Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 443
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 120
Ти знаеш ли, че имаш страхотни очи.
Хаха...и аз за тази реплика се сетих, като го написах. SmileSmileSmile

# 121
Аз обичам плажни рокли и не толкова плажни, вие как стигате до плажа, по бански или с нещо отгоре? Аз на море много му отпускам края, ходя като дивак, грим и червило никога не слагам през деня.
Нена, ами хубаво дупе и в дънки може Hug

# 122
Най-често слагам някоя рокля и отивам на плаж, по-лесно е за събличане и обличане. Грим също не слагам. Вързвам косата на кок и изчезвам. Simple Smile

# 123
С плажна рокля и шал на рамената, че изгарям за 20-те метра до плажа

Грим на море нямам ни вечер, ни сутрин
И за косата ползвам морска вода, супер оформя и запазва формата

# 124
  • В полите на Пирин планина
На море не се гримирам. Само слънцезащитен крем ползвам и разни спрейчета за косата, който ужким запазвали от слънцето.  newsm78 До плажа ходя с рокля и изобщо лятото роклите са ми основно облекло.  Hug

# 125
А какъв слънцезащитен крем ползвате? Мисля това лято да си купя на NIVEA. За косата нищо не ползвам, но наистина доста се изстощава от слънцето и солената вода. Май и за нея трябва да купя нещо за защита.

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Грух
(запис сиреч)

п.п. чудех се как сума месеци няма подобна тема, време беше

# 127
Въобще не го разбирам това с лятното и зимното тегло. В смисъл- не ми се е случвало зимата да кача пухкави гънки сланини, а лятото да съм кльощава. Не знам как се "отслабва за лятото"...
При мен не е лятно/зимно тегло.
Разделих се с доста кг, носени около 10-на години.Надявам се завинаги.

А 2-3 кг тялото самО си качва през студените месеци, заради намаленото движение, по-калоричната храна и за да се запази в студа.Като започне да се затопля времето, автоматично си ги сваля с нарасналото движение, по-леката храна и факта, че в жегите не му трябват сланинки, за да се топли.    Laughing  Природни механизми.

# 128
Аз ще съм в групата глигани. Blush

# 129
Въобще не го разбирам това с лятното и зимното тегло. В смисъл- не ми се е случвало зимата да кача пухкави гънки сланини, а лятото да съм кльощава. Не знам как се "отслабва за лятото"...
Хайде, сега. Зимата човек се движи по-малко, храни се с повече въглехидрати, защото има по-малко хубави пресни плодове и зеленчуци, и е съвършено нормално и логично да се трупнат няколко килца.

Аз пък зимата слабея. Стигнала съм до убеждението, че от студ слабея.  Mr. Green Освен това ям по-малко зеленчуци и особено плодове, а според мен от последните се пълнее.

Какво трябва да показваме сега?

А какъв слънцезащитен крем ползвате?

А, ей тук ще се изфукам. Lancaster ползвам. Купих си три различни крема и с тях ми подариха плажна чанта, несесер и парео, но за цената на кремовете мисля и някой чифт сандали ще е добре да подаряват. Живея в слънчев ад и затова така, не че съм сноб на тема слънцезащита. Но ми става лошо като чета напоследък, че съфорумките се мажели с какаово и кокосово масло.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 14:32 от Анонимен

# 130
Чек, от плод няма как да напълнееш.
Ако ядеш по кило-две, да. Но от 1 бр или шепа череши- не.
Просто лятото наистина се харчи по-малко енергия, отколкото зимата. В жегата и се задържа повече вода и т.н.

# 131
Да бе, няма как. Захар си е и се дебелее и още как. Факт е че винаги зимата отслабвам, но не само заради малкото консумиране на плодове.

# 132
  • София
Аз точно вчера си поръчах един цял бански Crazy Не е като да планувам море, ама ако нещо се излъже, да бъда подготвена. Аз обикновено ходя със шорти и някое по прикриващо горнище, че не съм много за пред хора. Все ми се случва някой природозащитник да се опитва да ме спасява на плажа Whistling Laughing

# 133
Аз също слабея от студ и безсъние

# 134
На плаж отивам по бански и туника/дълга риза. Задължително шапка, слънчеви очила, книга, вода, слъцезащита за лицето и крем за тен за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт