Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 59 107
  • 457
  •   1
Отговори
# 180
Aldabella ,
Когато го срещнах той беше разведен от 5 години и имаше 1детенце. Разбираха се добре с майката. Но когато тя разбра за мен направи всичко възможно да ни раздели, в такива драми го забърка, че се стигна до там да избира да е с мен или да не влезе в затвора (заради далавери,които тя направи от негово име). Много се борихме, обърна света за мен, но не успя... а и от части и аз не му позволих да загуби всичко заради мен.  Cry

# 181
# 182
Aldabella ,
Когато го срещнах той беше разведен от 5 години и имаше 1детенце. Разбираха се добре с майката. Но когато тя разбра за мен направи всичко възможно да ни раздели, в такива драми го забърка, че се стигна до там да избира да е с мен или да не влезе в затвора (заради далавери,които тя направи от негово име). Много се борихме, обърна света за мен, но не успя... а и от части и аз не му позволих да загуби всичко заради мен.  Cry

Този е бил много убедителен  Laughing

# 183
  • София
Бъди по-смела и действай доколкото позволява ситуацията. Млада си- работа бол, особено след като си и способна. По-скоро тези вълнуващи моменти са дефицит в нашия живот, а някои какво ли не дават, за да изпитат такава емоция.
Аз познавам евреин, който има 4 деца и жена и въпреки това не спира да ме кани да излизаме, при все че знае, че съм омъжена. Той е от кофти евреите, със сигурност, но твоя пич е различен. Пожелавам ти една щастлива любов, другото не го мисли. Само внимавай, защото понякога представата ни за някой човек (а ти доста дълго си влюбена) може да ни подхлъзне много жестоко. Успех !

Мисля си, дали само защото е млада, че и девствена, трябва да бъде подтиквана да се предложи на мъж, шеф, на възрастта на баща ѝ? newsm78
Как реши, че " пича" на авторката е различен и по- скоро, как разбра с какво  различен?
Би ли посъветвала дъщеря си да се подложи на тепсия така на дъртака- шеф?
И ако си толкова разкрепостена, поне не би ли я посъветвала да разбере нещо за него, че да не се окаже я гей, я импотентен, я изратеняк, щом никога не се е женил?

Явно, това достойнството за нищо го нямате, пък после се чудите защо нямало свестни мъже.
Ами, каквито жените, такива и мъжете.

# 184
Мда, и аз като давам съвети гледам да ги давам не само от личен опит, но и с оглед на това какво бих посъветвала един ден дъщеря си.

Иначе, все повече се убеждавам, че темата е измислица. Мисля си, че авторката сама си задава въпросите и после се самонасърчава от друг акаунт.  Wink

# 185
Aldabella ,
Когато го срещнах той беше разведен от 5 години и имаше 1детенце. Разбираха се добре с майката. Но когато тя разбра за мен направи всичко възможно да ни раздели, в такива драми го забърка, че се стигна до там да избира да е с мен или да не влезе в затвора (заради далавери,които тя направи от негово име). Много се борихме, обърна света за мен, но не успя... а и от части и аз не му позволих да загуби всичко заради мен.  Cry

Това си е направо като сапунен сериал hahaha помислих, че го е заплашила да не вижда повече детето, а то далавери от негово име, затвори... Joy нищо лично, смятам, че е измислено.
На авторката не знам какво да кажа. според мен не си напускай работата.не си заслужава да сменяш работното място и обкръжението от колеги заради мъж..я си представи, че на новото ти работно място се появят проблеми било то с новите шефове или с колегите или нещо, което не си го и сънувала.А дори и да те харесва и да се получи нещо, как си я представяш връзката ви? все се сещам за онзи сериал ,,Откраднат живот'', където един дъртичък гинеколог се залюби със стажантката си.ами много грозно ми стоеше отстрани.хубаво, младо момиче с 50 и кусур годишен чичак...и после тя като се хвана с по-млад, онзи почна да прави сцени и да я преследва.представи си, че попаднеш в същата ситуация, защото съм сигурна, че и в реалността се получават такива сценарии.

# 186
  • София
Aldabella ,
Когато го срещнах той беше разведен от 5 години и имаше 1детенце. Разбираха се добре с майката. Но когато тя разбра за мен направи всичко възможно да ни раздели, в такива драми го забърка, че се стигна до там да избира да е с мен или да не влезе в затвора (заради далавери,които тя направи от негово име). Много се борихме, обърна света за мен, но не успя... а и от части и аз не му позволих да загуби всичко заради мен.  Cry

Това си е направо като сапунен сериал hahaha помислих, че го е заплашила да не вижда повече детето, а то далавери от негово име, затвори... Joy нищо лично, смятам, че е измислено.
На авторката не знам какво да кажа. според мен не си напускай работата.не си заслужава да сменяш работното място и обкръжението от колеги заради мъж..я си представи, че на новото ти работно място се появят проблеми било то с новите шефове или с колегите или нещо, което не си го и сънувала.А дори и да те харесва и да се получи нещо, как си я представяш връзката ви? все се сещам за онзи сериал ,,Откраднат живот'', където един дъртичък гинеколог се залюби със стажантката си.ами много грозно ми стоеше отстрани.хубаво, младо момиче с 50 и кусур годишен чичак...и после тя като се хвана с по-млад, онзи почна да прави сцени и да я преследва.представи си, че попаднеш в същата ситуация, защото съм сигурна, че и в реалността се получават такива сценарии.

Ама накрая пак се събра с по-възрастния.  Laughing

# 187

[/quote]

Ама накрая пак се събра с по-възрастния.  Laughing
[/quote]

Хахаха ужас Joy Това съм го пропуснала Laughing То като няма накъде, ще похлопа пак на вратата на чичката. Все още смятам, че в живота не е много добра идея да се започва връзка при голяма възрастова разлика. Ако има успешни връзки, те са изключения според мене.

# 188
  • София
Ако трябва да сме точни, успешна връзка с 30 години разлика, няма как да се случи в дългосрочен план.
Дори и не дългосрочен- едни 5 години са достатъчни, за да отиде всичко по дяволите, където и му е мястото.

# 189
Мили хора, защо отъждествявате едно признание, че съм влюбена в него с "поднасяне на тепсия"? Внимателно ще подбера думите си, разбира се, няма да го кажа така, както го пиша тук: шефе, влюбена съм в теб от 2 години, не мога да спя, плача за теб.

Ако не изпитва нищо към мен, поне ще знам, че съм направила крачка и съм опитала да бъда щастлива.

# 190
Ами действай. Не виждам какво може да те спре.

# 191
Аз съветвамав авторката да постъпи така, както бих направила аз. Що за простотия е това с дъщерята ? И доколкото разбрах, момичето иска да си изживее емоцията с мъж, който познава и харесва от дълго време и не виждам защо трябва да се лиши от преживяването да бъде с по-зрял мъж, от когото впрочем, може само да  научи нещо смислено.
Пич, защото очевидно не се възползва от положението си, за да спи с всяка готина служителка (ако беше така за толкова време авторката щеше да знае). Ако не рискува човек, няма как да разбере какво може да спечели, или да загуби. По повод разликата в годините- айде моля ви се, историята познава много успешни връзки, въпреки възрастта.

# 192
Защото любовното обяснение към мъж е точно поднасяне на тепсия, в кърпа вързана си. А това моментално убива всякакъв интерес дори и да е имало такъв. Това отблъсква. От личен опит го казвам .

# 193
  • В полите на Пирин планина
Дрън-дрън. Да не живеем в 17-ти век?!
Нищо лошо няма човек, жена, да се обясни в любов. Simple Smile

# 194
Защото любовното обяснение към мъж е точно поднасяне на тепсия, в кърпа вързана си. А това моментално убива всякакъв интерес дори и да е имало такъв. Това отблъсква. От личен опит го казвам .

Тя едва ли ще му направи любовно обяснение, просто ще покаже, че има интерес... една жена знае ли как във връзка да се държи и да завърти главата на един мъж, далеч няма да го отблъсне. И не всички мъже на тази възраст обичат една жена да ги разиграва само и само да е интересна. Повечето, които познавам улегнали стабилни мъже даже са ги отблъсквали такива жени, които се държат инфантилно с цел интерес на мъжа - получава се обратния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт