"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 839
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Според мен, праводържателя ги задължава да правят глупав сценарий,защото и Москва ден и нощ са с такива измислици недомислици и драми, и комични мелодрами Така,че колко и да се дърляме тук- кучетата лаят- кервана си върви.Продуцентите се гушат с пари Simple Smile

# 136
Абе то няма нищо лошо да е с комичен характер, но на тях не им се получава. На мен не са ми смешни... имат попадения, но на Коко глупостите не са смешни....

# 137
Абе то няма нищо лошо да е с комичен характер, но на тях не им се получава. На мен не са ми смешни... имат попадения, но на Коко глупостите не са смешни....
На Коко са си откровени простотии.Снощи Митко каза ,че акъла му бил на второкласник Simple Smile

# 138
Абе да не обиждаме второкласниците ... хаха

# 139
Добре де,а някой знае ли колко продължава  Берлин ден и нощ примерно newsm78 Че ние вече две години почти го зяпаме това,край ще има ли? Или като Дързост и красота докато не изпоумрат,край няма.

# 140
Добре де,а някой знае ли колко продължава  Берлин ден и нощ примерно newsm78 Че ние вече две години почти го зяпаме това,край ще има ли? Или като Дързост и красота докато не изпоумрат,край няма.

First broadcast on September 12, 2011 on RTL II -първо излъчване на 12 септември 2011
Episodes 1450+  - епизоди
Length 45 minutes -дължина на всеки епизод  Wink

# 141
6 години вече го излъчват,олеле..... #Sniper

# 142
хахах .... ами никой не ни кара .... идеята им е оригинална, но се изтъркват ..

# 143
значи тез нашите сигур ще се пенсионират в тоя сериал, особено Сашо и Боби Simple Smile леля Мария и леля Гинче и те също,даже по напред

# 144
За пръв път ми хареса Ася как си изигра сцената, когато каза че квартирата е лунапарк Wink  Laughing

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 23:02 от DebSs

# 145
лелееее, та тая готова да прецака отбора,само нейната да стане... а що си мисли ,че тренерката ще я пусне в това състояние
 Баси  кефа, Даню си легна с чорапите...

# 146
И сега пак Михаела ,ще му направи проекта...

# 147
Сигурна съм, че Даню ще се нацупи, може и скандал да и вдигне.Ще каже нещо от сорта, че проекта си е негова грижа и тя защо се бърка и т.н. .....А Михаела ще гледа жално като кученце.Къде и тя тръгна да се връща при този неудачник.... Whistling

# 148
Сигурна съм, че Даню ще се нацупи, може и скандал да и вдигне.Ще каже нещо от сорта, че проекта си е негова грижа и тя защо се бърка и т.н. .....А Михаела ще гледа жално като кученце.Къде и тя тръгна да се връща при този неудачник.... Whistling
И драмата ще се завърне с нова сила Simple Smile

# 149
  • Sofia
Е,жалко ,Асето пак се завръща  ooooh!
А Коки май на маг ще се прави Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт