Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 090
  • 865
  •   1
Отговори
# 705
  • на Мелмак
Да се оплача,
Отидох на работа, стана ми лошо - зверско главоболие, гадене , шкафовете пред мен се въртяха Rolling Eyes
Прибрах се , ММ ми помогна да се поосвестя малко .
Какво ми стана? Кръвно мерих 66/107 за мен си нормално , аз цял живот съм с ниско.
Сега поне пред компа набелязох основни неща за гледане в Италия и заведения Flutter
Поне спря да ми се гади и предметите си стоят вече неподвижни Mr. Green

# 706
Новото ни коте изчезна. ММ го търси с колата, щерката обикаля улиците, а синът спря Тв-то, защото не иска да гледа щастливи хора в тоя момент.
Ети, да не ти е ниска кръвната захар?

# 707
  • на Мелмак
Ох , не знам. Confused
Ще стана да хапна торта , имам една отвратително сладка Mr. Green
И аз си мисля за кр. захар.
Дано се намери котето Peace

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 13:57 от etty775

# 708
И тук заваля Rolling Eyes не много, колкото да намокри.
Ходихме до Созопол, заболя ме главата.Много хора, няма къде да паркираш, 2 лв за час е платения паркинг.Жънат хората, банковите сметки трябва да се пълнят.Отделно по улиците не можеш да се разминеш, не обичам да ходя там, все едно съм в София.

# 709
Ние изгубихме 50 лева под формата на крем за лице и паста за зъби. Ех, криво ми стана. Милият той ги оставил на рафт в магазина, от който купихме раница за лаптопа. Връщаме се след по-малко от час, продавачките не са виждали торбичката.

# 710
И нашият пикнико-плаж се провали. Заваля и се прибрахме. Сега, като те чета Кате, можеше да изчакаме, щом е спряло бързо. Другият път, надявам се по-вече. Иначе бях взела банските на децата, но още със слизането от колата, им сложихме анцузи  Laughing

# 711
2 лв за час е платения паркинг.Жънат хората, банковите сметки трябва да се пълнят.

Два лева за час е подаpък напpаво, мен ако питаш.

Меpи, потъpсете в шкафове, гаpдеpоби, пеpалня, както и зад тях. Малките котета се кpият на невеpоятни места.

# 712
  • София
И тук заваля Rolling Eyes не много, колкото да намокри.
Ходихме до Созопол, заболя ме главата.Много хора, няма къде да паркираш, 2 лв за час е платения паркинг.Жънат хората, банковите сметки трябва да се пълнят.Отделно по улиците не можеш да се разминеш, не обичам да ходя там, все едно съм в София.

А нас от София питаш ли ни? В София навалица, на морето като отидем пак навалица.  Crazy

Ети, с тая торта насочи мисълта ми право към сладоледа в хладилника Wink

# 713
Добър ден. Продъни се небето днес. След 2 часа и половина сме на кръщене, не сме вкъщи,  а аз вчера изгладих само две светли рокли. Сутринта ми дойде, навън е кал до ушите, но аз съм си сложила златна маска на лицето да се разкрасявам , нищо че надолу ще приличам на победена в кални борби.

# 714
Ние изгубихме 50 лева под формата на крем за лице и паста за зъби. Ех, криво ми стана. Милият той ги оставил на рафт в магазина, от който купихме раница за лаптопа. Връщаме се след по-малко от час, продавачките не са виждали торбичката.

Много неприятно!А камери няма ли в магазина, не може ли да се разбере кой ги е взел, дали наистина не е вътрешен човек?

На мен ми се е случвало в книжарница Ориндж да забравя огромен пакет от Хиполенд, обиколих целия мол и тогава се сетих, веднага ми го върнаха.

# 715
Порой имаше при нас. Поне беше за бързо.

Жаки, сега след работа ще си взема цяла кутия сладолед Тирамису на Алома. Да знаеш ти ще си виновна, че на плажа ще се търкалям  Crossing Arms
Дулче лече или каквото беше там няма да правя, но както ги няма децата така ще си изям цялата кутия сама  eat

Лято, много неприятно. Помислете къде може да сте го оставили  Rolling Eyes

# 716
Намерихме изхвърлени в кашонче две малки котенца. Има къде да ги гледаме и ще задържим. Изглеждат добре гледани, само очичките им са гуреливи и залепнали. В понеделник ще ги занесем на ветеринар, но дотогава мога ли да им помогна с нещо. Май из форума съм чела, че им капят Тобрекс, но не ме е интересувало и не съм запомнила.

# 717
Силве, помня, че на кучета не е добре да се капят човешки  капки, попитай в темата за котки. Иначе поздравления за постъпката bouquet

# 718
Тобрекс са доста сериозни капки, не бих капала на малки котки.

Ние сме на село, топло и ветровито.
Пекохме шаран на скара, но нещо не ни се получи добре. Изяде се де. Simple Smile

# 719
  • Варна
Ая, сложи си Adblock Plus на бразуъра, ще ти блокира всякакви реклами. На мен това ми е първата работа след като ми преинсталират компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт