Как се казват нашите деца....

• 15 987
  • 107
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Я, Валерия и Симеон се казват и децата на един познат.
Само че бившата му съпруга, майката на децата му, има още едно дете, така че явно не си ти. Освен ако не си самият ми познат. Wink

Симеон се казваше и баща ми - ако ММ не беше казал, че не иска да кръщаваме на баби и дядовци, можеше и моят човек да се казва така.

# 46
Хаха, Магдена, не съм аз, т.е. аз съм си аз, но не съм нито твоя познат, нито бившата му.  Mr. Green  Joy Чисто съвпадение е явно.

# 47
  • UK
Борис и Иглика са моите.

# 48
  • Бургас
Ивета е дъщеря ми, сега очакваме Теодор

# 49
Борис и Иглика са моите.
Dejie, тъй като сме в една и съща държава, стана ми любопитно, местните как произнасят името на дъщеря ти? (Много красиво ми звучи).
Слагат ли ударение някъде, бъркат ли се? За Борис ми е ясно, бившия лондонски кмет е достатъчно известен  Laughing
По темата, имам една малка Магдалена Blush

# 50
  • UK
Veggie, благодаря, няма проблеми с произнасянето, няма трудни за тях звуци, няма и алтернативно спелуване на английски, както го виждат написано, така го произнасят. Проблемът е, докато го запомнят.  Mr. Green Но тук знаеш, има всякакви имена, всякакви култури, никой не се впечатлява.

За сина ми, харесва ми много, че в училище се съобразяват с неговите предпочитания за галено, всички знаят, че се казва Борис, но го наричат Бори, цялото училище, деца, учители, директор, казват му както ние вкъщи. Той сам си реши така.

Прави ми впечатление, че местните деца ги наричат по цяло име и само по първо, не са много популярни галените май, или поне не извън семейството, не се и повтарят много из училище, не ги наричат по име и фамилия.

# 51
Благодаря ти bouquet

# 52
  • София
Дара и Андрей

# 53
Александра и очакваме скоро Павел

# 54
  • София
Лияна и Дара

# 55
  • Телиш/Плевен
Елица.

# 56
  • Под Сините камъни
Александра и Мирослав са моите съкровища.
Когато Алекс се роди не беше толкова популярно както сега.
Като ученичка харесвах много нестандартните имена.Даже бях решила ако имам дъщеря да е Жаклин-Виктория,и моите познати много се изненадаха като се появи Александра  Grinning.За момче харесвах Майкъл или Кевин ама имам Мирослав  Grinning.Сега харесвам дългите имена

# 57
# 58
  • Пловдив
Иван, Васил и Преслава.

# 59
Светослав

Общи условия

Активация на акаунт