Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 083
  • 865
  •   1
Отговори
# 720
Намерихме изхвърлени в кашонче две малки котенца. Има къде да ги гледаме и ще задържим. Изглеждат добре гледани, само очичките им са гуреливи и залепнали. В понеделник ще ги занесем на ветеринар, но дотогава мога ли да им помогна с нещо. Май из форума съм чела, че им капят Тобрекс, но не ме е интересувало и не съм запомнила.

Може, изпробвано е.

# 721
Според ветеринарката ни, човешките лекарства са силно непрепоръчителни за котките. Склонна съм да и вярвам, след като ми спаси котката от сигурна смърт. Което ми напомня, че трябва да слагаме на котката ваксини.
Тук е топло, многоооооо топло. Отивам да събирам листа, мразя магнолии.....не спират да и капят листата, на два огромни казана с листа, два пъти седмично....

# 722
Ая, сложи си Adblock Plus на бразуъра, ще ти блокира всякакви реклами. На мен това ми е първата работа след като ми преинсталират компютъра.

Хай, може ли да ми обясниш как да си го сложа и аз, че откачих с тези реклами! От Замунда ли се сваля програмата, коя версия е добра? И като я сваля какво беше нататък? Към 20 пъти ми е обяснявал брат ми Crazy Та ме е срам са го питам за 21...

# 723
  • Варна
Пишеш в гугъл Адблок за Мозила, примерно, ако си с Мозила. Аз съм с Хром и действа безотказно. Изтегляш го и стартираш файла. Става много бързо и лесно.

# 724
Аз го сложих, мерси bouquet

# 725
Намерихме котката, или по- скоро тя се беше събудила от ....някъде си.
Тук е много студено, а на мотор още повече.

# 726
Борис спа до преди малко,  тук се раздуха и стана студено.

Ходих до магазин за яйца и брашно, за първи път стъпвам там, но накрая продавачката ме пита дали случайно не съм майка на Калина и Борис. Simple Smile

Стана ми интересно от неуспешната, но "сладоледена" торта на Жаки дали не мога да измайсторя нещо подобно, ще потърся рецепти. Simple Smile

# 727
Сесил, по това че си приличате ли те позна или от форума? Laughing Аз съм "отрязала " главата на баща ми и много често са ме разпознавали по това, хора които не познавам. Grinning

# 728
  • София
Свекървата и мъжа ми са така Grinning Просто като я видиш, моментално ти става ясно, че му е майка.

# 729
И тук, във Варна се изсипа дъжд.Студен и гаден, не е като летните дъждове, чак ми е неприятно.
И ми се мотае много главата, винаги се чувствам така преди буря и дъжд.

# 730
  • Germany
Здравейте момичета Simple Smile
Ние в крайна сметка, въпреки перипетиите с гадният вирус, успяхме да стигнем до чаканата почивка. Беше страхотно! Лежерно, слънчево, морско и много разтоварващо. Определено имахме нужда да заредим батериите. Върнахме се днес и от утре се завъртаме пак на въртележката. Ще имаме доста интензивни и натоварени 3 седмици и после лека полека се надявам да олеква и да идва следващата ваканция. Не съм ви изчела още, та ще ме извините, ако пропускам някой или нещо. Прочетох само за мъката на Светалчо..
Светалчо, моите съболезнования! Много сила ти желая!  Hug

# 731
Браво, Мони!

# 732
  • София
Кокосовото масло за готвене в хладилника ли го държите след отваряне?

Мони, супер! Повече да нямате такива перипетии! bouquet

# 733
Моето масло е в хладилника, но не готвя с него!  Mr. Green
Слагам го в кафе и си се клепам.

# 734
  • Sofia
Губя се тия дни, но ви чета  bowuu.В снощния панаир не ми се участваше  Naughty.
Тъкмо вечеряхме с ММ  в една от нашите си кръчми, ама много студено,много  Tired,13 градуса. Замръзнаха ми ушите, докато зор да изуша една цигарка навън. Младежът категорично не желае да се "мори" и да ни придружава за вечеря  Crazy. Случайно се засякох с гинеколожката ми в ресторанта,та ме подбра кога ще се явя на преглед и кога ще родя пак  Mr. Green.Хич не си поплюва.Добре,че ММ се изниза...щеше да подпука и него  hahaha.
Кефя се на колата си много  Heart Eyes. Терсене ми е автоматикът малко, харесвам си ръчката. Днес си карах старата кола на преглед в официалния сервиз, преди да я закараме на татко. И нея си обичам  Heart Eyes.
Търся сандали за синковеца-неопренови,за плаж,не кожени, ама така както гледам...сезон дали ще има да ги обуе веднъж-дваж   newsm78. И сватбена рокля си търся.Харесала съм 6 броя, остава ми да се спра на 1, най-много 2 броя  Crazy.
Мони,чудесно,че оздравяхте и сколасахте за почивката  Peace.
Другото...го забравих  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт