Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 458
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 475
Заключиха ли темата или има още време за кифленски снимки от плажа? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 476
Ама Чек, мълчи си и ти пък сега. И при вас се хапва стабилно, нали?!  Joy
 Важното е да си в тренда, а начини за постигането му има много.

Не казвай киноа, че тя такива извращения (тип фуражи) не вкусва дори. В една друга тема сме се обяснявали за храната Mr. Green

# 5 477
И аз го гледах това в Малките истории, не знам на кого биха изглеждали здрави тези преждевременно смачкани хора. Ето линк - ако някой се интересува. Мерси за такъв здравословен начин на живот.

# 5 478
Забравих колко е модерно да се яде киноа, сигурно 'щото е далеч по-аристократично пред това да кажеш, че кльопаш нищо и никакъв си български боб. Нищо, че качествата и състава на второто са повече и по-здравословни.

# 5 479
Е, ама киноата мога да си я направя на салатка, а с боба ми идва много хард вече..))

# 5 480
Какви са пък тези малки истории с Людмил и защо трябва да са обекти на обсъждане от някой въобще?

# 5 481
Забравих колко е модерно да се яде киноа, сигурно 'щото е далеч по-аристократично пред това да кажеш, че кльопаш нищо и никакъв си български боб. Нищо, че качествата и състава на второто са повече и по-здравословни.

А какво пречи да се ядат и двете неща? На мен и киноата и бобът са ми вкусни. И двете са идеална добавка за салата.

# 5 482
Въобще не съм говорила за Людмил и изтерзаната му жена. Друго предвид имах и съм го написала.

Само от човек живеещ така мога да разбера подобни изблици. От другите ми е леко смешно, да не кажа по-силна дума. Масовият човек е далече от екото, Био и здравословното. Другите живеят както разбират и не съдят другите, че ядели бял хляб и отровна бяла сол, които веднага трябва да се заменят с хляб от лимец и хималайска сол  Laughing

# 5 483
Е, ама киноата мога да си я направя на салатка, а с боба ми идва много хард вече..))

Колко по-точно хард ти идва, при положение, че боба има по-малко въглехидрати, но пък повече фибри Simple Smile С това не твърдя, че аз не ям киноа, ям си. По-скоро беше препратка към групата хора, които ядат еди-какво-си заради мода и/или цената.

# 5 484
Произвеждайте си сами храната, правете си хляба, гледайте/ловувайте си яйцата/месото, ловете си риба от чисти източници, рециклирайте, енергоспестявайте, поддържайте градина със зелении и сезонни плодове/зеленчуци, не ползвайте медикаменти постоянно, закалявайте се, мажете/къпете се с натурални продукти, ходете сутрин по росата боси, ходете на море/минерални извори и планина колкото можете по-често, пийте вода от извори, четете, обиколете света и опознайте други култури, разхождайте се на чист въздух  и се къпете в чисти езера, не ползвайте по 2 коли на семейство и ходете навсякъде, не се затрупвайте с технологии , проветрявайте постоянно, бъдете до децата си и живейте природосъобразно.

Това е за мен.
Иначе няма идеални хора и всеки от време на време, или по-често се поддава на леки изкушения. Грижата за себе си е всеобхватна.

И ще живеете 200 години. Амин!

пс. колко такива познаваш? Аз нито един.

# 5 485
Не бе, аз и боб ям, но винаги се подуване след него. А с киноата - не.
И булгура и елдата пак ги правя на салати..)

# 5 486
  • София
А, ти говориш за другите, загладените. Точно това, на което ужким му казват здравословно, връщане към прировата и какво ли не, е новата занимавка на бели и презадоволени хора, които по този начин искат да покажат висок социален статус. Защото, сори, ама всичките им здравословни еко-био и не знам какви храни, са доста скъпи. Честно, за мен просто се правят на интересни, като 2-годишни, които много искат да са самостоятелни, обаче гледат да не са много далеч от мама. Или пуберско, някакви бунтове на стари години.

# 5 487
Много модерно стана да си еко, био, веге..... Скоро ми се случи да гостувам на такава двойка и беше пълен смях. Първо ни почерпиха с много здравословни домашни десерти с лимец, без захар и не знам си какво. Кексът беше бухнал до цял един сантиметър, за вкуса няма да коментирам дори. Sick Та след супер полезната домашна гощавка ни поканиха да пием бири и  коктейли в заведение. Laughing И това след като близо час слушахме как те хляб не ядат, захар и месо също и други такива дивотии. Аз здравословен живот на кълнове и алкохол не мога да водя, пък нека не съм модерна Mr. Green

# 5 488
Не бе, аз и боб ям, но винаги се подуване след него. А с киноата - не.
И булгура и елдата пак ги правя на салати..)

Много важно дали ядеш боб, елда или шишарки. Това какво общо има с лайфстайл?

# 5 489
Салатата с булгур и аз я уважавам  Simple Smile От теб салатата, от мен виното. И гювеч боб

Общи условия

Активация на акаунт