Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 477
  • 457
  •   1
Отговори
# 255
Да бе, да. Господинът е точно на възраст, в която едно влюбено 20 годишно девойче направо може да го накара да си изгуби ума. Точно на тия години се смахват, боядисват си косата и се разделят с вярната си жена заради миловидна барманка от плажен бар,  на която хукват да показват света.

Девойката има огромни шансове. Плюс това е и свободен, сигурно е запазен и готин за момента, знае много неща, въобще - нелош вариант, след като е толкова влюбена. Човекът е на 50, не е на 70, бас държа, че е напълно активен. Щом визуално е привлекателен до степен да впечатли само при разминаване, значи няма да стоят толкова некрасиво с мацката.
Очевидно и той я е забелязал, поне я знае коя е.

# 256
Той Ицко Финци е на 84 год. и му се роди бебе от 38 год жена, не съм чула някой да ги плюе.
Цяла тема имаше във форума с доста злобни коментари. Но случаят тук е много по-различен, едва ли жената на Финци можем да я сравним с настоящата авторка.

# 257
И аз бях всички цветове на дъгата и то преди 20. Не споделях, бях дръпната и бягах от нас. Но никога не съм била привлечена от 50 годишен мъж. Хора, един ден ще имате деца. Помислете от тая гледна точка. В тинейджърството бушуват хормони. Може би има смисъл от напътствията на родителското тяло.

# 258
На 21, отдавна не си тинейджър. Tired

# 259
  • Бургас
.

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 09:21 от Beauty.

# 260
На 21, отдавна не си тинейджър. Tired
На 20 младежкият бунт е по-страшен от този като тийн.

# 261
Оффф тва вече на нищо не  прилича! Кви са тея намеци и подбутвания? Вие съвест имате ли? Съзнание? Как спите като дадете такъв съвет? Това е младо момиче без никакъв опит.

# 262
  • Бургас

Препоръчвам работа с психотерапевт, щом работиш такава работа, можеш да си позволиш. За твое добро е..

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 09:21 от Beauty.

# 263
Разликата е голяма, но тя няма да се жени за него...Това, дори и да се осъществи нещо, може да е евентуално първата и връзка. Сега какво да прави, като се е влюбила точно в тоя. Можеше да се влюби в някой съученик, но не е.

Чудо голямо. Не мога да разбира какви са тия драми и припадъци, та майка и чак намесихте. Девойката е самостоятелна, не е толкова малка, тъкмо си е време да изживее любовен роман.
Надявам се, че е почтен човека и ще се отнесе добре с нея, независимо дали иска, или не иска да имат нещо общо. Предполагам, че е свестен мъж,  едва ли момичето ще линее две години по някой кретен.

# 264
Аз няма да повтарям всички останали с доводи за това как ще те съсипе тази връзка, но имай предвид, че евреите в София се познават. Заради възрастта ти си мисля, че горе-долу се ориентирах в какъв тип фирма работиш, и в тази сфера абсолютно всички се познават. Аз лично съм била свидетел как се обсъждат служители преминали от фирма във фирма. Много зависи от човека, но да не се окаже, че ще му се обясниш, ще почнеш работа в друга подобна фирма и там вече ще знаят какво е станало.

# 265
Ако авторката е реална, и историята не е тотална измислица, единственото, което ще помогне тук, е психиатър. Не психолог, директно психиатър. Това, което се описва, е болна обсесия, какво влюбване, какъв секс, какви 5 лева... Дори начина, по който се пише за човека е откачен. На моменти имам чувството, че чета Кити - ако авторката не се лекува, може да направи живота на човека ад, особено ако напусне и се почувства свободна да го причаква, пресреща и занимава със себе си по всякакви начини. Някакво уважение към личното пространство все пак.
Предполагам (пак казвам - ако историята е истинска), че става въпрос за пълничко и грозновато момиче, без никакви приятели и социален живот, което сега, окрилено от насърченията ви, може да натвори големи глупости. Помислете за типа човек, който е в ситуацията, не се поставяйте вие на това място, защото едва ли на 22 сте били асоциални, девствени, с НУЛЕВ опит в човешките отношения въобще и с речника на бабите си.

# 266
Изчетох всички 18 страници,минахте през"Сексът и градът",обаче и леекичко ми напомня на "50 нюанса сиво"  Laughing Сега сериозно към темата,както казаха и по-горе (Не само в София,не само евреите са така) Когато се местиш в подобна фирма се разменя информация,защо си напуснала и т.н.По-добре си намери хоби,ходи на танци,спортувай,излизай с приятели забавлявай се и мисли по-малко за шефа.Защото няма да стане като Шарлот и Хари повярвай ми,нито като при Анастежа и Крисчън Грей.По-добре ни послушай вместо да получиш сурова плесница от съдбата,може това да е единственият ти шанс да се докажеш някъде на 21 си мисли за кариерата си,казвам го защото аз не съм много по-голяма от теб и аз като тебе се влюбих реших да "Слушам сърцето си" И сега ми е много трудно,защото можеше да се развия в професионален план и после да мисля за любов деца и т.н.Сега ще напуснеш работа,ще останеш без работа,евреина ще те отсвири и какво ще правиш? Разбира се млада си възможностите са пред теб,ами,ако на новата работа има по-привлекателен шеф,ако пак се "Влюбиш" ?! Това твоето не е любов,мислиш си,че го познаваш имаш някаква измислена представа за него,но нещата са много различни в действителност.Моите приятелки,както де  Blush Сме имали връзки с по-големи мъже от нас,аз с 11 години по-голям от мен,преди да го срещна все казвах на дружките "Щом е на 30 не е женен,няма сериозна приятелка и кариера значи му има нещо"Когато аз срещнах този 30 годишен забравих какво съм казвала на тях 1 година,обаче си губех времето и верно им има нещо на този тип мъже,я са не хранимайковци,я зависими от мама  Laughing Сериозно се замислям,какво им има тогава на 40-50 годишните ергени  Thinking Вероятно при тях положението е дооста по-зле все пак са по-висок lеvel.Играе ти лоша шега и това,че си нямала други връзки. И друго се сещам,какво очакваш да получиш от него,ако разкриеш чувствата си,а ти ще ги,какво можеш ти да му дадеш все пак той е човек с опит и едва ли ще му се занимава с не опитни момичета.Помисли си много добре,за да не съжаляваш.

# 267
От всичко написано разбрах, че авторката е непреклонна в решението си да излее чувствата си пред човека. Надявам се той наистина да е свестен, да гледа на теб като на дете и да ти обясни с разбиране, че връзка между вас би била невъзможна. Тогава може и да не се стигне до напускане на работа. Мисля, че това ще е най-справедливият за теб изход от ситуацията.  bouquet

# 268
След последните постове на авторката аз се отписвам от тази тема, защото или е пързалка или се касае за психически нестабилен човек.

# 269
всъщност авторката изобщо не знае нищо за семейното положение на този човек. решила е, че не е женен, най-вероятно защото не е видяла халка на ръката му. хихикала е веднъж в колата му и на едно събиране на фирмата и смята, че го познава.
но пък нека му се натисне, после ще четем темата “искам да изчезна от лицето на земята, станах за резил“.

Общи условия

Активация на акаунт