"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 825
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Ако това е тайната... Аз  smile3505
Боби имал килер със зимнина...голямо чудо...

# 106
  • ВАРНА

Това да си на 30+ , да живееш като студент 1ви курс с още 10 човека+ гаджетата, роднините и поровете им за мен е недопустимо.

E предполага се че това са много бедни новодошли от дълбоката и най-бедна част на провинцията -  Пазарджик -  Ямбол -  Монтана - Златоград - Лом и прочие много бедни райони.    Такива хора не могат да отделят 400 лв. за самостоятелна гарсониера в София и отделно и ток и парно и още куп други да и плащат.  С 650-700 лв. заплата няма закъде.

Виждаш ги - сервитьори - охрана - бармани....как си ги представяш всеки сам самички в квартири с тези нискоклалифицирани професии?

# 107
А тайната , която откри Коко си е баш килер с храна и компоти.
Не е истина просто ooooh!

Да, като казаха че имало съкровище, за което никой не знаел, не очаквах да се окаже компоти и суджуци ooooh!

П.с - Джулия гърдите ли си е уголемила? Много големи ми изглеждаха в днешния епизод, в началото не мисля че бяха толкова големи  newsm78

# 108
Яд ме е на себе си , че още гледам това нещо.
Да, направо пещерата на Али Баба Tired Егати измишльотините!Сценаристите са в творческа безпомощност- не могат нищо ново да измислят и героите наистина взеха да откриват нови измерения. Crossing Arms

# 109
  • ВАРНА
Изглежда просто са подготвени за тези 30 мин. епизоди за лятото и от рано са и предупредени от Нова тв.  -

Хората на Краси Ванков са нацвъкали през декември 40-тина 30 минутни епизоди без много много мислене на сценарии и за излъчване само за лятото.   Интригата са оставили за септември с новия сезон.
 А и на всичко отгоре по Коледа някъде Марио и Митака бяха в САЩ.

# 110
И до есента сигурно ще гледаме как Коко прилапва по нещо от тайните запаси на Боби, Джулия се събира и разделя с Марио, а на Даню всички жени са му навити-скукааааа....

# 111
Коки и след тая смрад с теста ли не го изгониха?

# 112
  • ВАРНА
Коки няма да го изгонят до последната секунда на последния сезон.    

По всичко личи че за да вземат лиценз от правоносителите "Берлин Ден и нощ" имат задължение да копират героите.    Герои  тип "Коко" присъстват във всички държави където се излъчва.  -  Будапеща Ден и нощ....Москва Ден и нощ и прочие.

Коки - Боби - Митака и Марио са до края на сериала.

# 113

Да, като казаха че имало съкровище, за което никой не знаел, не очаквах да се окаже компоти и суджуци ooooh!

П.с - Джулия гърдите ли си е уголемила? Много големи ми изглеждаха в днешния епизод, в началото не мисля че бяха толкова големи  newsm78
То е съкровище,ама за Коко, нали горкичкия си е Лапан,сега ще си отяде,още по-безплатно Simple Smile

# 114
На Ася чак сега ли й просветна какъв панаир е в този апартамент? Ми... много тъжно  Tired Явно тази вечер ще има разправии. Боби и той не си седна на задника. Излизай, забавлявай се, прави неща, които ти е кеф (животът не приключва на 40), ама не може да претендираш за сериозност и да се държиш като 15-годишен, търпейки олигофрени в собствената си къща, които се подиграват с живота и здравето на близките ти хора. Тази вечер вероятно Кольо пак ще се подпира по масата и ще бълва простотия, сякаш нищо не е станало.
Аз приключих с този филм. Оставам само в темата.

# 115
  • Gotham City
Много станахме приключилите със сериала.  Rolling Eyes
Ей така се губи зрителски интерес.

# 116
Е, ма к'во ше правите в темата, ако не гледате? Няма да ви разказвам на всичките, така да знаете!! Аа, ма ха!

# 117
Ще чета инфото от сайта на нова  Laughing

# 118
Аз пък ще си го гледам, за да видя до къде ще стигнат, също и заради някои от героите, за да видя какво ще се случи с тях по натам. Rolling Eyes

# 119
  • Bulgaria
Някъде из снимките които публикуват във фейса по време на епизодите ми се стори, че видях някои от тях с мартеници. Така че сигурно сериите които дават са снимани март. Всички серии се снимат с продължителност 42-43 мин. Едвали когато са ги снимали са знаели кога точно нова ще ги излъчи, че да ги разделят още тогава. Сега ги разделят. Също така някой ат вас беше казал че нарочно в петък давали серии с заинтригуващ край. Едва ли когато ги снимат знаят кой ден от седмицата ще се излъчат. Във вбокса ще видите че номерата на сериите са си с продълж. 42-43 мин. Просто пишат част 1 и част 2

Общи условия

Активация на акаунт