Неочаквана бременност

• 10 717
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Той да не е боднал презерватива с игла?

# 16
  • Варна
Той да не е боднал презерватива с игла?
Възможно е! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 17
А в началото да е било без презерватив?
А и приятелят ти е да е правил нещо в банята преди това?
Преди тези 2 мес. имало ли необезопасен контакт с друг, щото има и цветна?
Ако си сигурна, че друг не е имало в близко минало, преповтори теста, или кръвен, и му кажи.
Не се паникьосвай! Peace

# 18
Може да е мастурбирал преди това и да е пренесъл сперматозоиди докато си е слагал презерватива. Или да са от течността, която се отделя за смазване.

Ако имаш намерение да задържаш детето му кажи, разбира се.
Ако не... аз не бих го уведомявала.

# 19
Поставям се на мястото на приятеля ти.
И аз бих се усъмнил какво се случва. 2 месеца сте заедно, няма как да ти има доверие и прочие.

# 20
Много фактори са от значение.
Дали наистина има бременност, и ако да, от кого.
И каква е връзката ви с човека в момента, и на какво се основава. Макар, че и това не е гаранция.
Може да е започнала като чисто плътска и неочакваща нищо друго връзка, а да завърши с нещо прекрасно.
Във всички случаи откровенността няма да попречи.

# 21
Казваш му.Той не иска дете.Махаш го.
Казваш му .Той не иска дете.Раждаш.Самотна майка си.
Същото е и с :Не му казваш.
Ти какво искаш?
Жените ,които не искат деца по една или друга причина махат бебето без да казват на който и да било.

# 22
Може въобще да не си бременна, какъв тест използва? Една приятелка беше използвала някакви незнайни и й бяха излязли 2 черти без въобще да е бременна...

# 23
Здравейте:)
Бременна съм.Правили сме секс само и единствено с презерватив в дни, в които не съм в овулация и са дори ниско опасни уж. Презерватив не се е късал.

Тука има нещо гнило.

# 24
Не съм изненадана от недоверчивите реакции на някои потребителки, защото ако не ми се беше случило същото и на мен и аз не бих повярвала Simple Smile Точно на втория месец от началото на нова връзка, всеки път с презерватив -  аз забременях! Не съм имала контакти с други мъже месеци преди това, за да се съмнявам дали това е бащата, а да не говорим, че дъщеря ми, която вече е на две години, е копие на баща си. Аз бях на 28, той на 27, казах му, а той страшно много се зарадва. Понякога след години във връзка хората не се решават на дете и чакат да му дойде времето. Понякога нещата се случват  "случайно", но в правилния момент. Пожелавам ти късмет, каквото и да решиш.  bouquet

# 25
  • BG
Стига, де, що да е пързалка? В този живот се случват какви ли не чудесии! В болницата след второто раждане лежах в една стая с момиче на 26г., което беше родило предния ден и до последно не беше разбрала, че е бременна. Заболява я силно коремът, отиват по нощите в спешното и се оказва, че ражда. Тръгна си на изписването с дънките, с които беше дошла да ражда. Ако не го бях чула от първа ръка (от самата нея) никога нямаше да повярвам! Така че само спермитата си знаят откъде са си  намерили местенце да стигнат до яйценцето Simple Smile На някой като му е писано да се роди, ще се роди и това е!  Peace

Авторке, изчакай още някой ден, направи втори тест и ако е положителен, говори с момчето и решавайте двамата. Не си дете, че да изпадаш в такава паника.

# 26
Шокирана съм от историите, описани в последните две мнения.

От друга страна, имаме матр'иал за бг версия на TLC-то.  Money

# 27
  • BG

От друга страна, имаме матр'иал за бг версия на TLC-то.  Money

Абсолютно!

Но за всичко си има логично обяснение - моята героиня дълго време имала проблеми с яйчниците, кисти, казали й да не се надява на дете. Цикълът винаги нередовен, необилен, така цапало докрая. Напълняла леко, била и болна през това време, една камара хапчета изпила, спяла си по корем. Питам абе не усещаш ли, че мърда в тебе, бе? Ми не, мислех, че е от червата. До такава степен е вярвала, че никога няма да стане майка, че и през ум не й минало, че може да е бебе. Шокирали се в спешото с мъжа й, когато дежурният лекар казал, че се съмнява за бременност. Изпратил ги в АГО, гледали я на ЕХО от онези допотопните, със зелените екрани, лекарят казал има бременност, но бебето едва ли е повече от 500-600 грама, давайте кувьоз. А то се показало да излиза. Изпръцкала го набързо - една мома, 2 700 кг, дето 4 дена не спря да врещи и не ни остави намира Simple Smile. През това време техните се побъркаха да се стягат за бебе! Малкото реве, та се къса, а горкото момиче спи като пън, ставах да я будя да го кърми! Не можеше за тези 4-5 дни да й се пренастрои психиката, че е станала майка!

# 28
Не можеше за тези 4-5 дни да й се пренастрои психиката, че е станала майка!

А, то на някои цели 9 месеца не им стигат да се настроят, че и след това. Иначе това коя година се е случило?

# 29
  • BG
Не можеше за тези 4-5 дни да й се пренастрои психиката, че е станала майка!

А, то на някои цели 9 месеца не им стигат да се настроят, че и след това. Иначе това коя година се е случило?

2010. Наесен болката в корема ще е първолачка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт