"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 854
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Видях и промото, на Митко сестра му изглежда симпатяга. Да видим дали ще я оставят и с кого ще я съберат.
Точно! Ама тази сестра да я бяха споменали, че съществува, сега изниква ей така-от нищото.
Даню докога ще търпи простотиите на шефката си, защо не напусне? newsm78

В някакъв предишен епизод тя беше споменава че ако напусне дължи големи неустойки.

# 181
Ами да е гледал какво подписва.Сега явно ще се прави на Многострадална Геновева и ще е нацупен нон стоп.

# 182
Сестра му на Митко я показваха покрай юбилея на леля Мария.
Сега нали се освободи стая, като Джулия св изнесе, та точно навреме пристига  Laughing

# 183
Едва ли ще остане да живее в квартирата сестрата на Митко.Леля Мария идва да си я прибере още в същата серия.Най-вероятно ще им гостуват само  Laughing

# 184
Georgey King, не, просто ник  Wink

За леля Мария ли чувам? Че аз само заради нея ще чакам понеделника  Joy

# 185
  • SF
Тези хора нямат ли телефони? Как така си изникват на вратите, сигурни, че този, когото търсят е там и ги очаква. Нито работи, нито е поканил други хора и не е удобно, нито нищо. Просто отваря вратата и пита "А! ти какво правиш тук!"
И Михаела цъфна така на вратата на Дани, и сестрата на Митко, и майка му редовно така се появява...
Дейвид кога ще изяде боя си? Не вярвам, че възрастни хора не могат да се оправят с един тийнедйджър и го оставят да им разваля живота, когато му се отвори време и желание за това? Боби е страшен само на думи.
А Мариана къде изчезна? Симона и Асен събраха майка му, баща му и сестра му и им оформиха семейство.

# 186
За мен не е и нормално това, че Божидар един вид е длъжен на Асен да приютява майка му. Тя го зарязала, не му давала мн години детето си да вижда и изведнъж му се тупка у тях.
Ок, в кофти ситуация е, но да отиде в полицията, да си изкара медицинско и да си наеме адвокат. И хотел!

# 187
Прекалено много са недомислените ситуации в сериала Rolling Eyes Никой не използва телефон, за да се свърже с някого, но когато все пак го направи, непременно някой ще подслуша разговора - последно се сещам как Драго чу от кого е детето на Маргото, както и Юлиян подслуша разговора на Зара с Дани.
Много изкуствено ми идва завръщането на Михаела. Калина ме подразни с изказването си относно нея преди 2-3 епизода "...как ако Дани и Михаела не се съберат, то всичките нейни усилия ще отидат напразно" - как се категоризира като усилие да се натресеш непоканен, при това с багаж и намерение да останеш няколко дни и то в офис/ателие, за чието наемане си бил много против?
Напоследък само превъртам епизодите - прескачам сцените с Коко, Ася, Аглика, Асен и сестра му  Tired Интересно ми е с Матей и увлечението му по Симона има ли развитие, или съм изпуснала нещо?

# 188
Интересно ми е с Матей и увлечението му по Симона има ли развитие, или съм изпуснала нещо?
Още няма нищо по-конкретно. Не са го давали през последните дни.

# 189
Само за инфо:Ако не знаете,всяка неделя от 17 30 по Кино нова повтарят всички епизоди от седмицата наведнъж.

# 190
Голяма красавица е тази Сабина - Радостина Владимирова:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210139653556418&se … ype=3&theater

# 191
Симпатяга е, за мен чак голяма красавица не е. Обаче отвори ли си устата и край, всички добри впечатления отиват по дяволите като се разкряска.

# 192
Симпатяга е, за мен чак голяма красавица не е. Обаче отвори ли си устата и край, всички добри впечатления отиват по дяволите като се разкряска.
споделям  Peace Чак красавица не е ,има много по-красиви жени.

# 193
За мен е мн красива.

# 194

И веждите почнат да се извиват като агонизиращи червеи  Joy За мен е хубава само на снимка

Общи условия

Активация на акаунт