Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 97 005
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро!
Ние най-после подредихме желанията - 17 на брой, но в общи линии 13тото е това, което твърдо дели списъка. "Отлитаме" към гнездото след минути. Нещо с демото на он-лайн версията не се разбрахме, много бързо ме приключи и предпочитам хартиения вариант, пък и щерката да има работа, иначе мама върши всичко.
Успех на всички!

# 571
Успех на детето ти, Маги!

# 572
peneva_a, няма ли да има бутон "Преглед и проверка", преди бутона "Запиши", как си е редно  Thinking
В демо системата "Желания" съдържа текущия избор ... може да си добавяш, махаш колкото искаш/.
Бутона се казваше "Потвърди" доколкото си спомням, а не "Запиши", излиза нов екран за някаква декларация от родителя , където се въвежда телефонен номер. На тази стъпка може да се откажеш и нищо не се случва. Може да се променят отново желанията. След потвърждение на декларацията излиза входящия номер и от тук натам може само да се разпечатва заявлението. Така беше в демо версията. Пуснал съм над 10 заявления в различни РУО-та.
Такааааа, ей това подчертаното горе ме "престраши" да действам електронно, т.е. имам стъпката след "Потвърди" с която да декларирам или да се върна...
Свидетелство официално още нямаме, но заявлението е подадено!  Blush
След като даде входящия номер на екран, може и да се пусне "печат", аз си направих и screenshot и pdf Simple Smile

Но, сега пък ми изскочи следващия въпрос: Мислех си, че от системата ще си вземе "Свидетелство за завършено основно образование" номер и т.н., както и адрес на ученика... а в заявлението виждам полетата празни (след като подадох, че вече се виждат оценките от свидетелството), та защо тези редове в заявлението стоят празни  newsm78 Абсолютно никъде не даде да се попълва нещо друго, а то си го има всъщност...

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 09:11 от peneva_a

# 573
  • София
И ние готови на хартия... Става бавно, вярно бяхме първи за конкретния екип в конкретната кампания, но дамите не бяха подготовнени за въпросите ми, а отделно те имаха още повече въпроси, но спокойно и бавно след 50 минути (отчетено от наборката с хронометър  newsm78) престой в гнездото имахме попълнено, входирано и според системата (невъведено като данни все още) заявление.

# 574
  • София
Подадох за 2мин в системата. Бързо и лесно стана. Опцията за печат си стои, а входящия номер на заявлението стои най-отгоре. Добре, че не ходих да се редя. Снощи до 2ч. посред нощ писахме със щерката Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано мине кампанията по-бързо и резултатите дойдат по-рано. Все пак за срок стои "ДО" 27.06 и резултатите на матурите излязоха 3 дни по-рано Grinning Crazy Peace

# 575
И ние подадохме, но през сайта. Много бързо става. Няма какво да се сбърка. Разпечатихме си 2 копия от заявлението на хартия. Утре се преместваме на морето да стискаме палци. Успех на децата!

# 576
  • София
Успех на всички с подаването на заявленията. Било на хартия, било електронно. Училището ни е под ръка и ние ще подадем на хартия... Попълнихме го, разпечатахме го и с баща си отиват. Обаче...горе при имената и адреса на детето вписах...неговия телефон ( на синът), дали е проблем??? Rolling Eyes Желанията си останаха 12.

# 577
  • Пловдив
Успех на всички с подаването на заявленията. Било на хартия, било електронно. Училището ни е под ръка и ние ще подадем на хартия... Попълнихме го, разпечатахме го и с баща си отиват. Обаче...горе при имената и адреса на детето вписах...неговия телефон ( на синът), дали е проблем??? Rolling Eyes Желанията си останаха 12.

А телефон на родител писала ли си? Че в случай на проблем не знам доколко детето може да бъде полезно.
На тези телефони звънят и ако някой забрави да отида да се запише или да пусне заявление за второ класиране. 

# 578
Няма значение, но няма нужда да им  споменавате изобщо. Почти е сигурно ,че няма да се наложи да го ползват, а ако се наложи детето ще приеме информацията. Не се задълбочавайте в такива дреболии. Успех!

# 579
  • Пловдив
Няма значение, но няма нужда да им  споменавате изобщо. Почти е сигурно ,че няма да се наложи да го ползват, а ако се наложи детето ще приеме информацията. Не се задълбочавайте в такива дреболии. Успех!

Не бъди сигурна. Понякога се налага и още как.  Peace

# 580
Скрит текст:
Няма значение, но няма нужда да им  споменавате изобщо. Почти е сигурно ,че няма да се наложи да го ползват, а ако се наложи детето ще приеме информацията. Не се задълбочавайте в такива дреболии. Успех!

Не бъди сигурна. Понякога се налага и още как.  Peace
Децата вече са достатъчно големи, трябва да им се гласува повече доверие. Освен това смятам, че ще се оправят да приемат информацията и ако има проблем ще каже на тате или мама да се обади, ако в момента не са наблизо.

# 581
  • Пловдив
Radoeva!, точно с това аз лично не бих рискувала. Но, всеки си знае.

# 582
  • София
Като отидат да подават днес ще видим, може на ръка да впише и телефон на родител.
Важното е да е вярно написано и да ни класират където иска детето.  Peace

# 583
  • София
Заявлението и аз подадох, електронно. Много яко!
Кажете сега за записване в училището, в което е  прието детето,  какви документи се искат, че да ги подготвя отсега. Освен диплома и здравна профилактична карта нещо друго трябва ли?

# 584
  • Пловдив
Заявлението и аз подадох, електронно. Много яко!
Кажете сега за записване в училището, в което е  прието детето,  какви документи се искат, че да ги подготвя отсега. Освен диплома и здравна профилактична карта нещо друго трябва ли?

заявление, което се попълва на място
характеристика
здравно-профилактичната карта може да се носи и на есен
може в училището да ви дадат и още неща за попълване, най-добре виж на сайта им. Повечето училища публикуват какво искат.
В Пловдив искат и удостоверението за преместване, но можеш да го вземеш едва след излизане на класирането, понеже на него се пише в кое училище отива детето.

Общи условия

Активация на акаунт