Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 416
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 920
Тук не говорим за неполагане на грижи, а за осведомяване, което дава възможност да правиш някои неща сам.

Със сигурност се пести време. Освен това, предполагам, се избягват нежелани социални контакти с хора, които са под твоето ниво на интелигентност. Аз съм социална, за повечето процедури нямам необходимата квалификация, а и понякога е забавно и разтоварващо да слушаш за проблемите на тази соц. прослойка.
Само излагам теза, не критикувам, всеки трябва да прави това, което го кара да се чувства добре 👍

# 4 921
  • постоянно
И аз като Кафето рано побелях и затова се боядисвам. Правя го много умело и сама , но разбира се моята фризьорка го може по добре от мен.
Не ходя на козметик - сама се обезкосмявам с епилатор ( повече от 20 години )

На СПА ходя ако съм на почивка или дей аут с приятелки.

За мен личната хигиена е важна , но тя не се свежда  до обезкосмяване или индийски масаж . Вода и сапун  се иска ...... Mr. Green

И ако трябва да избирам пред един  в парка със семейството или един час при козметик - 9/10 ще е в полза на парка .

# 4 922
Аз косата не мога да си измия сама какво остава за маникюр в домашни условия Laughing

# 4 923
Леле, аз съм била кифла без да знам!!! И на лазерна ходя всеки месец, и на оформяне на вежди, на фризьор на всеки месец и половина за връхчета, на балеаж на 5 месеца, на маникюр 2 пъти седмично, на педикюр веднъж в месеца, ходя на 3 месеца и на мезотерапия, всяка вечер и сутрин се грижа за кожата на лицето по корейската 10 степенна схема (хайде, при мен да 6), вечер не лягам без крем на краката на ръцете и краката и маска/балсам на устните (да пропусна 3 дни в месеца). И го приемах за средно, необходимо минимално обгрижване. Наистина съм изненадана.
Резултатите трябва да са зашеметяващи, минимум...
Аз искам повече. Искам време да мога да се упражнявам в гримиране, да речем, там доста ми куца, а ми е интересно да си  направя един контур например, да видя как изглеждам

# 4 924
Кенди, това беше сладко..)) Joy

# 4 925
Ама кой изобщо е казал, че като не се ходи в салони сме неподдържани?. Аз не съм била без маникюр и педикюр от години, просто ми е по-лесно да си го правя в къщи и ми спестява време, както и обезкосмяването. Не мога да се подстригвам сама и ходя разбира се. Ходя и за процедури, които не мога да направя в домашни условия. Обичам и масаж и спа и за това губя време с кеф.

Честно не разбирам какво налага ходене на маникюр два пъти седмично, освен ако не държиш да сменяш цвета често.

# 4 926
И аз не го разбирам, но нея очевидно я влекат тези дейности.
Хора всякави. Затова и не обичам да слагам етикети. Peace

# 4 927
Ще дам един съвсем прагматичен, конкретен, финансово насочен пример. Отворих сайт на произволен салон, който работи с продукти на Керастаз. Измиване и маска с продукти от линията Терапист струва 50 лв. Ако сам си ги купиш от сайт, ще дадеш 100 лв. (шампоан - 40 лв., маска - 60 лв. - при това без намаление, промоционални кодове и пр.). И ще ги ползваш много повече от два пъти, което е икономически много по-изгодно. Да не говорим, че Керастаз не е най-голямото чудо. Аз например си купувам продукти на Shu Uemura, с които, понеже са още по-скъпи, българските салони не работят, а ако работеха, представям си каква би била цената на измиването и терапията, може да достигне 100 лв. Дори и да имаш възможност да си позволиш подобни цени, защо да не пробваш сам; само малко осведомяване трябва, но то ще ти се отблагодари, защото ще прецениш най-точната грижа за себе си.

# 4 928
Ноктите ми много бързо растат. 2 мм на седмица. Ходя на 2 седмици и въпреки това имам една седмица на 2 месеца с natural nails

# 4 929
При косата не е ли всичко ген + здравословно състояние (хормони)? Има ли някаква реална полза от скъпи продукти при хора с кофти коси?

# 4 930
А на лазер защо всеки месец, с времето не намалява ли необходимостта от посещения Thinking

# 4 931
qrye, има и не толкова скъпи продукти, има и такива, които струват колкото тези в супермаркета; просто трябва четене, търсене, проба, грешка, но като намериш точните за теб, ще си спестиш време и пари от салоните - поне що се отнася до елементарни дейности като измиване на косата.

# 4 932
Не слагам етикети, любопитно ми е, а и особено с коментара за интелекта и "прослойката" някак ми  е......

Аз имам изкаран фризьорски курс. Карах го докато правех докторантура, заради емиграцията. Водеше се специалност in demand и носеше допълнителни точки. Никога за съжаление не съм практикувала извън къщи и приятели, но ми е от полза. Купувам с огромна отстъпка професионални продукти, включително и козметични, а и мога да отворя салон (тук без сертификат не става).

# 4 933
А на лазер защо всеки месец, с времето не намалява4 ли необходимостта от посещения Thinking
Намалява,ама се пристрастяваш и започваш все нови и нови зони. Аз се родих с лазерната, преди имах подкожни на краката от епилатора

# 4 934
Ноктите ми много бързо растат. 2 мм на седмица. Ходя на 2 седмици и въпреки това имам една седмица на 2 месеца с natural nails

Е, ти написа, че ходиш два пъти на седмица и за това се зачудих.

Общи условия

Активация на акаунт