Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 466
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 680
През деня съм с огромни и пълни с кво ли не чанти - затова вечер обичам да излизам често без нищо - с тел в ръка, блясък за устни и пари в джоба.

# 4 681
  • sofia
Като казахте "джоб"...защо масово дамските дрехи (най-вече панталони и сака) са без джобове?.....ама много гадно така!

# 4 682
Не знам как може Амур и Ша да не са открили, че телефоните в 21-ви век имат функция "Не безпокой". Ползвайте си я и няма да ви смущават.
Хаха, Сесили, вярно е - направо е невероятно, че се споделят такива подробности от битието, дори когато съвсем не става дума за кърмачета Simple Smile

# 4 683
Вес, това си е драма определено.
Ама тогава ме спасява калъфа за слънчевите очила - до вечер съм с тях, после си слагам нормалните очила и  вътре пари и блясъка само..)

# 4 684
  • София - Рим и обратно

И аз, вярвай ми.
И на мене ми писна и хора, които си мислят, че тяхното прекарване, селфи, готвене или пазаруване в момента ме интересува и то  в момент, в който аз правя нещо съвсем  друго. Това ме разконцентрира и дразни, а най вече че се сърдят ако не им отговориш на секундата.

Сигурно е ужасно да те разконцентрира от важни дейности като питане на непознати имат ли проблеми с дрискането на почивка, какъв вид гащи носят, с каква талия са им дънките, слушат ли Деспасито...
hahaha ох......

# 4 685
Като казахте "джоб"...защо масово дамските дрехи (най-вече панталони и сака) са без джобове?.....ама много гадно така!

За да не се разваля линията на дрехата и силуета-идеал - формата на пясъчен часовник.

Освен това моделите обикновено са толкова впити, че ако речеш да сложиш нещо в джоба, стои като бабуна и наистина е грозно.

А някои казват, че това с джобовете е антифеминистка конспирация. Нямаме джобове, защото се очаква да носим дамски чанти. Нямаме джобове, защото фокусът е изцяло върху външността на дрехата, а не върху практичността. Пестели се пари за материал. И т.н.

# 4 686
Не знам как може Амур и Ша да не са открили, че телефоните в 21-ви век имат функция "Не безпокой". Ползвайте си я и няма да ви смущават.
О, той в повечето време си е направо изключен....    Laughing   Никой не ме притеснява, мен лично.
Обаче, все повече ме дразнят зомбита по улиците, забили неандерталски погледи в телефоните, та нищо чудно скоро около мен да хвърчат телефони....    Joy   така удобно ги държат за удар отдолу.    Laughing
Макар че,  стига само да се блъсна в тях и телефончето ще излети нанякъде....    Mr. Green

# 4 687
  • sofia

За да не се разваля линията на дрехата и силуета-идеал - формата на пясъчен часовник.

Освен това моделите обикновено са толкова впити, че ако речеш да сложиш нещо в джоба, стои като бабуна и наистина е грозно.
То да има джоб, а пък аз ще си реша дали да се загрозявам. Ама гадовете сложили и фалшив капак - все едно има джоб....и почвам да чопля, за да проверя дали има, или няма, щото пък и те зашити на всичкото отгоре!

Пробвах да ходя лакирана. ИзнервИх се. На първата седмица - два нокътя за ремонт, отлюпи се уж дълготрайния "печен" лак. На втората седмица се отлюпи още един и отидох да го махнат този лак. Цялото удоволствие ми струва почти 40 кинта. Не им е лесно на кифлите, па и скъпо!

# 4 688
  • София - Рим и обратно
Родих се, откакто преди месец реших да спра да се лакирам. Толкова ми е гот и някак различно.

# 4 689
  • постоянно
Vesi ,
 Hug  hahaha

# 4 690
И лакирането ли стана превилегия само на кифлите? Направо ме отчайвате.

# 4 691
 Е, защо пък поддръжка на маникюр да е кифленски признак?  newsm78

# 4 692
  • София - Рим и обратно
Е, защо пък поддръжка на маникюр да е кифленски признак?  newsm78
Не, не поддръжката, а тия арт изхождания по ноктите. Вече имам позиви от тая гледка, аз лично. Сега ми привличат погледа чисти, подрязани, изчистени нокти с най-много лек безцветен гланц.

# 4 693
Етоооо! Ето с какво ще ви скандализирам! За поддръжка ми е маникюра, значи трябва да пусна снимка  Laughing

# 4 694
  • В Космоса
Хич не са само кифленска привилегия тези маникюри. Всякакви възрасти жени и всякак облечени виждам да си ги отглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт