Планк за всички

• 78 518
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм 50 кила, 170 см. Всекидневно нося 11 килограмово бебе и имам добре оформени мускули навсякъде. Ходя пеш и мъкна торби и детска количка, изобщо активно движеща съм. Еми 20 секунди издържах. Сега, ако си навия на пръста и повече ще мога сигурно, но не виждам защо. Утре повече и така, няма да участвам в маратон за момента.

# 91
Не мисля, че е до килограми. Аз и като по-слаба и с повече килца, винаги имам слаби и хилави китки и такъв тип упражнения не мога да правя дълго време.
Скрит текст:
Смятам да се пробвам скоро с планка, с дископатия съм и това малко ме притеснява. Някой с подобни оплаквания да има впечатления?

# 92
Не би трябвало да имаш проблем. Просто не се пресилвай  в началото поне.
В статиите за планка пише, че хора с дискова херния може да го правят. Даже упражнението помагало още повече. Мисля, че дископатията е подобно на д. херния, но не съм сигурна.
Аз съм с двустранна д. херния. Нямам оплаквания до момента.
Брат ми е с проблемен кръст. Има дископатия. Днес си писахме и каза, че го правил от много време.
Както си решиш.

# 93
Благодаря bouquet Ще пробвам утре на празен стомах, че вече е късно  Laughing

# 94
Записвам се и аз.
От близо две седмици го практикувам, почти на 2 минути и половина съм вече, но не си давам зор.

# 95
Записвам се и аз.
От близо две седмици го практикувам, почти на 2 минути и половина съм вече, но не си давам зор.
Ама ти си идеална. Heart Eyes

# 96
Записвам се и аз.
Shocked
Я тогава кажи след 2 седмици усещаш ли ефекти. Отслабваш ли, стягаш ли се?

# 97
Първият път издържах 42 секунди, засичам си с хронометър.
Освен планк правя и други упражнения, а от седмица и тичам сутрин. bowuu С две деца съм, едното бебе, нямам време да ходя на фитнес, а и не обичам, не е моето място, ползвам наличните уреди у дома и правя упражнения, които ММ ми е показал, спазвам и хранителен режим.
Искам да си върна кг отпреди 2-те бременности, стискайте палци, останаха още 7.

# 98
Аз го правя вече втори ден, повиших си издържливостта до 20 сек.  Grinning Чувствам е заредена, по -  лека, енергична. Стимулира ме да направя и още някое друго упражнение и така се получава чудесна допълнителна двигателна активност.
Ивекс, стискам палци. И аз искам да претопя толкоз. Липсват ми моите си килограми.

# 99
Здравейте. Нова съм в форума та да попитам тази картинка 30 day планк ли трябва да се прави?

# 100
Катерица, благодаря, подобно. Heart Eyes
Елорка, не мога да дам точен отговор, писах по-горе, но смятам, че това упражнение има ефект, защото натоварва всички групи мускули, да не ви разправям, че ми е по-трудно да стоя така 1 минута, отколкото да направя 50 коремни.
ММ е съпричастен и правим заедно упражнението, отначало беше голям смях, научихме се да затваряме и котката, че само като ни види и се мята на някой на гърба. Joy

# 101
А имали ли сте мускулна треска в началото? И ако да, в кои части сте я усещали?

# 102
Аз имам мускулна треска на краката, но правя клекове, та сигурно е от тях. Не мисля, че от планк се получава, но да кажат другите. Ти имаш мускукна треска след планка ли?

# 103
Аз имам мускулна треска на краката, но правя клекове, та сигурно е от тях. Не мисля, че от планк се получава, но да кажат другите. Ти имаш мускукна треска след планка ли?
Не, не съм го почнала още. Интересно ми е да разбера и кои части се усещат най-натоварени Simple Smile

# 104
Да, аз получих лека мускулна треска в раменната област, а детето (той се вдъхнови и го правим заедно) , в корема. Странно, на мен корема ми за сега е издържлив. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт