Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 266
  • 457
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На 21, отдавна не си тинейджър. Tired

Така е, но след като тя пише тук, след като се оказва, че в сексуалния си и романтичен живот, е на степен по- ниска от пубера, защо не се опитате да си представите, че утре вашите дъщери може да се озоват в нейната ситуация?

Така ли бихте ги тикали в ръцете на чичака- шеф? newsm78

Или щом е чуждо дете- кучета го яли- дай да се покажем колко сме широкоскроени!?

# 271
  • Ню Йорк
Четох, четох и все повече се убеждавам, че някой си прави бъзик Wink

# 272
  • София
Дори и така да е, мен ме шокира реакцията на жени, майки...........

Дали те самите са се предлагали така на чичаци или просто имат извратено чувство за забавление? newsm78

# 273
  • Ню Йорк

Дали те самите са се предлагали така на чичаци или просто имат извратено чувство за забавление? newsm78

Ако беше мойта дъщеря по-скоро щях да я преместя много далече.

# 274

Що се шокираш  Laughing. Жените сега са феминистки и имат право да правят каквото си искат.

# 275
Как точно ще я преместиш, това е голям човек, пълнолетен и явно независим.

Единствения шанс да се оттърве от това дълбоко влюбване е сама да се убеди, че не става. Което неминуемо ще стане - или той изобщо не споделя синтереса и, или с течение на времето ще види, че разликата им е прекалено голяма, за да бъдат двойка.

Иначе да, аз самата съм показвала на мъж недвусмислено, че имам чувства. Трябва да е голям простак, за да злоупотреби с това, или да я разнесе по фирмите.

А и какво да ви кажа, не е толкова необичайно, работила съм в среди, в които мъже с почти звезден статут на преподаватели влачат шлейф от влюбени девойки. Не е рядкост влюбването в един вид ментор. Изживява се с времето. Най- често с разочарование, като открие, че обекта на такива въжделения не е кой знае какво...

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 13:57 от Iris04

# 276
Аз пък се чудя, вие от позиция на майки, как може да си позволявате да изисквате и да командвате действията на "дете", което вече е повече от пълнолетно, има глава на раменете и може да си отговаря само за последствията. Да, няма да ви е приятно, да, няма да одобрявате, но в крайна сметка детето не е ваша собственост да се разпореждате с него. Такива майки могат да постигнат само едно - скарване с детето, евентуално скарване и с бъдещия зет и изолиране цял живот от семейството им.
Със сигурност ситуацията няма да е приятна, но наистина авторката е права - това си е нейният живот.
Не го пожелавам на никоя майка, нито на себе си, но и действия като преместване, скандали, ограничения на завършен и оформен индивид със сигурност не са подходящи.

# 277
  • Ню Йорк
Ми авторката да вземе да му признае чуствата си и той да я отреже и да се приключва. Wink

# 278
Аз пък се чудя, вие от позиция на майки, как може да си позволявате да изисквате и да командвате действията на "дете", което вече е повече от пълнолетно, има глава на раменете и може да си отговаря само за последствията.

Очевидно тази майка не си е свършила добре работата, щом е "произвела" социално немощен индивид. Все пак ролята на родителя е да възпита социални умения, култура на общуване и поведение. Когато виждаш, че детето ти не се развива обичайно за възрастта си, взимаш мерки, а не го пускаш да се дави в морето на живота.
Обсесиитте също не остават незабелязани, сигурна съм, че и родители и колеги знаят много добре за увлечението на госпожицата. То се познава - по тона на гласа, когато се говори за човека, по стойката, по жестовете... Хората не пасат трева, а тя няма опит да се прикрива. Сама призна, че като той е наблизо, има сърцебиене и т.н. - и така две години Animal Monkey Face

# 279
Докато сама не се опари, каквото и да й се говори, няма да е от голяма полза. Не важи само за авторката, всички сме имали връзки, грешки, изводи от тях и опит от всичко това. Въпросът е, че тя е на 20+ г. и няма нужния опит за реална преценка. Какво ще направи, само от нея си зависи. Майка й може да й даде съвет, но защо да й се бърка от рода на да я премести, да я нашамари и подобни неща, които прочетох по-горе?!?  newsm78

# 280
  • София

Иначе да, аз самата съм показвала на мъж недвусмислено, че имам чувства. Трябва да е голям простак, за да злоупотреби с това, или да я разнесе по фирмите.

А и какво да ви кажа, не е толкова необичайно, работила съм в среди, в които мъже с почти звезден статут на преподаватели влачат шлейф от влюбени девойки. Не е рядкост влюбването в един вид ментор. Изживява се с времето. Най- често с разочарование, като открие, че обекта на такива въжделения не е кой знае какво...

Е, да палим свещ, да не излезе простак или да имаме малко достойнство?
Щото, да покажеш интерес, за да го насърчиш, ако и той се интересува, е едно, а съвсем друго да му се обясниш в любов.

Що се отнася до преподаватели, влюбването в тях е като в артистите и певците- в кумир, в идол, помечтаваш си и толкова- ако имаш изградени минимум поне, реалистични представи за света и за това, че не всичко що хвърчи, се яде.

# 281
Еми то нейното горе долу е като в артистите и кумирите. Тя не знае нищо реално за него.нищо чудно по-близкия досег да я разочарова тотално. Никой не може да е на висотата на представите на влюбена по този главокружителен начин девойка.

Колкото до достойнството - какво и накърнява толкова достойнството, че се е влюбила така? Случва се.
Друг вид жени нямат достойнство, не тия, дето им се завива свят при вида на мечтания образ...
Аз бях написала писмо на моя обект, Татяна първа... По добре обаче тя да не пише нищо, следите остават. Сега не е като едно време.

# 282

Обсесиитте също не остават незабелязани, сигурна съм, че и родители и колеги знаят много добре за увлечението на госпожицата. То се познава - по тона на гласа, когато се говори за човека, по стойката, по жестовете... Хората не пасат трева, а тя няма опит да се прикрива. Сама призна, че като той е наблизо, има сърцебиене и т.н. - и така две години Animal Monkey Face

Изкара авторката някоя откачалка и то опасна за себе си  Crazy
Явно факта, че не е правила секс до 21 години е много по-ужасен отколкото ако бе написала, че прави такъв от 10 годишна. Нещо не му е наред на обществото ни в тези дни  Rolling Eyes

Ако 15 годишна пусне тема, че е изч*кала случаен 50 годишен, в тоалетната на мола няма да получи и половината упреци, отколкото получи авторката тук.

Влюбване, идеализиране и романтични крайни изказвания не са нито болест, нито обцесии, нито нещо което налага хоспитализация, лечение, намесване на околни и т.н. Всеки индивидиално съзрява и изживява живота според собствените си темпове.

# 283
В повечето колективи има връзки /текущи, минали, флиртове, заигравки, мераци/ и лични отношения. Защо за това увлечение се говори в темата като за някакво голямо чудо което моментално трябва да бъде спряно и сакън колегите да не видят и разберат? Като разберат какво?

Нима кого харесвам и с кого какво правя не си е моя работа /е в моя случай и на мъжа ми  Mr. Green/? Въобще не ме интересува колегите ми какво мислели и дали знаели.

# 284
  • София
Прочетох отгоре отгоре темата и съм съгласна вс Абсурт.
Как може да подстрекавате 20- годишна девствена да се предложи на някакъв дъртьо?  Shocked
Твърде възможно е да се възползва от нея и да си остане еднодневка. Със сигурност ще ѝ се отрази негативно предвид нейната ситуация.
Речите за самостоятелните индивиди след пълнолетие са ясни. Не е там въпросът, нито става дума за налагане на забрани. Единствено за отношение към идеята и също не мисля, че ако беше ваша дъщеря, щяхте да приветствате тази идея. (В паралелна хипотетична вселена, разбира се, защото на вашите дъщери няма как да се случи, тъй като те са възпитавани от вашите персони)

Общи условия

Активация на акаунт