Счетоводител в нужда се познава 12

• 43 433
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Може ли малко помощ... Praynig
Къде в сайта на НОИ се кликаше за подаване на болничен  Blush
http://noi.bg/component/weblinks/weblink/31-nssi/92

На Е-услуги, после Е-Парични обезщетения, и софтуер, там е линка за уеб приложението.

# 376
  • Пловдив

Е-услуги/Е-парични обезщетения/Уеб-приложение на НОИ "Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни"

http://www.nssi.bg/eservicesbg/cashbenefits/esoftware
На _>Уеб-приложение на НОИ "Интегрирана система за електронен обмен на документи и данни"

дава ми тая грешка...Server Error
403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
Ще пробвам после...

# 377
Провери си ел. подпис
Може и да е проблем при тях, и на мен ми я дава

# 378
  • Пловдив
Провери си ел. подпис
Сега пък това...Файлът не може да бъде записан
Грешка при валидация на документ спрямо XSD схема: The element 'JobTransfer' has invalid child element 'OrderNumberOfJobTransfer'. List of possible elements expected: 'DateOfJobTransferEnd'.

# 379
  • В полите на Пирин планина
Провери си ел. подпис
Сега пък това...Файлът не може да бъде записан
Грешка при валидация на документ спрямо XSD схема: The element 'JobTransfer' has invalid child element 'OrderNumberOfJobTransfer'. List of possible elements expected: 'DateOfJobTransferEnd'.

Обади се на телефон или пиши на мейл:

Телефон: 02 9261507

E-mail:BENEMPL@NSSI.BG

# 380
Здравейте, да попитам за фирма с дейност превоз на пътници с автобуси, мога ли да осчетоводя  касовите бележки за ползван паркинг с мемориален ордер ?

# 381
По принцип това е грешка във файла, няма дата на трудоустрояването, огледай си файла
Скрит текст:
При избрано обстоятелство (FlagJobTransfer=1), се контролират  т. 10, 10.1 и 10.2, съгласно описанието.
Считано от дата:   DateOfJobTransfer                  Контролира се при трудоустрояване винаги да е попълнена пълна и коректна дата и да е >= от датата, от която започва отпускът по болничния лист.   Не е попълнена или некоректна дата за начало на трудоустрояване. Датата за начало на трудоустрояването е преди датата за начало на отпуск по болничния лист.

# 382
Здравейте, да попитам за фирма с дейност превоз на пътници с автобуси, мога ли да осчетоводя  касовите бележки за ползван паркинг с мемориален ордер ?

То може, но само за счетоводни цели. В ГДД трябва да преобразуваш счетоводния финансов резултат в увеличение.

# 383
  • Пловдив
По принцип това е грешка във файла, няма дата на трудоустрояването, огледай си файла
Скрит текст:
При избрано обстоятелство (FlagJobTransfer=1), се контролират  т. 10, 10.1 и 10.2, съгласно описанието.
Считано от дата:   DateOfJobTransfer                  Контролира се при трудоустрояване винаги да е попълнена пълна и коректна дата и да е >= от датата, от която започва отпускът по болничния лист.   Не е попълнена или некоректна дата за начало на трудоустрояване. Датата за начало на трудоустрояването е преди датата за начало на отпуск по болничния лист.
да...това не го попълних,щото няма какво да напиша и го прескочих newsm78 то не е трудоустроено???
Да напиша датата от която почва болничния?
п.п. а на локалната проверка не ми даде грешка...

# 384
Ако лицето не е трудоустроено, не го отмятай
Ако не си цъкнала нищо на квадратчето преди точка 10 и ти дава тази грешка, метни файла и текста на грешката на мейла на НОИ,  явно проблема е при тях

# 385

То може, но само за счетоводни цели. В ГДД трябва да преобразуваш счетоводния финансов резултат в увеличение.

защо така

# 386

защо така

Защото няма фактура, която би била разходо - оправдателен документ.

# 387
касовата бележка не върши работа така ли, те са от тези мобилните на паркингите, няма как да се пише фактура

# 388
касовата бележка не върши работа така ли, те са от тези мобилните на паркингите, няма как да се пише фактура

Апарат за самотаксуване ли има на тези паркинги? Не ми е ясна ситуацията ...

# 389
Disappointed

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 21:01 от ##Bvlgari##

Общи условия

Активация на акаунт