Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 662
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
втория цикъл след дълъг протокол почти винаги закъснява.
може да закъснее 2-3 месеца дори.
нормално е.

# 271
Ужас, надявах се поне снимката да направя преди отпуската им.Много неприятно  Sad

# 272
Ех, какви сте оптимистки! Благодаря ви много! Значи утре ще става, каквото ще става Hug
След трансфер на 5 ден кръвния го пуснах на 7 ден и ЧХГ беше 53-56. ( не помня с точност). След това обаче го изследвах на всеки два дни, за да съм сиг че расте и се удвоява....и така до 14я ден след трансфера. Тестовете от аптеката показаха втора бледа черта едва на 10 ден когато чхг беше доста високо, така че въобще не трябва да са фактор според мен. Желая ти успех и утре да се похвалиш с хубав резултат Simple Smile

# 273
Момичета, привет  Hug
Като пусна изследванията на хормони и всичко е наред, поне така се надявам, док май каза да си запиша час за девети, десети ден  newsm78 Възможно ли е тогава да се почне стимулация? Да съм на ясно, че ей го ще дойде и края на август  Grinning  bouquet

# 274
Стимулацията започва на 2-3 ден.

# 275
Eklektus, моя втори цикъл след блокиращата дойде на 72 ден.
Бях се побъркала от нерви, на всичкото отгоре имах ужасни горещи вълни които слава богу, отшумяха с идването на цикъла.
На всичкото отгоре, пих и дуфастон за да го предизвикам но нищо не стана, все едно пиех чиста  водичка.
Доктора тогава каза, че може да се забави и просто трябва да чакам.

# 276
Здравейте момичета,имам един въпрос.Д-р Стаменов реши да направим хистеро за да изчисти лигавицата и да я възстанови с вливания на стволови клетки,правена ли е на някоя от вас такава процедура и каква е цената? Simple Smile

# 277
Чии са тия стволови клетки, с които ще възстановяват?

# 278
Чии са тия стволови клетки, с които ще възстановяват?
Собствени са, от кръвта. Към 400 лв първоначално. На мене ми предстой същата процедура. Усещам, че ми е последеният шанс да ми се възстанови донякъде лигавицата и да имам бременост.

# 279
Момичета, някой пил ли е фемара? Чета листовката всичко е противопоказно в моя случай, а док ми го изписа. За какво помага?

# 280
Eklektus, моя втори цикъл след блокиращата дойде на 72 ден.
Бях се побъркала от нерви, на всичкото отгоре имах ужасни горещи вълни които слава богу, отшумяха с идването на цикъла.
На всичкото отгоре, пих и дуфастон за да го предизвикам но нищо не стана, все едно пиех чиста  водичка.
Доктора тогава каза, че може да се забави и просто трябва да чакам.

Да и яки горещи вълни имах предния месец,сега доста намаляха.Това ми е 2ри опит с блокаж,но при 1вия теста беше положителен и нормално да не ми идва,затова и тая подробност със закъснението не я знаех.Ще чакам ама ще се пръсна от нерви smile3511

# 281
  • София
Момичета, някой пил ли е фемара? Чета листовката всичко е противопоказно в моя случай, а док ми го изписа. За какво помага?
aз съм пила.
за стимулация я ползват, но с малък ефект.

# 282
Момичета при отрицателен тест, какво се прави. На кой трябва да се обадя, след замразен трансфер. Благодаря ви предварително!

# 283
  • София
на регистратурата за записване на час.

# 284
на регистратурата за записване на час.
Благодаря, час за коментари ли?

Общи условия

Активация на акаунт