Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 59 091
  • 457
  •   1
Отговори
# 165

А, и защо ще си сменяш религията? Да правиш секс с някого не изисква да сте от една религия.
Тя си мисли, че са сродни души, и ще са заедно до края (по скоро неговия). За да са семейство, религията е от значение.

# 166
So Lucky*, какво семейство, какви пет лева?  Laughing
Той два пъти я е заговорил и един път седнал до нея. Сексът е мираж. Засега само загубата на работата е почти 100% сигурна. Пък и като толкова иска да прави семейство, може той да си смени религията. За такъв вариант помислено ли е?

# 167
Като бях на 12 някъде ей така бях тайно влюбена в Жан Клод Ван Дам  Mr. Green Много ме болеше като го ритаха по филмите Crazy
Ще ти мине! И хич не се заблуждавай, че го обичаш повече от всичко.

# 168
Той два пъти я е заговорил и един път седнал до нея. Сексът е мираж. Засега само загубата на работата е почти 100% сигурна. Пък и като толкова иска да прави семейство, може той да си смени религията. За такъв вариант помислено ли е?

Хех, опасявам се, че има тънкости на еврейската религия, които правят това невъзможно Simple Smile

Хайде да успее първа среща да докара пък после ще се чудим за релиите Simple Smile

# 169
Моята най-голяма любов започна точно по същия начин.. той беше много по-голям от мен, на по-висок пост във фирмата. Всеки път, когато го видех и полудявах, получавах сърцебиене, даже устните ми трепереха от притеснение. И така мина година - заспивах с мисълта за него, събуждах се с мисълта за него, само си търсех поводи да говоря с него, даже го ревнувах от други колежки, а той хич не ме забелязваше. И един ден чакахме асансьора заедно /той попринцип си е шегаджия и ме попита как си изкара на нова година и нещо се избъзика/  и тогава изтърсих "няма ли да си запишете номера ми" (заклевам се никога аз където съм толкова срамежлива и притеснителна никога не бих изтърсила такова нещо особено пред човек, който не познавам и който е над мен във фирмата) но думите ми просто излязоха от устата.  И той си го записа, започнахме да си пишем, после да излизаме, но ми е казвал, че ако аз не бях направила първата крачка той никога нямаше да я направи /било го страх да не съм поставено лице да му вземе някой поста, някакви компромати да тръгнат и т.н./ и така после 3 години бяхме заедно - най-хубавите в живота ми, завинаги си остана моята тръпка и любовта на живота ми... Heart Eyes

# 170
Моята най-голяма любов започна точно по същия начин.. той беше много по-голям от мен, на по-висок пост във фирмата. Всеки път, когато го видех и полудявах, получавах сърцебиене, даже устните ми трепереха от притеснение. И така мина година - заспивах с мисълта за него, събуждах се с мисълта за него, само си търсех поводи да говоря с него, даже го ревнувах от други колежки, а той хич не ме забелязваше. И един ден чакахме асансьора заедно /той попринцип си е шегаджия и ме попита как си изкара на нова година и нещо се избъзика/  и тогава изтърсих "няма ли да си запишете номера ми" (заклевам се никога аз където съм толкова срамежлива и притеснителна никога не бих изтърсила такова нещо особено пред човек, който не познавам и който е над мен във фирмата) но думите ми просто излязоха от устата.  И той си го записа, започнахме да си пишем, после да излизаме, но ми е казвал, че ако аз не бях направила първата крачка той никога нямаше да я направи /било го страх да не съм поставено лице да му вземе някой поста, някакви компромати да тръгнат и т.н./ и така после 3 години бяхме заедно - най-хубавите в живота ми, завинаги си остана моята тръпка и любовта на живота ми... Heart Eyes
Ех, че хубава история...а защо няма и заживели щастливо, докато смъртта ги раздели?

# 171
  • Варна

Ех, че хубава история...а защо няма и заживели щастливо, докато смъртта ги раздели?

Щот много лигаво ще стане.Ще почнем да се пързаляме из темата Crazy

# 172
Може да е на по-добро място.

# 173
Принципно погледнато, щом авторката е решена да действа, със сигурност могат да се намерят по-интелигентни начини да привлече вниманието на този шеф.
Аз самата съм мениджър, имам подчинени и ако някой ден някой от тях ми се изтъпани с молба за напускане в ръката и ми каже, че е влюбен от години в мен, защото няколко пъти сме си разменили любезности и съм седяла веднъж на служебна вечеря до него, честно, ще го помисля за откачен и ще му посоча вратата.
Да не говорим, че мъжете, пък било то и религиозни евреи, са ловци и тя никак няма да спечели ако му се поднесе на тепсия.

Според мен, щом толкова го иска, нека да измисли някаква стратегия как да събуди интерес в него и да го подтикне той да направи първата крачка. Само да внимава да не се направи на шут пред колегите си.

# 174
Скрит текст:
Каква е гаранцията, че правейки ти първата крачка, не му поставяш капан?    Laughing
Доста елементарно те е ....изпързалял.   
Ама то това, влюбената жена, е готова да вярва на всякакви глупотевини.     Mr. Green
Без грам подигравка, и мен са ме пързаляли.    Hug

Личи си, че авторката няма никакъв опит с мъжете....Друга, по-"отракана", на нейно място, досега щеше да е осъществила връзката и да е забравила.
А начини да "подмамиш" един мъж-безброй.
1.може да търсиш професионални съвети
2.може да си измислиш драма и да плачеш на рамото му
3.използваш личен повод за почерпка с колеги, каниш и него
още да измислям ли?    Mr. Green

# 175
Забрави класиката - командировките. Драпаш за някоя с шефа.

# 176

Това звучи като приказка. Благодаря, че сподели, много се радвам, че при теб се е получило!

# 177
Беше си приказка.. за съжаление обстоятелствата ни разделиха, въпреки че все още знам, че той си ме обича, като ме види на асансьора и ме целува по челото..много боли,че не сме заедно, но вярвам че има съдба, че не беше случайно и се радвам, че послушах вътрешния си глас и изживях най-хубавите мигове в живота си. Пожелавам ти да ти се случат нещата точно както ги желаеш..  Hug

# 178
Беше си приказка.. за съжаление обстоятелствата ни разделиха, въпреки че все още знам, че той си ме обича, като ме види на асансьора и ме целува по челото..много боли,че не сме заедно, но вярвам че има съдба, че не беше случайно и се радвам, че послушах вътрешния си глас и изживях най-хубавите мигове в живота си. Пожелавам ти да ти се случат нещата точно както ги желаеш..  Hug

А защо се разделихте, ако не е твърде лично?

# 179
Бъди по-смела и действай доколкото позволява ситуацията. Млада си- работа бол, особено след като си и способна. По-скоро тези вълнуващи моменти са дефицит в нашия живот, а някои какво ли не дават, за да изпитат такава емоция.
Аз познавам евреин, който има 4 деца и жена и въпреки това не спира да ме кани да излизаме, при все че знае, че съм омъжена. Той е от кофти евреите, със сигурност, но твоя пич е различен. Пожелавам ти една щастлива любов, другото не го мисли. Само внимавай, защото понякога представата ни за някой човек (а ти доста дълго си влюбена) може да ни подхлъзне много жестоко. Успех !

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 07:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт