"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 818
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Коя е дамата до Джулия?

Не знам,винаги е с тях по снимките.Аз по-скоро съм учудена,че виждам Зара в компанията.Останалите нон стоп публикуват, че излизат заедно,но нея не съм я виждала.

Make-up Artist в София-Ден и Нощ.Гримьорка им е.
Аделина Теохарова Simple Smile

# 91
Аз по-скоро съм учудена,че виждам Зара в компанията.Останалите нон стоп публикуват, че излизат заедно,но нея не съм я виждала.
Аз също не съм я виждала до сега..
Стела пък въобще не съм я виждала по такива купончета и излизания. newsm78
Щот Стела сигур е много скромна,затова все я няма  Laughing
А колкото за Коко,защо не му оправят образа:В неделя вечер реших да си пусна първи епизод на  Москва -ден и нощ.Персонажите са едни и същи с тая разлика,че собственика на квартирата е по- малко изографисан по тялото.И там има еквивалент на Коко  също с пор. Танцьорката  пристигна с влак в Москва, за разлика от нашата Рая с автобус. Та, образите и поведението им са измислени още в оригинала на реалитито.Мисля,че първообраза е немски.
https://www.youtube.com/watch?v=bSMELUGqCQo

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 19:56 от Georgey King

# 92
  • Gotham City
Ми ако разгледаш профилите на момичето, което играе Стела ще видиш кучето и, играе видео игри и като цяло май дискотеки или купони почти не съм засичала, та не си вадете изводи за актьорите, от героите им.

# 93
Аз редовно виждам из Инстаграм-а на Митко как Ася му виси на врата...  Sick Твърде очевАдно  Tired

# 94
  • Gotham City
Както Аглика на Боби, а и двмата са обвързани  Rolling Eyes

# 95
Какво имате предвид, че са заедно?

# 96
Абе аз за Митко съм почти сигурна,че е на другия бряг. Да се снима с която ще Mr. Green мен не може да ме заблуди Naughty

# 97
Както Аглика на Боби, а и двмата са обвързани  Rolling Eyes

И Марио и Михаела Simple Smile

# 98
Митко и Михаела също доста често.

# 99
  • Gotham City
Какво имате предвид, че са заедно?

Кой?

Ария, не е на другия бряг, мани ги жълтините какво пишат Laughing

# 100
КОки премина в друго измерения  hahaha

# 101
Абе и аз не вярвам на жълти клюки,ама това го знам от моя близка. Нейна колежка от университета е имала работа в сериала преди време. Още няколко неща ни беше разказала тогава. Беше отдавна,забравила съм другите клюки,но това за Митко го запомних Laughing Беше казала,че Коки е любимец на продуцента ooooh! та май по добре да не очакваме да го махнат. И за някоя от жените,че е подкована с яко връзки,ама Галя ли беше или Рая,да ме убиеш не мога да си спомня.

# 102
Абе и аз не вярвам на жълти клюки,ама това го знам от моя близка. Нейна колежка от университета е имала работа в сериала преди време. Още няколко неща ни беше разказала тогава. Беше отдавна,забравила съм другите клюки,но това за Митко го запомних Laughing Беше казала,че Коки е любимец на продуцента ooooh! та май по добре да не очакваме да го махнат. И за някоя от жените,че е подкована с яко връзки,ама Галя ли беше или Рая,да ме убиеш не мога да си спомня.
Явно не е била Рая Wink
А както върви Аглая няма да види Азърбейджан  Simple Smile

# 103
Дани много добре и го каза на Шефката Laughing Laughing
Охо, Ася и Боби, ще се скарат, дано се и разделят, че тая да се разкара. Rolling Eyes

# 104
Бреййй Ася се сети най-после , че в тази квартира нормални хора няма.
Това да си на 30+ , да живееш като студент 1ви курс с още 10 човека+ гаджетата, роднините и поровете им за мен е недопустимо.

А тайната , която откри Коко си е баш килер с храна и компоти.
Не е истина просто ooooh!
Яд ме е на себе си , че още гледам това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт