Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 470
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 695
Е защо трябва да е чак пък арт? Аз си правя съвсем изчистен, никакви рисунки и брокатчета. 40 дни ми издържа, ако искате вярвайте, имам снимка колко е израснал отдолу, но беше за експеримент. Накрая не го издържах и го свалих непокътнат. 15 лв е при нас, свалянето безплатно.

# 4 696
Не знам дали са кифленска, но в повечето случаи са отблъскващи.
Да не говорим, че ги виждам на ръцете на всякакви жени, а често се чудя как изобщо работят с такъв маникюр (когато работата им е свързано с постоянен ръчен труд).

Рая, ако 40дни не си изрежа ноктите, ще станат огромни.
Всяка седмица ги подкъсявам, защото иначе спокойно конкурирам тези с направения гел-маникюр.

# 4 697
А аз изобщо не обичам музика за фон. Най-много мразя, когато си почивам някъде, някой до мен да си пусне музика. Особено на плажа Hands Facepunch

И аз предпочитам птичките, пчеличките и щурците, както и шума на вълните.
Това ми направи впечатление в Америка.

Навсякъде има надписи, че не е позволена висока музика нс плажа и дори и на мо комерсиалният препълнен плаж си беше тихо. Имаше единици с малка уредба и с незабележима почти музика.

Наслушах се на вълни, птици, щурци и жужене.

# 4 698
  • В полите на Пирин планина
Лакирането ми е хоби, обаче не обичам картинки на моите нокти. На чуждите ми е все тая. Нелакирана не ходя.

# 4 699
Сесил, бяха къси, израснаха около 3 мм, моите не растат бързо явно, насила ги изтърпях толкова дълги, и аз не обичам, но ми беше любопитно.

# 4 700
Като почнете да се превземате  Laughing Единственото отблъскващо нещо, което съм виждала е новата мания да се наслагват 100 (буквално) пласта гел лак един върху друг.

# 4 701
Сесил, бяха къси, израснаха около 3 мм, моите не растат бързо явно, насила ги изтърпях толкова дълги, и аз не обичам, но ми беше любопитно.

Моите в момента са така. Точно един месец стана вчера. Добре, че са в телесен цвят.  Mr. Green

# 4 702
Като си ламинираш ноктите с тоя гел лак, после не се ли увреждат при свалянето?

# 4 703
Не знам как може Амур и Ша да не са открили, че телефоните в 21-ви век имат функция "Не безпокой". Ползвайте си я и няма да ви смущават.
Хаха, Сесили, вярно е - направо е невероятно, че се споделят такива подробности от битието, дори когато съвсем не става дума за кърмачета Simple Smile

Каква работа ще ѝ свърши на Шантала функцията "не безпокой", след като проблемът е, че постоянно прицъква на телефона да гледа какво постват контактите ѝ, хората, които следи, съфорумците...? По-скоро в предтелефонното устройство е проблемът и в липсата на толерантност към посестримите и събратята по душа, за които собствените им постове за "прекарване, селфи, готвене или пазаруване" сигурно носят наслада, еквивалентна на нейната от постването на мазни манджи и салати тип "изпразни хладилника", саморъчно сготвени или поръчани от нея, на приятното прекарване в правенето на селфита по гащи и нощници в коридора, на снимането на покупките от левчето...

# 4 704

Моите в момента са така. Точно един месец стана вчера. Добре, че са в телесен цвят.  Mr. Green

И моите, иначе абсурд да ги изтърпя, щеше да ми боде очите бялото. Не обичам ярки цветове и аз.

Антигона...това ме уби, отвратително е, не съм го виждала на живо. По принцип не обичам дълги, орлови, извити надолу нокти. Втриса ме направо, като на хищник ми изглеждат. Ама тия показаните са върха на грозотията

# 4 705
Не знам дали се увреждат, гледала съм само клипове на свален гел лак след дълго време поставяне.
На нищо не приличат отдолу.
Но дамите които го носят, твърдят че нищо им нямало. Simple Smile

Не се превземам, просто не намирам нищо красиво в него. Или поне в това, което съм виждала масово по ръцете на жените.

# 4 706
Като почнете да се превземате  Laughing Единственото отблъскващо нещо, което съм виждала е новата мания да се наслагват 100 (буквално) пласта гел лак един върху друг.

newsm09

Неееее, ето това е наистина ужасно. Не знаех за този тренд. Sick

# 4 707
Стига и вие като неандарталки, гел лак има вече от 9 години, вече хората и сами се правят. Не уврежда ноктите свалянето, ако се прави както трябва и не пилиш нокътя. Аз само гел лак ползвам, харесва ми ноктите да са като стъкло.

# 4 708
  • София - Рим и обратно
Ей чак пък неандерталки. Ползвали сме и ние гел, ши и какъвто се сетиш шит върху ноктите си. Приемете вък вие, че на някои хора им минава меракът и са си ок с нокти, както майка ги е родила Mr. Green. Почистени от кожички, ръбчета и мърсотия, де.

# 4 709
Вече 6 месеца не слагам гел лак и в първите месеци имаше много отчетлива разлика между ново израсналото и тази част, върху която е слаган гел лак. На моите нокти обаче не издържа повече от 10 дни така или иначе, затова сега почивам. Иначе с хубав ненатрапчив цвят и съвсем къси, много си ги харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт