Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 530
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,искам да питам момичетата, които скоро са правили оперативна хистероскопия ,как протича процедурата?Аз имам 3,но преди 4 год.и тогава беше с пълна упойка.Сега до колкото ви чета разбирам,че вече се прави в кабинета без упойка или как и аз не разбирам.Какви изследвания искат преди това и колко време ви оставят под наблюдение,разбрах,че и цената е друга:rolling_eyes:

Има офис хистероскопия. Тя е без упойка. Пак е в манипулационна, но е по лека. Веднага си  тръгваш след нея. Може да се огледа и да се махнат малки сраствания. Има филм на сайта с обяснения.

# 691
  • София
д-р стаменов го нямало тази седмица, чак след 5 септември ще е наличен.

нещо не можем да синхронизираме графиците с него напоследък  Crazy
но пък много ведро ми предложиха тихомирова, чак се учуди жената че отказвам.

# 692

Laughing, Бамба, разсмя ме пак за Тихомирова.
Не можете да се синхронизирате с доктора, защото съдбата напасва най-подходящата дата за среща.. така го приеми Wink

# 693
Аз съм при нея в понеделник, че с ранната ми овулация ще изтърва биопсията.

# 694
  • София

Laughing, Бамба, разсмя ме пак за Тихомирова.
Не можете да се синхронизирате с доктора, защото съдбата напасва най-подходящата дата за среща.. така го приеми Wink
дано да е преди да ми излезе решението за пенсия  Mr. Green

# 695
А що не я пробваш? Може пък да ти е на късмет.

# 696
  • Sofia
От кога го няма д-р Стаменов. Аз имам час за утре при него в 13,35ч. и никой не ми се е обадил да ми каже, че го няма.

# 697
  • София
аз ли да пробвам, тихомирова  newsm78
пробвах я вече, имахме си разправии даже, мисля че и на нея не и е приятно да ме среща.

От кога го няма д-р Стаменов. Аз имам час за утре при него в 13,35ч. и никой не ми се е обадил да ми каже, че го няма.
не знам от кога, аз днес звънях за час за петък или събота. казаха ми че тази седмица го няма. и че на пети е там.

# 698
Cristi,каква биопсия ще правиш?

# 699

Момичета, вчеря бях в клиниката и видях доктор Стаменов беше там

# 700
  • пазарджик
И аз на 6.09 съм при Персенска за проследяване и ще правим биопсия.Имам обаче едно питане към тези,които сте по-запознати.Тъй като ми предстои стимулация следващия цикъл,ако всичко е наред сега при биопсията ,а пък моя мъж сменява работата и няма да може да отсъства както до сега и мислим да замразим материал от него,казаха от клиниката ,че е ок,но дайте малко повече инфо.Освен серология и пълномощтно,което да ми направи да го подписвам за документите около опита какво друго е нужно.Ако може и малко инфо за финансовата част за замразяването Rolling Eyes

# 701
Звъннете в Андрология, много са любезни - ще ви помогнат.

# 702

Няма го от 31/08/17.
Аз пък отказах час за Стаменов за 30.08, защото той ми каза да отида на 31.08. И мене жената ме изгледа странно, но изпълнявам каквото е казал. Др.доктор ще изълни манипулацията.

# 703
  • Sofia

Няма го от 31/08/17.
Аз пък отказах час за Стаменов за 30.08, защото той ми каза да отида на 31.08. И мене жената ме изгледа странно, но изпълнявам каквото е казал. Др.доктор ще изълни манипулацията.

Благодаря ти!

# 704
  • Sofia
Здравейте Simple Smile. Може ли някой да ми прати телефона на Стоименов (мамолога), че искам да си запиша час. Вчера бях в клиниката и ми го дадоха, но го загубих някъде и сега не мога да се обадя Sad. Ще съм благодарна ако някой ми го даде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт