Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 432
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 800
Не обичам да ходя по салони. Изнервям се да седя на едно място и един час ми е много там. Каквото мога си оправям сама у дома.

# 4 801
Трещи, въпреки нарисуваните си вежди и нацупени джуки ( което е само и единствено български патент!!!), говорещи за наличието на най-много две мозъчни клетки, едната от които в кома, а другата пред поставяне на летална инжекция( в най-добрия случай) все още мога да различа българи от чужденци. Мерси.

# 4 802
Tези всичките са българки, нали?
https://www.pinterest.com/shopdailychic/color-pop-stand-out-outf … and-accessories-/

В България великата тенденция всичко да е в сиво-черно и ако си над определена възраст друго освен тъмен парцал да не слагаш (99% тъмна дълга пола),  е просто покъртителна. Точно в западна Европа възрастните са ми толкова симпатични. Почти не можеш да видиш баба навлякла се в черно.. Все са едни  светли цветове, приятни кройки, панталони.

Тези като пример за какво ги показваш? Какво общо имат имат дългите кичозни нокти със свежи и пъстри цветове при облеклото?

# 4 803
https://www.pinterest.com/shopdailychic/color-pop-stand-out-outf … and-accessories-/

В България великата тенденция всичко да е в сиво-черно и ако си над определена възраст друго освен тъмен парцал да не слагаш (99% тъмна дълга пола),  е просто покъртителна. Точно в западна Европа възрастните са ми толкова симпатични. Почти не можеш да видиш баба навлякла се в черно.. Все са едни  светли цветове, приятни кройки, панталони.

Тези като пример за какво ги показваш? Какво общо имат имат дългите кичозни нокти със свежи и пъстри цветове при облеклото?

Стига бе! Едни и същи цветове се смятат за свежи и пъстри щом е на дреха, но за кичозни щом са върху ноктите? Ох, Българийо

# 4 804
  • София - Рим и обратно

Странно ми е като изляза по улиците или пътувам, дори и извън България, да гледам все въпросните чалгашарений, неонови цветове и грозни, гнусни остри нокти, а у форумО всьо да пеят какъв ужасен ужасон било.

Българки си видяла.
Абсолютно. А в Италия само филипинки, румънки и разни негърки ще видиш с тия ужасни шарени нокти.

# 4 805
Е какви са тези нерви, не може да изтърпи човек един фризьор,  изнервя  го това, онова, не може да  да те пипат,  а веднъж тук четох, че се изнервят и като някой ги поздрави с  "Добър ден."
То това си е са лекар направо такова невротично състояние.
Баси нервите... Cry

# 4 806
  • В Космоса
Аз го смятам за задължение, уважение към тялото ми

А аз пък го възприемам като навлизане в личното пространство и ми е буквално противно, не мога да понасям да ме докосват по лицето и тялото. Едвам преживявам лекарските прегледи, какво остава да се просна доброволно да ми чоплят лицето, тригълника или веждите. Човек може и сам да се грижи за тялото си, не е нужно да ходи на професионален обезкосмител например, когато не иска да го прави.

И аз не съм стъпвала в салон различен от фризьорски, в който пък влизам веднъж годишно. Всичко останало сама, но не ми доставя удоволствие - нито да се лакирам, нито да се гримираме, нито да се обезкосмявам и пр.

# 4 807
Аз пък в Пловдив отскачах специално с влака, имаше един магазин за екстравагантни обувки, забравих му името. Колко пари съм потрошила, тъкмо се бяхме сгаджосали с ММ и той не можеше да го проумее, но ми бяха голяма мания.

Фурило на Главната ли?

# 4 808
  • София
Всеки си е малко Монк за някакви неща. И аз не обичам да ми пипат косата, а още повече да слагам някакви неща по главата си, затова не обичам да ходя на фризьор, а точно фризьор да ме боядисва за мен е ужасно гадно. Затова намалявам този дискомфорт като се боядисвам сама, обаче няма как да се подстригвам сама и се примирявам с посещенията. Аз и разни маски за коса не си слагам, много ми е неприятно, все едно л...на някой ми е намазал.

а, а какви кифли и кифленца виждам понякога, барабар с веждите, джуките. Онази Ники Минаж си е карикатурен образ, но явно много кифли си падат по него и гледат да го развият.

# 4 809
  • В Космоса
Да, на главната, но като че ли друго му беше името, но не съм сигурна.

# 4 810
И аз не съм стъпвала в салон различен от фризьорски, в който пък влизам веднъж годишно. Всичко останало сама, но не ми доставя удоволствие - нито да се лакирам, нито да се гримираме, нито да се обезкосмявам и пр.

На фризьор ходя и аз, веднъж на 3 месеца, защото иначе много ми пораства, а я държа точно до раменете, ако носех дълга, щях веднъж на 6 месеца да се подстригвам. И на мен ми е досадна поддръжката на тялото, но когато е моя грижа, го възприемам като част от тоалета, не си представям да се засиля по салоните за тези неща, които намирам за елементарни.

# 4 811

Стига бе! Едни и същи цветове се смятат за свежи и пъстри щом е на дреха, но за кичозни щом са върху ноктите? Ох, Българийо

Мили дами, каква ви е тезата? Опитайте се, все пак, да изградите някаква, основана на логична аргументация и последователност. От къде идва заключението, че който не харесва кичозни дълги нокти, се облича задължително в сиво и черно. От къде идва също заключението, че кичозността на ноктите произлиза само и единствено от цвета им?

# 4 812

Мили дами, каква ви е тезата? Опитайте се, все пак, да изградите някаква, основана на логична аргументация и последователност. От къде идва заключението, че който не харесва кичозни дълги нокти, се облича задължително в сиво и черно. От къде идва също заключението, че кичозността на ноктите произлиза само и единствено от цвета им?

Опитай се, все пак, ти да изградиш някаква, основана на логична аргументация и последователност теза, с която да обясниш и покажеш кой къде е твърдял, че щом не харесваш кичозни нокти, се обличаш задължително в сиво и черно. Щото с ей тва твърдение логиката сама по себе си излетя на майната си.

# 4 813
Никога не бих дала на някой друг да ме обизкосмява. Отвратително.

# 4 814
 Опитай се, все пак, ти да изградиш някаква, основана на логична аргументация и последователност теза, с която да обясниш и покажеш кой къде е твърдял, че щом не харесваш кичозни нокти, се обличаш задължително в сиво и черно. Щото с ей тва твърдение логиката сама по себе си излетя на майната си.
[/quote]

Отказвам се, надежда за смислен диалог няма.Laughing

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 14:51 от OpusMagnum

Общи условия

Активация на акаунт