"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 797
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Сашо пуснал тая дъълга брата и с тая шапка ,много екзотичен вид има newsm48

Сашо прилича на Гандалф Сивия  Rolling Eyes

# 61
Сашо наистина много зле с тая брада.Преди ми беше симпатечен  Laughing
Ася много ме дразни ,особено когато я дават самичка като приказва като снощи ,където се обесняваше ,че много се радвала Боби да бъдел баща на детето й.Ама толкова изкуствено играе и преиграва даже  #2gunfire Такава лигла ,че ми иде да я фрасна.Не търпя такива образи покрай мен.
И ... този тест дори и никоя да не е виждала положителен тест как пък може да се вържат на тоя. #Crazy ooooh!
Сценаристите грам не се стараят вече.Имам чувството ,че в движение си измислят и правят сценария.По-зле е и от латино американски сериал.Те там поне ефекти има  hahaha Това е някаква пародия просто.

# 62
  • bulgaria
На фона на другите и Галя не ми харесва.Като Житената питка е Simple Smile
😂😂😂😂😂😂😂 Ох, много смешно мо стана.

# 63
  • somewhere near the sea
Може ли да резюмирате накратко какво точно става в апартамента на Бранко(Галя)?

# 64
Бранко замина за Щатите за известен период от време. Предложи на Галя да остане, тъй като не му се искало да пуска непознати хора там. Галя пък от своя страна покани Стела и Зара да живеят там, срещу скромен наем, и за да не е сама.  Simple Smile

# 65
  • Sofia
Бранко би трябвало да се появи някой ден

# 66
  • somewhere near the sea
Бранко замина за Щатите за известен период от време. Предложи на Галя да остане, тъй като не му се искало да пуска непознати хора там. Галя пък от своя страна покани Стела и Зара да живеят там, срещу скромен наем, и за да не е сама.  Simple Smile
Благодаря Simple Smile Накратко този апартамент стана същият като онзи, на Боби. Тук се отбиват гаджетата и на трите моми. Галя отдавна трябваше да го е напуснала.

# 67
И едно допълнение - Галя трябва да дава апартамента си под наем, онзи който Бранко й подари, а парите от наема за него - да му ги дава.

# 68
Неподозирана тайна в апартамента на Боби от "София - Ден и Нощ"

Една неподозирана, но много странна тайна ще бъде разкрита в следващите епизоди на "София - Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Най-забавният и любопитен съквартирант Коко ще сгафи сериозно пред своите приятели. Ще успеят ли всички да преодолеят грешката му и какви ще са последствията? Но точно когато е заплашен от изгонване от квартирата, той прави изненадващо откритие в апартамента на Боби. Тайната ще му покаже пътя към скрито съкровище, за което никой досега не е подозирал. Чия собственост е находката и каква ще е съдбата ѝ?

Много опасна се оказва и ситуацията, в която попадат Асен, майка му и неговата малка сестричка Вики. Дали има начин да се справят с проблемите, без да се стига до намесата на полиция?

В сложна дилема се заплита и Боби. Той внезапно разбира, че Ася е крила проблемите с влюбения в нея ученик Дейвид. Боби не може да си обясни, защо тя не му се е доверила и това го провокира да вземе крайно решение. Ще успеят ли двамата да се изяснят?

# 69
Мале Коки #2gunfire Искал да ги зарадва, WTF, бе човек, така ли ги зарадва.. И сега пак няма да го изгонят #Cussing out

# 70
Джулия доста пълничка ми се видя?

# 71
  • Gotham City
Чиста подигравка със зрителите.  Peace
Сутринта си направих труда да го пусна, специално това да видя и както и предположихме, подиграха се за пореден път с нас. Оставам само в темата, но този бълвоч повече няма да гледам.

# 72
А какво беше това , което Коко откри накрая?

# 73
  • Sofia
Килер с храна,тъпотия  ooooh!

# 74
Значи това ще бъде неподозираната тайна. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт