи нереално чак.

# 239
И друго,

Грозно и възмутително е 21 годишно момиче да си легне с 51 годишен !

Ако ти бях баща или майка и ти да ми докараш зет НАБОР - такъв "ШУТ" щеше да ядеш... Лишавам те веднага от наследство и всякакво внимание !

Наистина си нападателна, пишеш грозно и тези изказвания издават застаряваща, скучна и невъзпитана особа. Общо взето правиш само лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт