Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 234
  • 457
  •   1
Отговори
# 405
Да бе, знам,  че  нищо интересно  няма да стане  ...ама...ме е яд - аз имам толкова идеи за интересност, а тука малко   почесване, клавиатурно де и - Край.  Ми не е честно #Cussing out

# 406
Аз съм сигурна, че ще има и още. bowuu

# 407
Нещо от сорта -
Отиват на вечеря,- тя се опитва да не гледа влюбено, затова и не гледа никъде.
 Той я пита - Какво да поръчаме?
Тя срамежливо -  каквото ми препоръчаш Embarassed
Той - може би  баба Гануш  Rolling Eyes
Тя си мисли - що пък баба, може би трябваше да сложа токчета Embarassed
Той си мисли - дано магданозът помогне  Rolling Eyes
 След дълго и продължително  хранене тя пита  -колко е часът?
Той - о, часовникът ми е спрял
 Тя си мисли - Боже, времето спира заради нас, още един знак - той е принцът, аз Пепеляшка  Embarassed
 Той си мисли: Е.а си  за първи път ми се случва китаец да  мине евреин, е.а си и знака Rolling Eyes

# 408
Аз я виждам така:
Излизат, той не я взима, тя отива с такси.
Срещат се пред ресторанта. Влизат. Избира забутана маса да не ги видят.
Тя трепери "О, колко е романтичен иска да сме усамотени..." пеперудки в стомаха и...
Той поръчва евтино вино, все пак тя е млада не разбира от вина, няма да се набутва излишно, евреин е.
Гледат менюто, тя не знае какво да си поръча, той си мисли...тва е много скъпо а дали е кошер, тия българи са измекяри до последния...Поръчват. Разговора върви тромаво...на него му се тръгва...Тя иска да пита толкова въпроси, но си е глътнала граматиката...2 часа по късно, и поръчва такси, и кой от къде е. Край.

# 409
Ааа, не може така бързо - Край. Моето поне   беше с възможност за продължение... Няма ли  поне някакво бебе с плитчици покрай ушите.  Ма Много  си крайна  Laughing

# 410
Не може. Naughty Евреина трябва да пита майка си на коя да направи бебе, а тя негова майка...да речем, не е на разположение в момента да избира снаха, че и друговерка...ъпсурд...Секс за една вечер, толкоз. По добре от нищо...

# 411
Лошотия  Laughing
Само да кажа, че и след секс за една вечер пак може да има бебе с плитчици покрай ушите...  Ама спирам,  да не ограничаваме въображението на  момичето Peace

# 412
Сексът за една вечер кошер ли е или не кошер? За това помислите ли?

# 413
Зависи от рояка - от коя посока идва. 

# 414
То една вечеря може да се отлага до безкрайност. Ту няма да е в България, ту ще е ангажиран с делови срещи/вечери, ту..ту...ту..., докато на девойчето му омръзне и си хване друга голяма либоф. Хормоните не прощават.  Mr. Green

# 415
  • София

newsm78
Интересен въпрос - не помня да е коментиран (ама и доста от инструкциите в Левид пропуснах да прочета като скучни, признавам си).
Ама сигурно кошер ще да е - все пак, Авраам еднократно опрашил Агар, нал' тъй?
От друга страна, то било по-рано - може пък забраната да е възникнала по-късно без обратно действие?

# 416
  • Варна
Хахаха уморихте ме,задавих се със закуската  Joy
Само да сте посмели да кажете как се заключва тема,да четат правилата.
Умрях от скука тези дни  Twisted Evil

Как е правилно "кошер" или "кашер"?

# 417
Как е правилно "кошер" или "кашер"?

И двете.

Според мен, вечерята (ако написаното е реално) вероятно няма да се състои. Иначе вариантите за развитие на историята искрено ме забавляват.  Laughing

# 418
Отивам да направя пуканки в микровълновата и засядам тука.... Popcorn tv

# 419
Работила съм с евреи, не знам кошер ли е, но го практикуват много усърдно...че и се хвалят после. За млади евреи говоря, тоя деде не знам дали ще се наеме на неорана нива... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт