Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 131
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 340
 Нека се женят за араби, щом им харесват. Тъкмо арабите да не са самотни в Европа.

# 5 341
Новият ми лак е много приятен. Омръзнаха ми розовите бонбонени нокти и исках нещо натурално и пастелно.

На влизане видях едно момиче да излиза с приятелките си и цвета на нейният свръх-дълъг маникюр ме закова. Попитах маникюристката какъв е цвета и се оказа, че е цвят 'Кокос'.
Всички останали наоколо бяха все с розови, лъскави нокти с брокати и кармазъ Simple Smile

# 5 342
Тук май всеки си говори каквото му хрумне Grinning Араби не харесвам.
Контесо, нищо не ти се разбра - има ли име този цвят на новият ти лак, освен приятен?

# 5 343
Контеса, българки бяха, нали? 😜

# 5 344
Цвят 'Кокос' Wink

Не мога да кача снимка. Пак..

# 5 345
Контеса, българки бяха, нали? 😜
Хаха, не. Канадки бяха Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 23:11 от Анонимен

# 5 346
Цвят кокос трябва да е убито бяло, перфектно е за лято, да.

# 5 347
  • София
Отговорът ми е право пропорционален на поста ти. Логиката ти е желязна Wink.
Продължавай да харесваш арабелки.

Това към кого е? ако е към мен, на мен ми е все тая кой какви мъже харесва или не харесва, но е доста тъпо със стереотипите. Дори самата дума "арабелки" вече показва негативно отношение, пак стереотипно. Със сигурност във форума, а може би и в темата има жени, които са омъжени за араби (каквото и да означава това), и могат да го сметнат за обида. То и за българките няма много положителни отзиви - смятат ги за лесни, в една категория с рускини и украинки.

# 5 348
Към мен е насочен.

# 5 349
Отговорът ми е право пропорционален на поста ти. Логиката ти е желязна Wink.
Продължавай да харесваш арабелки.

Далеч не е. Продължавай да търсиш интелигентни мъже. Те хората търсят това дето го нямат.
Не уцели Wink.
Спокойно аз моя съм го намерила, точно такъв какъвто искам! Бял, европеец, интелигентен, с чувство за хумор и може да носи торба цимент Wink.

# 5 350
Аз държа да се отгранича от етническия елемент в нехаресването: говорех за стилистика, за мутроидни типажи и реших да ги илюстрирам с Багата (той може, клетият, да е съвсем добро момче, нямам идея, но така някак и чрез име, и чрез стил попада в тази категория). Сега, друг е въпросът, че показаният от Антигона "красив арабин" също ми се вписва в този типаж, макар че изглеждаше по-лустросан.

# 5 351
  • В Космоса
[ на мен ми е все тая кой какви мъже харесва или не харесва, но е доста тъпо със стереотипите. Дори самата дума "арабелки" вече показва негативно отношение, пак стереотипно. Със сигурност във форума, а може би и в темата има жени, които са омъжени за араби (каквото и да означава това), и могат да го сметнат за обида. То и за българките няма много положителни отзиви - смятат ги за лесни, в една категория с рускини и украинки.

И аз така мисля. И ще се изкажа малко в стил "Мразя расистите и циганите!", но хич не се кефя на хора с предразсъдаци. Имам предразсъдък към тях. Sunglasses

# 5 352
Колкто и да се ограничаваш, етническият и религиозният елемент е важен фактор в харесването! Няма как да харесаш нещо, знаейки че това е в разрез с твоите разбирания и ценностна система.

# 5 353
[ на мен ми е все тая кой какви мъже харесва или не харесва, но е доста тъпо със стереотипите. Дори самата дума "арабелки" вече показва негативно отношение, пак стереотипно. Със сигурност във форума, а може би и в темата има жени, които са омъжени за араби (каквото и да означава това), и могат да го сметнат за обида. То и за българките няма много положителни отзиви - смятат ги за лесни, в една категория с рускини и украинки.

И аз така мисля. И ще се изкажа малко в стил "Мразя расистите и циганите!", но хич не се кефя на хора с предразсъдаци. Имам предразсъдък към тях. Sunglasses
Нямам никакви предразсъдъци, виж само с какви мъже деля леглото си Simple Smile. Рижави, или чернокожи, изобщо не подбирам Simple Smile
https://s14.postimg.org/qge0vc029/IMG_1011.jpg

# 5 354
  • В Космоса

Нямам никакви предразсъдъци, виж само с какви мъже деля леглото си Simple Smile. Рижави, или чернокожи, изобщо не подбирам Simple Smile
https://s14.postimg.org/qge0vc029/IMG_1011.jpg

Blue HeartPurple HeartYellow HeartGreen Heart

Общи условия

Активация на акаунт