Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 422
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 815
Tези всичките са българки, нали?
https://www.pinterest.com/shopdailychic/color-pop-stand-out-outf … and-accessories-/

В България великата тенденция всичко да е в сиво-черно и ако си над определена възраст друго освен тъмен парцал да не слагаш (99% тъмна дълга пола),  е просто покъртителна. Точно в западна Европа възрастните са ми толкова симпатични. Почти не можеш да видиш баба навлякла се в черно.. Все са едни  светли цветове, приятни кройки, панталони.

А ти да видиш гръцките баби...там от една възраст нагоре не се различават от монахини.

# 4 816
Имам въпрос. Защо пораснали жени стоят с изкривени навътре стъпала, като притеснени дечица, на които им се пишка? Това ли е новата модна чупка?

# 4 817
Мисля, така изглеждат краката по-хилави? newsm78

# 4 818
Аз не съм виждала тази мода или не съм обръщала внимание, може ли снимков материал?

# 4 819
Това са тези, които нямат нерви за нищо. Нито да ги срешат, нито да ги поздравят, нито да им лакират моктите .Затова така стоят. На нокти. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 820
Това е един вид "cheat" поза, има една блогърка-азиатка, която позираше основно така в блога си, за да прикрие несъвършените си крака. И така, позата придоби популярност.

# 4 821
Освен това има леко внушение на момиченце/шматка. Така ходят малките деца, по принцип е дефект.

# 4 822
Имам въпрос. Защо пораснали жени стоят с изкривени навътре стъпала, като притеснени дечица, на които им се пишка? Това ли е новата модна чупка?

Според мен, защото никога не са стъпвали в спортна зала. Ако бяха, независимо дали говорим за художествена гимнастика или бойно изкуство, все щяха да им коригират стойката с пръчката и така докато се научат и им стане траен навик Simple Smile Мен още другаркара Такова ме е научила да стоя с изправен гръб, прибран задник и леко разтворени пръсти на краката. Гледам, че и синовете ми, откакто ходят на карате и таекуондо се изправиха и стегнаха. Ама какво това нещо, млад човек да ми виси като дроб!

# 4 823
Загледах се една вечер в един от българските сериали и не разбрах някаква нова мода ли е 30-годишни гимнастички, които още се опитват да пробият на състезание, или сериалът е леко нереалистичен.

# 4 824
Стоят така, защото се правят на свенливи девойки. Това трябва да е секси според тях.

# 4 825
Стоят така, защото се правят на свенливи девойки. Това трябва да е секси според тях.

Това също. Cheat отвсякъде Sunglasses

# 4 826
Загледах се една вечер в един от българските сериали и не разбрах някаква нова мода ли е 30-годишни гимнастички, които още се опитват да пробият на състезание, или сериалът е леко нереалистичен.

Според мен е нереалистичен, обикновено на 18-19 е краят на изявите като състезател. Ама знам ли, в днешни дни може и да не е така.

# 4 827
Опитай се, все пак, ти да изградиш някаква, основана на логична аргументация и последователност теза, с която да обясниш и покажеш кой къде е твърдял, че щом не харесваш кичозни нокти, се обличаш задължително в сиво и черно. Щото с ей тва твърдение логиката сама по себе си излетя на майната си.

Май нещо не се доразбрахте и дочетохте, ама както и да е. Аз пък и аз, къде се бутам между шамарите,  да ме питаш. Wink

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 14:38 от Не се сърди, човече

# 4 828
Код:

Чупка е, да, нищо общо със стойката по принцип няма.
Създава се thigh gap по този начин и се поприкриват криви крачета.

# 4 829
Че и чаршафите им цитираш.

Общи условия

Активация на акаунт