Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 573
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Аз също бях без упокойка. Предпочетох да изтърпя малко болка пред още една пълна упойка. Търпи се. Поне при мен не беше драма!

# 616
Обезболяват с нещо.

# 617
Момичета, малко глупав въпрос да задам. Вчера бях за първи път на ЖК при др Кайрякова. Тъй като от начало съм на легло заради един куп неща съм в болничен от началото на Б. Първите 2 са ми издадени от комисия от болницата, тъй като бях приета два пъти да лежа там. След 3- 4 дни ми изтича болничния, издаден от комисията и трябва да го продължи вече др Кайрякова. Каза ми че занапред 2 дни преди да изтече болничен да звънкам на телефона на регистратура и те ще ме свържат с кабинета й, за да напомня че ми изтича и тя ще издаде нов, който да взема от информация. Та въпроса ми е следния: тя не всеки ден има прегледи в кабинета, и ако билничния ми изтича и не мога да се свържа с нея как стоят нещата? Има ли някой друг към когото да мога да се обърна в случай- информация или кол центъра? Малко се обърках вчера.

# 618
Dream16, няколко дни преди да изтече болничния звъниш в кабинета за ЖК. Вдига акушерка (винаги съм се свързвала), казваш че си за продължение на болничен и кой лекар те следи. Не е необходимо да търсиш Кайрякова, така или иначе се издава от ЛКК, на моите винаги бяха Персенска и Цветков. След няколко дни болничния може да се вземе от информация.

# 619
Да, акушерката в жк се занимава с болничните. Поне това са направили много удобно - да става по телефона, че аз като бях бременна беше върла зима и всяко ходене до там ми беше мъка. Все си представях как като се подхлъзна и падна с големия корем, че там ще си остана ако няма никой наоколо да ми помогне да стана hahaha

# 620
  • Sofia
Здравейте момичета, пия Фемостон и днес ми е пред последно хапче, но цикъл нямам. Трябва да пусна хормони на 2 ден от Ц и да ходя при Тихомирова в сряда. Нямам кисти, нямам спкя; и двете тръби са проходими. Дуфстона не ми повлия. Някоя от вас да е взимала Фемостон? Кога се появява МЦ, появява ли се изобщо Sad Продължавам втора опаковка след тази и ме е страх дали ще се яви ако почна пак червените хапчета?

# 621
Кристи, блaгодaря. Aз обaче мaй нямa дa посмея без. Не боли ли много без упойкa? Не може ли с крaткa венознa?
Ти ли реши да е без или те ти предложиха така?
Съвсем търпимо е. Бях взела диклак преди това. Стаменов си каза без упойка, но аз не се дърпах. Първо, че отнема много повече време и второ, че са още 200 лева.

# 622
Здравейте момичета, пия Фемостон и днес ми е пред последно хапче, но цикъл нямам. Трябва да пусна хормони на 2 ден от Ц и да ходя при Тихомирова в сряда. Нямам кисти, нямам спкя; и двете тръби са проходими. Дуфстона не ми повлия. Някоя от вас да е взимала Фемостон? Кога се появява МЦ, появява ли се изобщо Sad Продължавам втора опаковка след тази и ме е страх дали ще се яви ако почна пак червените хапчета?
По-добре попитай Тихомирова какво да правиш, нямам идея как трябва да се действа в този случай. При мен мц идваше още преди да съм свършила опаковката.

# 623
  • Sofia
По-добре попитай Тихомирова какво да правиш, нямам идея как трябва да се действа в този случай. При мен мц идваше още преди да съм свършила опаковката.

Преди като съм го пила ми идваше на 25 хапче, демек ми оставаха поне 3. Сега остават 2 и нищо Sad

# 624
Блaгодaря ви!

# 625
  • София
Здравейте момичета,
Скоро ще правя цветна снимка, но лякаря ми ме посъветва да е без упойка.
Исках да попитам Вие какво мислите, защото на мен ще ми е за първи път.

# 626
  • В сърцето на любимия човек
Аз я направих без упойка (преди няколко години). Боля ме много, но за кратко. Изтърпява се. При мен едната тръба е запушена, затова имаше и болка.
След това имам 5 пункции с упойка и се установи, че от упойките ми става зле, та решението за ЦС без анестезия се оказа, че е било за добро.

# 627
  • София
Аз я направих без упойка (преди няколко години). Боля ме много, но за кратко. Изтърпява се. При мен едната тръба е запушена, затова имаше и болка.
След това имам 5 пункции с упойка и се установи, че от упойките ми става зле, та решението за ЦС без анестезия се оказа, че е било за добро.
Много брагодаря за информацията. На мен и двете тръби са ми запушени, до колкото разбирам това означава, че ще ме боли достатъчно...  Disappointed Relieved  каквото - такова, ще се доверя на доктора  Relieved

# 628
Здравейте момичета, в момента проучвам къде да отида на консултация, свързана с проблемното забременяване. С мъжа ми нещо нямаме успех в осъществяването на мечтата за бебе. Ще прочета инфо в темата ви, тъй като не съм избрала още къде да отида, а държа да е на възможно най-доброто място. Колко точно се чака за час?

# 629
Може ли някой да ми помогне с информация каква е цената на Менопур 75 и на Цитротид от манипулационна. Искам да съм подготвена, а нямам спомен каква беше, пък не пазя касовите бележки. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт