На море в Гърция 2017 - II

• 135 919
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
Ние се завърнахме от южен Пелион. Честно казано не очаквах да ми хареса чак толкова много.
Първоначално плановете бяха да отидем до Закинтос за седмица, в последствие стана ясно, че мъжът ми не може да отсъства толкова време от работа. Решихме, че за три нощувки няма смисъл да плащаме 100 евро за фериботни такси. Видях снимки на съфорумка, която отиде до Пелион през май. Помолих за контакт на студиото, предложиха ни приемлива цена за нощувка почти на плажа и така...Синьо и зелено, има въздух и място за всички. Храната също беше прекрасна, а цените ни се сториха значително по-ниски от на Корфу и Кефалония. Чудесно, просто чудесно. Не можахме да видим най-известните плажове, за тях ще се върнем някой път специално. И Завоя не видяхме, ММ се отказа.

# 556
Привет. Връщаме се от Лефкада. Реших само да вмъкна нещо за плажа Агиофили, може на някой да е от полза.
При проучването ми за плажа преди да тръгнем установих, че има само черен път. Никъде не прочетох, че следва след него и асфалт. От Василики се подминава крайбрежната алея и след не дълго каране се стъпва на черен път. Пътя е много лош, но при бавно и внимателно и бавно шофиране не е страшен.
Паркирахме на първото място, където видяхме паркирали коли, за да не продължаваме надолу. Инфото ми беше, че е така до края. Продължихме пеша . И каква изненада - чисто нов асфалт 300-400 метра, завършващ с чуден паркинг точно до кантината преди стълбите за плажа. Така че, точно, когато ви се струва, че не може да е по-зле продължете още малко с колата полекичика и ще стъпите на асфалт. ММ е просто влюбен в този плаж. Никога не съм го чувала толкова разпалено да обяснява за плаж Simple Smile
Когато имам ввреме ще опиша и другите места, които посетихме.

# 557
  • Сф
Ама, давайте снимки, бе хора  Laughing

# 558
  • София
Къде в района на Парга ще ми препоръчате да запазим хотел - в самия град или в околностите?

# 559
Къде в района на Парга ще ми препоръчате да запазим хотел - в самия град или в околностите?

Аз запазих от 17-ти в Solymar, Луца-Врахос. Близо е до Парга и до Превеза, и до Лефкада можем да се разходим и на круизи да отидем. Надявам се изборът ми да е добър. newsm78

# 560
  • ново

Това препоръчвам с две ръце http://www.villadiamond.gr/index.html

# 561
  • София
във вторник след работа тръгваме за 5 дневно гръцко море. нямам търпение, защото от почти 2 месеца не съм виждала морето.

# 562
  • София
Здравейте, чета редовно тази тема , прекрасна е . Адмирации към Параход за труда който полага   bouquet Hug
Моля тези които са ходили на Сикия да споделят  дали има чадъри на централният плаж , гледам снимки в нета и на някои има на други не.

# 563
Здравейте на всички, надявам се да ми помогнете. Направих си резервация на Фанари по телефона и когато попитах как да платя капаро ми казаха,че няма проблем и,че ще платим всичко там на място. Това нормално ли е според вас,и аз как да съм сигурна,че имам резервация.Благодаря ви.

# 564
Здравейте, чета редовно тази тема , прекрасна е . Адмирации към Параход за труда който полага   bouquet Hug
Моля тези които са ходили на Сикия да споделят  дали има чадъри на централният плаж , гледам снимки в нета и на някои има на други не.

Върнахме се от там преди някоко дена. Съвсем в началото има. Иначе от другата страна , откъм скалите, където е гущера, миналата година имаше един бар с чадъри, но вече го няма. Плажът е разкошен. Супер спокоен, няма никакви хора, ситен пясък и чиста вода.

# 565
Здравейте на всички, надявам се да ми помогнете. Направих си резервация на Фанари по телефона и когато попитах как да платя капаро ми казаха,че няма проблем и,че ще платим всичко там на място. Това нормално ли е според вас,и аз как да съм сигурна,че имам резервация.Благодаря ви.
Аз също не плащам капаро ,но ми изпращат по мейла потвърждение за резервация. Според мен звънни няколко дни предварително,да препотвърдиш и за твоя сигурност.

# 566
Благодаря за бързия отговор,сега вече съм по спокойна.

# 567
Ама, давайте снимки, бе хора  Laughing
Веднага Simple Smile От телефон са, че не ми се мъкнеше камерата на плажа.

Скрит текст:

Последните две години контактувам директно със студията и не плащам капаро. Не сме имали никакви проблеми. Peace

Аз съм запазила на плажа Луца Врахос.

# 568
Здравейте!

Чудя се от Велинград дали да минем през Гоце Делчев - Драма - Солун или през Юндола - Банско - Кресна - Серес - Солун  newsm78 Извинявам се, че не е много по темата.

# 569
 Ние сме ходили първата половина на септември преди  три години и нямаше чадъри или следи от такива

Общи условия

Активация на акаунт