Планк за всички

• 78 538
  • 449
  •   1
Отговори
# 105
Мерси Иве  Hug
Като време не съм като теб, но няма да спирам. Дано с времето да успявам да увеличавам времето.

# 106
  • София
Аз си чувствам корема и прасците с лека мускулна треска. Ама много лека, нищо общо с такава след упражнения.

# 107
Аз си чувствам корема и краката с лека мускулна треска. Ама много лека, нищо общо с такава след упражнения.
Моята в крака е доста силна в момента. Като ходя ме боли, май повече зор съм си дала, отколкото е трябвало. Дано ми мине скоро, че не мога и клекове да правя.

# 108
Мерси Иве  Hug
Като време не съм като теб, но няма да спирам. Дано с времето да успявам да увеличавам времето.
Точно така, желанието е важно, всичко друго с времето си. Hug

Аз си чувствам корема и прасците с лека мускулна треска. Ама много лека, нищо общо с такава след упражнения.
Да, при мен корема и бедрата, усещам напрежение, но не и мускулна треска, то е нормално, мускулите се напрягат, но пък и времето е недостатъчно за да е налице схващане, поне така мисля. Peace
Има и друго, мускулна треска може да усетят хора, които никога досега не са тренирали, все пак си е стрес за организма.

# 109
Записвам се и аз. Вече съм слаба, но определено имам нужда да от стягане.

# 110
Аз нямам никакви оплаквания. Но по принцип много се движа.
С кръста имам проблеми и тази вечер не съм усетила болки.
Продължавам! Heart Eyes

# 111
  • Варна
Мен днес ме болят ръцете,но и вратът,което ме изненада

# 112
Имам напредък днес.
Три серии направи. Първата 20 секунди, другите две по 25  newsm44

# 113
Този път издържах 25 сек., много съм довона, имам напредък.Smiley

# 114
  • Плевен
Отчет за днес-4 ти ден,4 серии по 2 минути Peace

# 115
Аз правя тези упражнения от този сайт. Повечето са на принципа на планк. Пък и разнообразни. И аз съм слаба 50 кг. на 1,70 ноо ..след втората бременност имам едно малко коремче и това е проблема .
http://www.aktivenizdrav.com/6-упражнения-за-плосък-и-стегнат-корем/

П.п трябва да се копира и постави целия линк в гугъл за да излезе страницата с упражненията.

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 15:41 от AsInstinct

# 116
И аз точно корема не си харесвам след втората бременност, не е достатъчно стегнат.
Днес (ден втори) издържах 40 секунди. Определено чувствам напрягане на коремните мускули и тъй като е абсурд да правя преси (ненавиждам го това упрсжнение), надеждите са ми в планка  Crazy .

# 117
Не знам обаче откакто го правя, бедрата ми станаха камък  Mr. Green
Стягане и в корема също забелязвам, но в бедрата е по-голямо.
Вече за отслабването, ако не прегрешавам много смятам, че ефект ще има.

# 118
Практикувам планк от вчера.  Mr. Green
Равносметката от скромните ми два опита - не надвишавам 15 секунди и това си е. Явно прогресът ще е бавен, но аз съм упорита.

# 119
Не знам обаче откакто го правя, бедрата ми станаха камък  Mr. Green
Стягане и в корема също забелязвам, но в бедрата е по-голямо.
Вече за отслабването, ако не прегрешавам много смятам, че ефект ще има.
Само планк ли практикуваш?
Аз не мога да кажа как ми се отразява, защото не правя само това, но да съм в кюпа с вас. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт