"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 810
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • Gotham City
Едва ли е храна, но не ми пука честно казано какво е Crossing Arms

# 76
Ако приберат пак Кольо в квартирата, окончателно спирам да гледам.

# 77
  • Gotham City
Сигурна съм, че ще го приберат, Боби го изгони за да не го набие, тоест, докато се успокои, така че превантивно спирам

# 78
Дали не идва краят на Травис?  Praynig

# 79
По-вероятно отколкото на Коко. Tired

# 80
Надали..

# 81
  • София
Яд ме е на самата мен....преди не го изпусках ,всяка вечер залепена за тв tv после засякох Мастер шеф и загледах него и Коко остана на заден план ..... и сега се чудя вместо да си гледам нещо ,което да ми е от полза (в случая готварството )аз продължавам да гледам ,,София"-та  Tired И аз мисля да спирам да го гледам hit smile3516

# 82
  • Gotham City
Де да се усещаха, как губят аудитория с всеки изминал епизод... Rolling Eyes

И май пак излизат почивка, но не съм сигурна, чух реклама, за нещо предстоящо от 22:30

# 83
И аз не го гледах снощи и като ви чета не съжалявам. Не е нормално голям мъж да рисува чертички по тестовете за бременност. Айде всякакъв кретенизъм като возене с ваната в парка някак си го приемам, но това с теста тотално и 100% ме изгуби като зрител, направо ме е гнус да гледам подобна гавра.

# 84
На Ася ли викате Травис?

# 85
Да, според мен ще
Излезе от сериала, защото на главния постер като започва сериала нея я няма, с сложиха Михаела, което според говори, че
Няма да се задържи за разлика от Михаела Simple Smile

# 86
Дано се махне наистина Mr. Green

# 87
Да, напрягаща е... не ме дразни ролята й, но начина й на говорене както и на Събина беше. Направо отврат

# 88
Да, напрягаща е... не ме дразни ролята й, но начина й на говорене както и на Събина беше. Направо отврат
На мен и ролята ѝ ми е дразнеща.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 17:26 от DebSs

# 89

Общи условия

Активация на акаунт