Звездни компромати - 327 част

• 123 271
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Деси, Десииии  Crazy
Като се замисля всички Десита, които познавам не ги слуша главата.

# 241
Един много уместен и ироничен според мен отговор към Деси, къде-си. Те ти, булка, мисия, цел, отговорност. Пък и точно си пасва с идеята ѝ за декоративната функция на жената до мъжа и т.н. - общо взето, хубав отговор на натрапената, очевидна селяндурщина, която фърст лейди демонстрира.
http://www.mediapool.bg/otvoreno-pismo-do-parvata-dama-desislava … v-news265151.html

А до вчера за нея си мислех, че всеки има право на лош вкус.

# 242
Всъщност от цялото излияние на Радева мен най ме вълнува има ли наистина котешки СПИН, защото ми звучи абсурдно!

А въпросната госпожа е хубаво да си помисли върху факта, че е съпруга на президента, който е "президент на всички българи" и какво означава това.

# 243
  • bad@ss
Има!
Защо да е абсурдно?

# 244
  • Пловдив
Един много уместен и ироничен според мен отговор към Деси, къде-си. Те ти, булка, мисия, цел, отговорност. Пък и точно си пасва с идеята ѝ за декоративната функция на жената до мъжа и т.н. - общо взето, хубав отговор на натрапената, очевидна селяндурщина, която фърст лейди демонстрира.
http://www.mediapool.bg/otvoreno-pismo-do-parvata-dama-desislava … v-news265151.html

Чела съм няколко пъти авторката на отговора и никога не бих погледнала сериозно на нейните писания. И тук също много от твърденията и са абсурдни.

# 245

Чела съм няколко пъти авторката на отговора и никога не бих погледнала сериозно на нейните писания. И тук също много от твърденията и са абсурдни.

Доста язвително е написано това отворено писмо. Но в случая на Деса се сещам за една поговорка: "Едно куче като не знае да лае само докарва вълците в кошарата".

# 246
  • Sofia
Гледам Елена Тихомирова в На кафе,неузнаваема  Shocked,какво си е правила на лицето?!

# 247
  • София
Всъщност от цялото излияние на Радева мен най ме вълнува има ли наистина котешки СПИН, защото ми звучи абсурдно!

Разбира се, че има, но не е полово предавана болест при котките.

# 248

А въпросната госпожа е хубаво да си помисли върху факта, че е съпруга на президента, който е "президент на всички българи" и какво означава това.
+1

# 249
Гледам Елена Тихомирова в На кафе,неузнаваема  Shocked,какво си е правила на лицето?!
Претаципицирала ли се е?

# 250
  • Gotham City
Претаципицирала ли се е?

Ко?  Shocked Mr. Green

# 251
Деса е направила публикацията си във фейсбук публична, жената стои зад думите си и не се срамува Naughty

# 252
Галерия със снимки от наградите Тони.

Джесика Частейн се е омъжила на италианска сватба в събота.

# 253
  • Gotham City
За това ли вчера цял ден я кри? Защото си застава зад думите ?  Thinking

# 254
За това ли вчера цял ден я кри? Защото си застава зад думите ?  Thinking

Не, за да има време да изтрие негативните комантари Wink Сега четох долу - то едни поздравления, едни чудеса - ще повърна!

Общи условия

Активация на акаунт