Планк за всички

• 78 480
  • 449
  •   1
Отговори
# 390
  • Габрово
Започвам от утре!!!

# 391
За планка не разгрявам, но го правя обикновено в края на тренировка или е включен в самата тренировка, преди която обаче задължително разгрявам. Когато пътувам и не мога да тренирам правя само планк 2-3 серии по 2-3 минути преди душ вечер, но то е след като сме се прибрали от ходене, така че се считам на практика загряла Grinning.

# 392
Вие не сте хора бре. 4 минути ще ми издържат.  Laughing
peten, с толкова минути, какъв ти е ефекта от планка?
Клекове си правя.
Само да кажа, че когато краката са още по-разкрачени се тренира и вътрешната част на бедрата. Така пишеше в една статия. Та го правя.
Планк чат пат правя. Но с гири, за да ми са прави ръцете и да не притискам нервите на лакътя.

# 393
  • Sofia
Момичета какво е плана Simple Smile

# 394
Здравейте,присъединявам се към вас.Свалила съм си две приложения с упражнения и в тях имаше планк.Ще добавя и тези да си правя сутрин,че са лесни и не се потиш като...Така де,не че съм много добра,стойката ми изобщо не е правилна,но като свикна предполагам ще се подобри.При някой има ли някакъв видим резултат от планковете?

# 395
  • Пловдив
4 минути и за мен е доста. Вероятно се прави с тежест, за да има ефект. Аз прекъснах есента с време от 40 сек., защото много ме мързеше, а и все не бях в настроение да се понатоваря, сакън да не си секна кръста. И на лактите имах синини, а уж пътеката е мека, ще търся подлакътници.
Бубанка, благодаря за клипчетата. Досега ги гледах, а и още доста наизскачаха. Много са полезни, а аз все нямах време да се съсредоточа и задълбоча върху правилната стойка, разкрач, повторения, почивки и прочие.
Ииии... гледах... гледах, навсякъде повтарят “глад му е майката” 🤣🤣, (не, че не съм наясно) и всеки сладолед да ти излезе през... ушите. Ми не е честно пък!

borislavabgmamma, при мен имаше ефект в коремните мускули, но не бях постоянна за още по- добри видими като форма резултати. Иначе аз по принцип нямам изпъкнал корем и целта ми не е прибиране, а стягане.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 23:08 от AlexaS

# 396
Аз имам доста за сваляне(8кг),за това съм свалила две програми за сваляне,но общо взето са ми в корема повечето и ръцете.Дано има ефект,че съм се наканила,а без ефект лесно се демотивирам от всичко.1минута планк издържам,ама при изключителен напън,почти до пръсване на мозъка.Поне съм инат.

# 397
Право го на интервали с почивки поне до общо 3 минути
При мен се лее пот, правя комбиниран от приложението 'планк таймер'

# 398
Ще го почва м и аз този планк, в комбинация с клековете. Но дали няма да има по-голям ефект в поза за лицева опор, с длани, опрени в земята, не лакти. Струва ми се, така ще окаже стягащ ефект и на ръцете и гърба?

# 399
Аз съм свалила six pack in 30 days и има огромен ефект от него,обаче е много тежка тренировката(поне за мен)и като гледам планка го има всеки ден.Мускулите ми започнаха да се оформят за 3 дни,че след раждането нямаше и помен от някаква форма,но ще трябва да поработя повече,докато оправя цялата визия.

# 400
А какво е това планк?Как се прави?

# 401
Гугъл ли се е счупил или първата страница на темата?

# 402
  • Германия
Правя го от 45 дена всеки ден.
Издържам около 30-40 секунди, общо на ден правя по 5 минути на лакти.
Ефект има, доволна съм. Не отнема много време.
Ефекта е основно стягащ и оформящ.
Който иска да отслабне трябва да включи и други занимания и подходящ режим на хранене.
На мен планка ми помага да не увисва кожата от свалени килограми, поддържащо занимание към основните- зумба йога и плуване.

# 403
  • София
Любимото ми упражнение! Супер тема!
Прочетох първите няколко страници и благодаря на всички, специално на Змия за компетентните й коментари!
Някой намерил ли е клипче, но да е по-спокойно, по-европейско?

# 404
А какво е това планк?Как се прави?

Общи условия

Активация на акаунт