Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Незнам,докторката по телефона ми каза при коментара на изследванията и че явно от нещо се е замърсила?Каза също че съм пила малко течности трябвало повече.
Предполагам че ако има нещо притеснително щеше да каже знам ли.Другите показатели били добре.

# 556
Днес успях да се свържа с информация, казаха, че всички от репродуктивните са в отпуск до 16.08, та преди това да не очакваме включване.
Ще започнат със запиване на асове за догодина .... а докато стигнат до моята заяква може да стане и лято ... И в другите клиники ли е така ?

# 557
Момичета, в 13+ г.с. съм и имам някои въпроси относно ЖК в Надежда:
1. Не съм от София и се чудя вече миналите по този път, които са се следили в клиниката, имали ли сте и и друг специалист по ЗК във вашия град който да ви следи в случай че изникне нещо спешно и километрите до София  бъдат решаващи за вас и бебо?
2. Чета един друг форум / за друга частна болница в моя град/ и прочетох че издаване на болничен лист се заплаща 100лв. Останах просто шокирана. След като платя пакета в Надежда за ЖК издаването на болнични през Б заплаща ли се? И каква е цената? ( налага се цялата Б да бъда в болничен) и ако имам друг АГ по ЗК и на него ли трябва да заплащам издаване на болничен?
Благодаря предварително ако някоя от вас може да ми хвърли малко светлина по въпроса и да даде съвет

# 558
Бременните са освободени от потребителски такси.
Болницата, която иска 100 лв. за болничен е, защото водят бременната лежащоболна.

# 559
По точка 2 аз мога да дам информация - ЖК издава болничните листове без никакво заплащане. Не знам обаче как стои въпроса, ако имаш такъв и по ЗК. Аз си бях само в Надежда.

# 560
Благодаря момичета за бързите отговори.

# 561
Ама ти така или иначе нямаш нужда от два болнични Crazy

# 562
Ясно че нямам нужда от 2 болнични. За втори спец.който да ме следи в моя град се замислям защото около мен е пълно с познати които започват да получават контракции, още в началото на 9м.и когато това стане отиват да ги види Аг-то и се оказва лъжлива тревога. Обичам всичко да е предвидено до колкото е възможно, и не си представям да получа контакции или някакви болки в 9м например и за всяко нещо да пътувам по 2 часа в посока до София за да ме прегледат. Затова се чудя за момичета които не са от София дали има и друг който да ги следи по ЗК в техния град.

# 563
Да, всеки се следи на няколко места и има резервен план за раждане по спешност.

# 564
  • София
Момичета,някоя да знае какво включва пакета имунология?

# 565
Да споделя за новото начинание на клиниката, може на някой да му е от полза - https://www.m.nadezhda.bg/novini/bolnitza-nadejda-startira-proek … ejda-putuva--316/

# 566
Искам да благодаря на Карфиола и Пънче-мънче за информацията, която ми дадохте! Успокоих се,че няма закъснения при пункциите.
А при стимулацията се отива сутрин, за да се даде кръв за изследванията и после сядам да чакам да ме приемат - така ли се процедира?
Аз дали мога да си поискам Атропин при трансфера, за всеки случай?
В Щерев не са ми искали цветна снимка, нито хидротубация. Дали Персенска би се разсърдила ако все пак реша да направя цветна снимка на друго място?
Благодаря ви, момичета!

# 567
  • София
По-добре Персенска да си направи снимката, защото следи в реално време на рентгена как преминава контрастното вещество.

# 568
Във връзка с ЦС, ако ми я направи обикновен АГ в Надежда, като дойде и моя ред за репордуктивен, дали ще ме кара пак да правим втора ?

# 569
  • В сърцето на любимия човек
Атропина не е безобиден и не можеш да си го поискаш. Назначава се много рядко и в специфични случаи. На мен ми правиха трансферите и със специален катетър заради кривия цервикален канал. Ако д-р Персенска прецени ще назначи каквото е нужно.
Съветвам, също като Нандин, снимката да я направи репродуктивния специалист, за да не се налагат после повторна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт