Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 482
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 710
Личи си когато сами се правят. Simple Smile Чак неандерталки не сме.

# 4 711
От маникюр до маникюр има разлика. Аз обичам и ярки цветове и декорации, но на нормална дължина нокти и естествена форма. Един метър изострени орлови нокти не бих си направила, нито с 5 тона камънаци.

# 4 712
Аз имам слабост към матовите и неонови цветове. Избирам такива дори и през зимата и страшно ме дразни схващането, че еди-кой-си сезон се носят тъмни цветове, пък лятото било за светли, неонови, искрящи и прочее

# 4 713
Ок де Kissing Heart ето, че имало хора, които са слагали. А от горните мнения останах с впечатление, че повечето идея нямат как се сваля и маха и за сефте слагат.

# 4 714
От над 17 години съм с акрилик и гел нокти.  
Това е едно от нещата,  които винаги поддържам, въпреки досадата от чакането в салона на всеки 2- 3 седмици.

Правя ги възможно най- късият вариант и ползвам предимно френски маникюр,  пастелни цветове и червено в ежедневието. На ваканция други.

# 4 715
От 5 годими се лакирам сама. Изкарва ми по две седмици. Нямам велание да вися в салон, а ми се искат модерни нокти.

# 4 716
Аз имам слабост към матовите и неонови цветове. Избирам такива дори и през зимата и страшно ме дразни схващането, че еди-кой-си сезон се носят тъмни цветове, пък лятото било за светли, неонови, искрящи и прочее
И аз съм така. Точно пък лятото на почернели ръце хич не харесвам да си слагам ярките лакове и неоните. Лакирам се с нюдове и по-семпли цветове. Според схващанията съм все наобратно. Laughing Но аз и за дрехите съм така, абсурд зимата да ходя само в убити тонове.

# 4 717
Ами ето ме, никога не съм ходила да ми правят маникюр. Акрилик и гел са ми познати само като идеи, не бих се чувствала комфортно с тях. Контеса, как се миксират акрилен маникюр с месене на пластилин, боички, крафтс, приготвяне на закусчици?

# 4 718
Като ги направи възможно най-къси, както вече е обяснила.

# 4 719
Не мога да не покажа всичко, което съфорумките не харесват в един маникюр и то моя  Laughing

http://www.img-share.eu/main/image_view/20216506_102077333241259 … _oOFeZmjx.jpg.htm

Остри, много дълги, с камъни, че и за поддръжка  Blush

# 4 720
Сирен, ти пък Simple Smile

Лесно. Свикнала съм. Къси до средни са винаги.

Мият се като всички нокти с четка за нокти, а и ползвам еднократни ръкавици в повечето случаи за тези дейности. Но виж за миене на ръце и на съдове не ползвам ръкавици и на цялото миене на ръце по 1000 пъти на ден се запазват в перфектна форма за 2-3 седмици, след което прорастват и не ми е красиво.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 02:58 от Анонимен

# 4 721
Моите са същите като форма, но по-къси. С матов лак  Flutter

Осмичка, обожавам на почернели ръце неонови цветове. Също смятам, че и определени цветове си ходят с определен тип дължина. Примерно, на дължината на Бела неоново розово или жълто ще стои отврат, но пък страшно сладурско и бонбонено на къс, не остър нокът.

# 4 722
Моите са същите като форма, но по-къси. С матов лак  Flutter

Осмичка, обожавам на почернели ръце неонови цветове. Също смятам, че и определени цветове си ходят с определен тип дължина. Примерно, на дължината на Бела неоново розово или жълто ще стои отврат, но пък страшно сладурско и бонбонено на къс, не остър нокът.
Да, не само тенът има значение. Аз на къси нокти обичам тъмни лакове, на дълги слагам по-семпли цветове. Аз съм и на периоди де, не е като да не съм била и на ръба на кича. Laughing Нямам и цветове табу, всякакви нося. Mr. Green

# 4 723
Мише, аз за тази дължина не виждам друга опция освен нещо телесно или поне ненатрапчиво, друго би било меко казано...странно  Grinning

# 4 724
  • София - Рим и обратно
Как пък една не съм видяла, дето да й отиват тия остри грозни нокти.

Общи условия

Активация на акаунт