Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 235
  • 457
  •   1
Отговори
# 435
Авторката си следи темата. Активен и е профила. Така, че пишете. Тя чете.

# 436
Веднага да разкаже опита си с обрязън мъж.

# 437
Веднага да разкаже опита си с обрязън мъж.

ХАхХАхАХхАххАххА, пък аз си помислих, че съм ѝ "отрязала главата през кръста"....Да разкаже, но мълчи....Може би вече да не е толкова влюбена?! Wink

# 438
Лъки, откажи се... Вкопчила си се в темата, а тя отдавна се изчерпа, та дори и за авторката...

# 439
Така и не разбрахме човекът излезе ли свестен и тактично й отказа, или се възползва от ситуацията? Според мен е второто.

# 440
Така и не разбрахме човекът излезе ли свестен и тактично й отказа, или се възползва от ситуацията? Според мен е второто.
Съмнявам се историята да е истинска,но ако е скоро ще има втора тема,тогава ще разберем какво всъщност е станало.Може пък да е разбрал,че тя е жената на живота му  Laughing

# 441
В романите на Даниел Стийл преобладават такива истории  Crazy И дори и след края на любовта на 20 годишна с 50 годишен, тя пак е хепи, защото среща нова любов със свой връстник, а дядото дава благословията си на младите  Flutter

# 442
Изпуснала съм купона.
За какво ти е тоя дедо, бе момиче?
Я си представи: ти си на 40 (жената на 30 е парченце шоколад, а на 40 - цялото сладкишче), с други думи в пика си си. Той е на 70. И ти, вместо да се кефиш на най-хубавите си години, ще се занимаваш: да му мериш кръвното, да му даваш хапчета за простатата, да му мажеш кръста с "Волтарен" и т.н. и т.н.
Не се занимавай с глупости. Изчакай да станеш на 45 и си търси някой 27 годишен.  Sunglasses

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 08:01 от JonyBonboni

# 443
  • here and now
Не съм чела 30-те страници, но проучихме ли вероятността шефа да гей?

# 444

Не се занимавай с глупости. Изчакай да станеш на 45 и си търси някой 27 годишен.  Sunglasses
Ей че хубав съвет. Heart Eyes

# 445
  • Варна

Да,да,да  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 446
Не всяка е Джей Ло обаче.  Laughing

# 447

Ами френския президент, той е с 24 години по голяма кака, и там любовта е факт. hahaha

# 448
  • София

Ами френския президент, той е с 24 години по голяма кака, и там любовта е факт. hahaha

Да, затова и французите се гъбаркат с него, но по- важното е, че хем той ще остане без дете, хем тя търпи да я бабосват и да ѝ се присмиват.

# 449
...но по- важното е, че хем той ще остане без дете, хем тя търпи да я бабосват и да ѝ се присмиват.

А дали това е по-важното наистина? Или по-важното е, че те двамата са си щастливи и подкрепени от най-близките им и то доста години вече. Доколкото има такива, които и собствени деца имат, и никой не ги бабосва, но и ронят сълзи всеки ден. Не от щастие.

Общи условия

Активация на акаунт