Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 486
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
Никой не искам да впечатля...

Това ми е мнението !

Максимално честна съм и не искам да говоря със заобиколки !

# 241
И да си легне с него, какво като си легне?!? Принципно - няма лошо! Ама какво ще прави в леглото?!? Надали на 50 години на него му се занимава с девствено момиче.  newsm78 Пък и ако е срамежлива....не знам направо!  Mr. Green Stop

# 242
На 21 години момичето е в младежки бунт, срещу 'правилата' и 'ограниченията'. Тя знае, че майка ѝ не би одобрила една такава авантюра.
Да, понякога е полезно да си строшиш главата на 21, дано да е с по-малко последици.
Едва ли има ще има капацитета да си направи съответните изводи и извлече поука, щом на 21 години не познава поне малко мъжете и няма някаква реалистична идея за взаимоотношения с мъж, връзка, какво може да иска и очаква един мъж на 52 години. Един стабилен мъж на 50 би имал очаквания за равностойна връзка и партньорство, не за авантюра с наборка на дъщеря му.

# 243
Един стабилен мъж на 50 би имал очаквания за равностойна връзка и партньорство, не за авантюра с наборка на дъщеря му.
Внучка направо. Peace

# 244
И да си легне с него, какво като си легне?!? Принципно - няма лошо! Ама какво ще прави в леглото?!? Надали на 50 години на него му се занимава с девствено момиче.  newsm78 Пък и ако е срамежлива....не знам направо!  Mr. Green Stop

Любовта не се изразява само чрез това.

Аз може би няма да знам какво да правя, но го обичам повече от всичко, не е ли достатъчно?

# 245

Аз може би няма да знам какво да правя, но го обичам повече от всичко, не е ли достатъчно?
Какво точно му обичаш?

# 246

Какво точно му обичаш?

Всичко. Той е идеалният човек в моите очи.

# 247

Какво точно му обичаш?

Представи си го след 20 години...

# 248

Какво точно му обичаш?

Представи си го след 20 години...

Какви 20 години, тук шансът за успеваемост на 'връзката' не 0%, а минус, и то в много краткоскрочен период.

# 249

Само чрез кое, секса?
Извинявай, но 50-годишен мъж няма да седи с теб, да ти реди поезия и да те гледа влюбено в очите. Може би, на първата и втората среща, най-много!  Whistling
След една определена възраст хората просто знаят как стоят нещата във връзките....сексът е една от нещата в тях, понякога основополагащото, понягота единственото......Не мисля, че твоята романтична представа може да покрие неговите очаквания, ако има такива изобщо!

Какво означава за теб "обичам повече от всичко" - от кое всичко? От майка си например? Хммм  newsm78

# 250
Той Ицко Финци е на 84 год. и му се роди бебе от 38 год жена, не съм чула някой да ги плюе.
Дали ще е с него за ден, дали за година, дали за десет, тя сама с времето ще разбере за какво става въпрос и сама ще си прецени. Живота предлага всякакви вълнуващи мигове, но и всякакви уроци, всеки си взима от отреденото му.

# 251
  • София

И какво знаеш за този "идеален" човек? newsm78

Някой виждал ли го е с жена за всичките години в България?
А с мъж?
Имаш ли идея, като е силно религиозен, какво е отношението му към предлагащи му се служителки- нееврейки?

А, знаеш ли, че и да си смениш религията, няма начин да станеш еврейка?

# 252
Бе я ти остави 20 годишно и 50 годишен в леглото и виж дали няма да се сетят какво да правят  Mr. Green

Дами, май нещо насериозно взехте правенето на секс. ВСЕКИ може да го прави и е от онези неща - който го може, го може. Който е летва в началото, то все такова дърво си остава  Laughing

# 253
И да си легне с него, какво като си легне?!? Принципно - няма лошо! Ама какво ще прави в леглото?!? Надали на 50 години на него му се занимава с девствено момиче.  newsm78 Пък и ако е срамежлива....не знам направо!  Mr. Green Stop

Не е.
Нямаш завършено атрактивно образование.
Не знаеш какво да правиш в леглото.
Не можеш да му осигуриш социални/делови контакти.

...
Въпрос с понижена трудност - за какво си му?

# 254
Грубо, но не му трябват усложняващи обстоятелства. Сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт