Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 596
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Аз в събота сутринта се свързах към девет.

# 541
Момичета, аз си пуснах заявката за репродуктивен през юни и още никой не ми е звъннал за час ... чудя се да звънна ли да им напомня?
Докато чакам, си записах час при Кръстев, ще го моля да ми направи ЦС през това време. И на ММ записах час за  повторна СГ , та доколкото е възможно да имаме някакъв набор изследвания, докато ни дойде реда.
Вие нещо да ме посъветвате?

# 542
  • пазарджик
Звънни да ти потвърдят,че са получили заявката,защото аз така чаках 2 месеца напразно.

# 543
Аз от няколко дни се опитвам да се свържа,за да запиша час за Персенска за 15.08,но никой не вдига телефон.
А аз от час и половина Sad..дано успееем

# 544
Да, определено е трудно да се свърже човек ...

# 545
Днес ходох да си взема амбулаторния картон от ЖК и в клиниката сякаш беше паднала бомба! На информация нямаше никой, на регистратура беше само Елза, в кол центъра отзад ми се мерна една жена. В кабинетите за ЖК също нямаше никой, по спешност извикали Димова. Няколко пациентки и толкова...

# 546
Момичета, знаете ли д-р Стаменов от кога е на работа? (кога му свършва отпуска3та)
Благодаря Flowers Hibiscus.
д-р Стаменов днес беше в клиниката:blush:

# 547
Аз за три дни звънене през ден се свърдах два пъти. Пробвайте. Стаменов е на работа в събота.

# 548
Здравейте,как мога да си получа резултати от кръвни изследвания и урина  от ЖК.В онлайн платформата ги няма качени.Освен да пиша да ми ги изпратят на е-mail.

# 549
Кети, пиши им на ел. пощата на администрацията, ще ти пратят резултатите предполагам. 🙂
Електра, и на мен ми пратиха на пощата резултата от цитото, с което много приятно ме изненадаха 🙂
Ирис, съжалявам, прегръдки 🙁🤗

# 550
Кети, пиши им на ел. пощата на администрацията, ще ти пратят резултатите предполагам. 🙂
Електра, и на мен ми пратиха на пощата резултата от цитото, с което много приятно ме изненадаха 🙂
Ирис, съжалявам, прегръдки 🙁🤗

А може ли адреса на пощата

# 551
Кети, трябва да ги има. На мен съвсем в началото на ЖК едното от изследванията не беше качено заради някакво объркване в лабораторията (седеше като неприключено). Звъннах на информация и оправиха нещата.

# 552
Клиър няма ги току що проверих.Изследванията са пуснати от вчера освен да изчакам може пък да ги качат.
Притеснява ме че в урината имало кръв и се шашнах от какво може да бъде.

# 553
Имейл адрес на администрацията (за въпроси и резултати от изследвания): administracia@invitro-bg.com

То ако има кръв в урината ти ще я видиш като я даваш за изследване, нещо не си разбрала според мен.

# 554
  • София
За да се види макроскопски кръвта в урината трябва да е много. В повечето случаи не се вижда така, а само на лентичката.

Общи условия

Активация на акаунт