Планк за всички

• 78 539
  • 449
  •   1
Отговори
# 135
Вие по два пъти на ден ли го правите?

# 136
Вие по два пъти на ден ли го правите?

Аз го правя от един до два пъти на ден.  Peace

# 137
Добра идея, аз по принцип само вечер с другите упражнения.

# 138
Аз гледам и сутрин и вечер. Но понякога мога само сутрин.

# 139
Сутрин и вечер, но ако през деня съм имала повече натоварване, вечерта отпада. Не знам още и като съм в цикъл, дали също няма да пропусна.
 Трябва да внимавам, че без инструктор, мога да си навредя, вместо да си помогна.
От прекалено усърдие съм си навреждала.

# 140
  • София
Боси ли го правите или си обувате маратонки Grinning (Предимно към тези, които правят само това упражнение)
Аз съм забелязала, че с маратонки издържам повече.

# 141
С чорапи го правя.
Но пък защо да не пробвам утре с маратонки. Мерси за идеята. Ще пиша дали и аз издържам с маратонките.

# 142
А как отброявате секундите? С хронометър или наум?
Ако е наум, как точно броите – "123456..." или бавничко "хиляда и едно, хиляда и две, хиляда и три..."?  Simple Smile

# 143
С хронометър, иначе пробвах и да броя, бавничко - 1 пауза, 2 и т.н.

Аз боса правя упражнението, ще пробвам с маратонки.

# 144
  • София
Само в една поза ли сте като правите планк?
Аз правех преди нещо подобно -
Скрит текст:
Аз последно време занемарих упражненията вкъщи, но мисля да се стягам и пак да започна, много мотивиращо звучите Simple Smile
Същите неща правих вчера, но с 4 кг тежести на краката, а ръцете бяха на вибриращия пауърплейт. И при страничния планк вдигах горния крак.

# 145
  • София
Аз го правя боса, с телефона пред мен.

# 146
  • В една слънчева къща...
И аз боса го правя, ще пробвам обута. Обаче много ме убива килима на лактите. Трябва да си подложа нещо по-мекичко. Аз също с хронометъра на телефона засичам времето. Вчера обаче на няколко пъти ми звъннаха, та ме прекъснаха...  Crazy

# 147
И на мен много ми убива на ръцете.

# 148
  • София
Аз имам подложка, която съм купувала за дъщерята. То у нас има всякакви спортни неща, все за нея купени и прибрани.

# 149
  • Плевен
Аз си слагам възглавницата под лактите,иначе ми убива.Правя го боса с телефон пред мен.От време на време идва сина ми да ляга на мен,за да види колко съм задобряла  Laughing Вчера с него на гърба издържах 30 секунди  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт