Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 406
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 890
Не е задължително салонът да е клуб за кифли, за да няма места. Обичам и на масаж да ходя и на какви ли не др процедури. И не се смятам за кифла. Не че нямам масажен стол в къщи и всякакви придпособления за маникюр и педикюр, но ми е по-удобно да отида и професионалисти да се занимават с мен.
Тук само крайностите се коментират. Или си глиган или кифла, средно положение няма Laughing

# 4 891
Не, този си беше точно социален клуб за пловдивски кифли от околните затворени комплекси.

Между другото, в Пловдив е рисково да тръгнеш да търсиш масажисти, в повечето случаи е масаж с екстри.

Не ми е приятно да ме пипат, ако ми трябва масаж- имам си мъж.

# 4 892
Сирен, намерих си описаните в новият ни квартал ( т.е. квартала на мм) когато заживяхме в Пловдив за минути.

Голям фризьорски с нокто-плкастика, масаж и козметик както и по-малък фризьорски салони (тип леля Ваня пред блока) досущ под нас. И си ходех всеки месец без проблеми. Не е като да няма избор, ако желаеш да позлваш услугата.

Масажисти има навсякъде. И не са все масаж с екстри  Rolling Eyes
По кои квартали ходиш, не знам вече.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 06:11 от Анонимен

# 4 893
Сирен, кажи че търсиш добър масажист в Пловдив и веднага ще то препоръчам истински. Без екстри е обаче.

Аз не обичам да си пипам пръстите на краката и ноктите и за това ходя на педикюр редовно. Много ми странно като видя жена с очукани нокти на краката. бррр.

# 4 894
Масаж с екстри ми се е случвал съвсем наистина веднъж във Варна.  Sick Както винаги в подобни неприятни ситуации, помислих си, че аз нещо не съм наред и си въобразявам, не станах веднага, но същото нещо се повтори след малко. Млада бях и луда, налетях на бой, вкарах му два в мутрата и си заминах, без да се оплача на никой от салона, платих си за цял масаж. Онзи идиот пък се скри в тоалетната... Crazy
После и друга моя позната, която не знаеше нищо за моето приключение,  беше преживяла същия "масаж" при същия масажист, но тя се оплакала веднага, и се оказало, че и други жени били се оплаквали.  Shocked защо тогава още работеше там този противняк? Това беше преди повече от 10 години, ако някой реши да пита за кой салон става дума, едва ли още съществува.

# 4 895
А, салони в околността има много, просто избрах един на случаен принцип и се оказа от грешния тип. Не ходя всеки месец, защото няма смисъл- с дълга коса е по-лесно, да кажем на 3-4 месеца ако се сетя.

Изкуствени нокти не си лепя.

# 4 896
Не упомена квартала отново Party

Ето виж и Соу може да ти препоръча изпитан масажист.
 А за дългата коса  е така, но ако я боядисваш на всеки 4-5 седмици трябва да се правят корените. Не харесвам прораснали корени.
Иначе на подстригване можех и на 6 месеца да ходя когато си бях с дългата естествена ми коса.

# 4 897
Квартал като квартал, в който и да си, може да се намерят поне пет салона от различен тип. Всеки със своята публика.

Само един път са ме боядисвали в салон, не ме кефи 40 минути да стоя на публично място с боя на главата. Предпочитам у дома. Но сега не се боядисвам.

# 4 898

Не се стрижа често, защото искам дълга коса. В момента не се и боядисвам, защото ми расте нова коса и не искам да я изгоря.

За кога я пускаш тая дълга коса? След 35 започват да приличат на престарели самодиви жените, ако са с коса много под раменете.

# 4 899
кукумицин, много верен никнейм си си избрала  Joy
Задави ме от смях. Ами тя май няма 35 още.

Сирен, пак се измъкна, а после аз съм била като желе, което не отговаряло на директните провокации..

# 4 900
Боядисвам се в къщи, тъй като нямам време да ходя по салони. Подстригвам се веднъж на 3-6 месеца и сама си оправям ноктите на краката и ръцете. На масажи не ходя, освен ако не съм в Тайланд Joy.

# 4 901
Аз тоеа което разбрах е, че хората просто са толкова невротични съанали, че  нямат нерви за тези неща, не обичат да ги пипат, не обичат да им праеят нищо по тялото, като изтезание приемат един сешоар и час при маникюрстка...
Бях още ученичка, когато майка ми ме заведе на обезкосмяване и оформяне на вежди. Доста отдавна беше, и със сигурност не съм била невротична Joy изтезание е точната дума...

# 4 902
На масажи и спа много обичам да ходя. Спа-то често е у една моя приятелка, комбинирано с коктейли. Най-хубаво според мен е спа на открито, на много студено и  да се въргаляш по бански на снега.
За щастие никога не съм ходила на козметик - косми нямам. Фризьор - веднъж месечно се подстригвам, не се боядисвам, ноктите си правя сама. Фризьорката ми е приятелка и обикновено се къпем после в басейна й или играем карти. Радвам се, че тя се явява и шивачка, че иначе не знам как щях да се оправям - едно копче не съм научена да зашия. Веждите не си пипам - няма нужда.

# 4 903
Чак невротични..хората са различни и не всеки обича допира по лицето, да му пипат косата и т.н. Не приемам в никакъв случай като инквизиция висенето един час във фризьорския. Ако е веднъж на няколко месеца, изтрайва се. Макар на мен да не ми отнема толкова. Както уточних ходя за едно подстригване. Просто е досадно. А занемарена е последното, което човек би казал за мен. Wink 
Нито пък съдя тези, които обичат да ходят на различни процедури. Като им е кеф, лошо няма. Явно ходят при професионалисти, че има толкова некадърни маникюристки, фризьорки и подобни. Не е за всеки тази работа.

# 4 904
Имам ужасен гъдел и мразя да ме пипат. Обаче почистване на лице и кола маска цяло тяло правя при професионалист. Не мога сама, а и да мога, ще загубя повече време. Маникюр също не мога сама, от време на време обаче си давам почивка, после пак почвам да ходя. А с масаж имам много комична случка, със сигурност масажистката още трепери от клиенти като мен.

Общи условия

Активация на акаунт