Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 454
  • 457
  •   2
Отговори
# 60
Забравих да спомена, че е силно религиозен, евреин е. Това отново не е проблем, мога да сменя религията си.

Аха. Значи вероятно по-скоро е любезен. Имала съм шеф и мнооооого колеги от Израел, те така си говорят, любезничат, правят комплименти, в културата им е един вид, включително и в корпоративната.

# 61
Добре,този неотразим евреин как така за 52 години не са го прилапали?
Казваш,че не си религиозна ,той-много,мислиш ли че на практика ще можеш да понесеш това?
Абсурт е права,че ако той имаше определен интерес към теб ,щеше да ти го покаже? Ако ти му се обясниш ,а той хал-хабер си няма,няма ли да изпаднеш в свръхтъпа ситуация? И тогава вече ,ще трябва да напуснеш.
Иначе не мисля,че не стават такива заварки.Стават и още как.Ама -рядко,по простата причина ,че началниците са малко,а подчинените девойки-много.
И един такъв  евреин не беше ли спряган в друга тема?

# 62
Относно религията,: Имам приятелка, бивша стюардеса, омъжена е за иранец християнин. Разказваше ми как веднъж я попитал дали ако е бил мюсюлманин е щяла да се омъжи за него, при което тя е отговорила положително, а той, доста спокоен, уравновесен и интелигентен мъж, много се е ядосал с думите "ето затова българите сте на тоя хал, нямате за нищо вярата си и сте готови да я отречете по всяко време" . Смяхме се, че тя искала да му каже, че независимо каква религия изповядва, ще го обича.
Та за силно религиозните хора, не е особено голям комплимент това, да си смениш вярата и не те издигат в култ по тоя повод, дори напротив.

# 63
Много вървежни тия дърти евреи. Какво стана с потребителката, дето искаше да спи с приятеля на шефа, пак евреин?

# 64
Здравейте.
Скрит текст:
Не съм сигурна кой е точният раздел, където е уместно да публикувам тази тема, но след като разгледах всички, прецених, че това ще е най-удачният. Първо искам да кажа, че не съм мама, направих си регистрация тук, защото мисля, че ще намеря адекватни мнения по въпрос, който ме измъчва от няколко години.

Накратко, от две години съм влюбена в един мъж, който за съжаление ми е шеф. Работя в чуждестранна компания от деветнадесетгодишна и се справям добре, по думите на колеги. Едновременно с това продължавам и образованието си. Когато за пръв път видях шефа си още не знаех, че ми е шеф, така да се каже. Разминахме се на излизане от един ресторант и за пръв път в живота си усетих нещо, което не мога да обясня. Никога досега не бях изпитвала чувства към човек от срещуположния пол. Никога. Просто не се интересувах. Но това беше нещо различно. Стомахът ми се сви на топка, имах чувството, че някой ме е сритал с всичка сила в корема. Получих силно сърцебиене, имах чувството, че ще припадна. Наистина много ми е трудно да обясня как се почувствах, но просто знаех, че това е любовта на живота ми и това е единственият човек, с когото мога да бъда щастлива. Подчертавам, че тогава не го познавах, беше просто един мъж, когото виждам за пръв път през живота си.

Цяла нощ не можах да заспя, прехвърлях събитието в ума си и си казах, че ще обикалям край този ресторант през уикенда, че може пак да го засека. На следващия ден отивам на работа... и ми казват, че шефът е дошъл на посещение. Мина покрай мен и ми се усмихна. Сигурна съм, че не ме помнеше, но беше толкова учтив и деликатен. Изглеждаше на около 35-40 години, по-късно разбрах, че всъщност
е на 50, но че никога не се е женил и няма деца.
Скрит текст:
Чужденец е, но живее в България последните няколко години.
Колегите казваха, че е особняк,
Скрит текст:
но аз не им обръщах внимание. След този ден още няколко пъти сме се засичали и веднъж ми каза колко е впечатлен от работата ми, била съм най-младата и съм вършела толкова добра работа. Аз само благодарих, имах чувството, че ако кажа нещо повече, ще се издам много брутално. И така от две години съм неописуемо влюбена. Ходя на работа с удоволствие, защото знам, че той е там. Търся си поводи да го виждам по-често.

Моля ви дайте ми съвет. Да напусна ли работа, за да имам шанс за връзка с този човек? Много го обичам, страх ме е, че ще се издам пред колегите и вече няма да ме уважават.
50 годишен ерген, особняк....
За какво ти е подобен ......"образ"?    newsm78

# 65
Много вървежни тия дърти евреи. Какво стана с потребителката, дето искаше да спи с приятеля на шефа, пак евреин?
Joy Цял ден си го мисля това....едни красавци сааа
Днес направо ми се разказа играта с 3-4 теми hahaha  Тази потребителка съм я изтървала

# 66
Благодаря ви изключително много за коментарите. Добре ми се отрази да видя чуждата гледна точка.

Пуснах темата, защото вече бях решила да говоря с този мъж, но не знам... сякаш се опитвах сама да се разубедя. Следващата седмица е рожденият му ден и съм планирала да му разкажа какво чувствам. В сряда ми е интервюто за новата работа, ще видим как ще се наредят нещата. Но мисля, че не трябва да страдам повече. Ще му кажа и какво толкова. Ако ме харесва, добре. Ако не, напускам и по живо, по здраво.

Сигурно след няколко години ще се смея сама на себе си, но за момента това е положението. Пък на колегите ще кажа, че работата става твърде тежка и не мога да я карам паралелно с ученето... ще измисля нещо...

Да допълня: като писах, че не съм религиозна, имах предвид, че не спазвам стриктно религиозните задължения... вярваща съм, но семейството ми никога не е обръщало внимание на религията. И аз така си израснах.

# 67
е, ние сега като заподозряхме кой е възлюбения и момичето смутено се покри. споко, де, няма да пошушнем на господин израел да бъде по-любезен с младия персонал, все пак човек сам може да се изложи най-добре  Mr. Green
Aldabella, не се закопавай, правиш си лоша услуга с тая обсесия, не си минирай бъдещето. българия е доста малка, клюките са много вървежни, ако направиш мега гаф ще се учудиш как ти върви славата. не подценявай и шанса човекът да те използва само за секс след като така му се навираш.

# 68
Следващата седмица е рожденият му ден и съм планирала да му разкажа какво чувствам. В сряда ми е интервюто за новата работа, ще видим как ще се наредят нещата. Но мисля, че не трябва да страдам повече. Ще му кажа и какво толкова. Ако ме харесва, добре. Ако не, напускам и по живо, по здраво.

Чакай, чакай - искаш да кажеш, че си решила да му се изтъпаниш и от нищото така да му кажеш? В смисъл, какво - букваш си среща с него и в кабинета го нокаутираш с признанието?

Леле, не знам дали искам това да е истинска история.

# 69
е, ние сега като заподозряхме кой е възлюбения и момичето смутено се покри. споко, де, няма да пошушнем на господин израел да бъде по-любезен с младия персонал, все пак човек сам може да се изложи най-добре  Mr. Green

Аз нищо не съм заподозряла, ни съм вдянала.

Обръщам се към Aldabella с молба да послуша разума и не само да не напуска работа, защото след време ще съжалява, ако работата си заслужава, ами и да не говори с този господин, който и да е той. Не се унижавай, мило момиче, не си струва! Каквото и да решиш-успех!

А ако те харесва няма ли да напускаш? newsm78

# 70
Че кога успя и за ново работно място да си пуснеш документи, че и на интервю да те извикат и то като по чудо преди рождения му ден?  Laughing
СлучаЕност?! Не мислА!!
Нещо прекалено "удобно" започва да ми се нарежда тази история.

# 71
Леле, не знам дали искам това да е истинска история.
такава ситуация може да е много унизителна.
едва ли ще стане като в красавицата и звяра - човекът ще разцъфне доволен, ще се целунат и lived happily ever after. а на момичето така му се иска...  Rolling Eyes

# 72
И като му разкажеш какво чувстваш той ще се прехласне...дъртият, хитър евреин... Ума и дума ще загуби, абе той вече се е влюбил, щом червени цветя само на теб ти подарява... И те хвали... Нямаше ли някое момче наборче и българин да ти грабне вниманието ?

Още в началото на темата се опитваш да ни убедиш как си се влюбила без да знаеш, че е ШЕФА и си света вода ненапита...

# 73
Забравяте, че аз две години съм живяла с надеждата, че ще го забравя по някакъв начин, че ще спра да изпитвам чувства към него. Не съм писала колко нощи съм плакала и т.н., защото не искам да звуча твърде сантиментално. Само аз си знам колко съм страдала. Молех се да го забравя.

Не стана. А някои събития в живота ми са ми доказали, че когато не направиш нещо в точния момент, после много съжаляваш. И сега мисля, че е точният момент. Преценила съм, че има голям шанс да ме наемат на друго място - освен ако не се издъня тотално на интервюто. Ще посоча това като основание и ще му кажа защо напускам.

# 74
Самата романтика  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт