Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 398
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 905
Не, не става и лазерната. Води се, че може да има някакъв лек ефект след сума ти процедури, но на практика няма почти разлика. Имам приятелка, която се занимава с това и ми обясни, че няма проблем да ми вземе парите, но на резултат да не се надявам.
...

Да, не става при хора с по-светли косъмчета (те обикновено са и по-тънки). Аз исках, но ми обясниха същото.
Но си направих подмишниците с лазер (защото съм ги обезкосмявала по всякакви начини и бяха по-дебели косъмчетата), та има ефект.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 08:36 от ina.ina

# 4 906
И аз много обичам спа.Не ме е гнус от басейни, търпя на студ, нямам  гъдел, не ме е страх от мечки, така че си ходя в гората. Stuck Out Tongue Winking Eye
Куку пак избухна с рамки, аз след няколко месеца ще навърша 36,  допускам, че нямам достатъчно фантазия да предположа  какво ще ми препоръча Joy А за себе си какво ще си назначи -още повече JoyJoy

# 4 907
Дългата коса има едно предимство- може да се вдигне в прическа и да не пречи. Става лесно, удобно е и изглежда добре. За съжаление прическите до раменете или по-къси изглеждат добре в Инстаграм и на излизане от салона, не и на следващата сутрин. Освен това малките деца имат лошия навик да скубят.

Да не говорим, че ако се подстрижа, ще постигна визията "mom hair" и определено ще изглеждам по-възрастна. Така че на провокациите "ама как така дълга коса на 35 без месец и половина"- ето така. В момента ми е до средата на гърба, все пак не съм я пуснала до кръста, изглежда добре, махам краищата, правя маски. Косата ми има дължина, но нали се сещате, че след две раждания опадалата коса трябва да порасне наново. Хич няма да е добре да започна да боядисвам върху новите, все още тънки косми.

Иначе преди около 5г. бях с доста къса прическа, да кажем 3 пръста коса в най-дългата част.

Контеса, в гетото в Изгрев живея, не съм виждала цивилизация аз, не мога да се меря с кореняците с къщи на Бунарджика:) там ми е мястото като многодетна неработеща... адреса да си дам в пубичен форум не искаш ли?

# 4 908
Дългата коса е нещо хубаво и женствено. И да, позволява различни прически. Но с уточнението, че говорим за природно хубава и здрава коса. Не редки и изгорели метли, съсипани от процедури. Но все пак, дори да е хубава косата, приемам за нормална дължина до средата на гърба или до кръста. Коса до дупето или под него е отврат. Виждала съм по улиците жени с толкова дълга коса, не изглеждаха никак добре косите им, повярвайте. Много се радвам, че в това отношение имам добър ген. Всички в семейството ми са със здрава, гъста и хубава коса.

# 4 909
Кукумицинка, колко годинки ти останаха до късата лелинска прическа? Май вече се броят на пръстите на една ръка...

Всъщност повече харесвам леко вещерската визия пред тази на "добра" женичка, оформена по спецификации. Да не говорим, че тия прически са хем грозни, хем изискват много грижа и работа по тях.

Косата си мога да нося пусната, мога и за секунди да я вдигна в балерински кок и да не ми пречи на спорт, гледане на деца, да не ми е горещо. С омразната средна дължина е по-трудно.

# 4 910
А, не ми пипайте дългата коса, моля..))

15 и повече г. си ходих с къса прическа, тъкмо си отгледах накрая моя собствена дълга (до раменете) косица. Харесвам си се и мисля, че ми отива.
Освен това - лятото основно я нося прибрана и е много удобно, че и стилно когато трябва.

Относно висенето по салоните - не ме натоварва. Ходя в приятен и никак не популярен салон от поне 7 г. и сме си близки там вече с всички. Като ме фризират - си бачкам тихо, а когато съм на маникюр - ми отварят или зарварят телефона, като звъни, за да мога да говоря. Така че -винаги свършвам и нещо полезно там, не ми е изгубено времето чак толкова..)

# 4 911
Това да се чува, много ме радваш.
И аз ходя при познати и си прекараме добре, в случаен салон не, освен ако не съм в друг град.
В Германия примерно приятелката ми ме води веднъж при  нейна позната фризьор, но  не останах доволна, освен, че платих 80 евро за подстригване,  маска и някакви high light's, кичури тоест
Но аз не ходя много често на фризьор,  даже най-рядко на фризьор ходя.

# 4 912
Преди години веднъж седмично ходех на фризьор за сешоар. Постепенно забелязах, че мнозинството от фризьорите (и тук не говорим за гаражни салони) нямат необходимия (за мен) творчески подход, нямат въображението, усета, който бих искала да имат, просто им липсваше арт настройката. Правия сешоар често пъти докарваха до визия на табуретка, начупения - до типичните за поп фолка букли. Постигаха една унифицирана визия. Знам, че има и майстори, но те се броят на пръстите на едната ръка - достъпът до тях е по-труден, изисква времеви/финансов ресурс, записване много предварително и пр., за което пък аз нямам емоционален ресурс, защото става дума за нещо досадно за мен. И така: масовият случай е зле; при маникюристките, шивачките, козметичките е същото. Гледам снимки с професионални гримове - пак са като по шаблон.

Затова започнах да ходя само на подстригване, което не мога да сторя сама - веднъж на три-четири месеца, колкото да оформят краищата. Запознах да чета раздела "Красива мама"  Simple Smile и се запознах изтънко с разните продукти и грижи за косата. И започнах да действам сама. Околните казват, че се справям по-добре от фризьорите и постигам по-естествена визия. Сега, като отида да ме подстригват, нарочно подпитвам фризьорите за разни продукти, осведомявам се за компетентността им - повечето изобщо не са чували за разни брандове и иновации, които тук момичетата, пишещи в темата за професионалните серии за коса, познават много добре.

# 4 913
Дългата коса има едно предимство- може да се вдигне в прическа и да не пречи. Става лесно, удобно е и изглежда добре. За съжаление прическите до раменете или по-къси изглеждат добре в Инстаграм и на излизане от салона, не и на следващата сутрин. Освен това малките деца имат лошия навик да скубят.
...

+1
Ходя си сплетена и ми е супер леко. Късата коса си изисква пооформяне, а аз това не го мога или по-точно не искам да го правя. Но все ще ми се наложи някой ден ...

# 4 914
  • София - Рим и обратно
Имам лошия ген на ранно побеляла коса, още на 20 взеха да излизат бели коси. Истински завиждам на жените, които до късно не се боядисват, за съжаление това при мен е невъзможно. Но и малкото ми опити да се боядисвам у дома, хич не ме задоволяват. Моята фризьорка ползва уникални бои, смесва няколко, за да постигне цвят, който искам за момента и изобщо - не ми е понятно защо трябва да се плескам вкъщи, при положение, че тази услуга се предлага и винаги си личи, когато някой се е мацал самоделно.

# 4 915
Леле, аз съм била кифла без да знам!!! И на лазерна ходя всеки месец, и на оформяне на вежди, на фризьор на всеки месец и половина за връхчета, на балеаж на 5 месеца, на маникюр 2 пъти седмично, на педикюр веднъж в месеца, ходя на 3 месеца и на мезотерапия, всяка вечер и сутрин се грижа за кожата на лицето по корейската 10 степенна схема (хайде, при мен да 6), вечер не лягам без крем на краката на ръцете и краката и маска/балсам на устните (да пропусна 3 дни в месеца). И го приемах за средно, необходимо минимално обгрижване. Наистина съм изненадана.

# 4 916
Имам лошия ген на ранно побеляла коса, още на 20 взеха да излизат бели коси. Истински завиждам на жените, които до късно не се боядисват, за съжаление това при мен е невъзможно. Но и малкото ми опити да се боядисвам у дома, хич не ме задоволяват. Моята фризьорка ползва уникални бои, смесва няколко, за да постигне цвят, който искам за момента и изобщо - не ми е понятно защо трябва да се плескам вкъщи, при положение, че тази услуга се предлага и винаги си личи, когато някой се е мацал самоделно.
Всичко е въпрос на умения Wink

# 4 917
Е, на някои жени поддръжката ни отнема повече време, други явно стават сутрин красиви без да се налага да са положили грижи за себе си Simple Smile

# 4 918
Тук не говорим за неполагане на грижи, а за осведомяване, което дава възможност да правиш някои неща сам.

# 4 919
Леле, аз съм била кифла без да знам!!! И на лазерна ходя всеки месец, и на оформяне на вежди, на фризьор на всеки месец и половина за връхчета, на балеаж на 5 месеца, на маникюр 2 пъти седмично, на педикюр веднъж в месеца, ходя на 3 месеца и на мезотерапия, всяка вечер и сутрин се грижа за кожата на лицето по корейската 10 степенна схема (хайде, при мен да 6), вечер не лягам без крем на краката на ръцете и краката и маска/балсам на устните (да пропусна 3 дни в месеца). И го приемах за средно, необходимо минимално обгрижване. Наистина съм изненадана.
Резултатите трябва да са зашеметяващи, минимум...

Общи условия

Активация на акаунт