Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 368
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 070
Има мъже, дето смятат, че на всички лесбийки им трябва един мъж, който да ги изчука яко, та да обърнат резбата, тук ставаме свидетели на теорията, че момчетата стават гейове, защото не могат да намерят момиче, което да им пусне, или кака, дето да ги отрака. С глас се смях на иначе забавния пост.

Ми не, не става така. Хората си имат влечение към своя пол. Привличат ги, интересуват ги, става им, влюбват се и прочие в хора от своя пол.  Затова са хомосексуални. Момчето ви казва.

# 2 071
Ирис, не се старай, никога няма да те разберат. Остави ги да си мислят, че е заразно и да си плюят в пазвите Simple Smile.

# 2 072
Донякъде съм съгласна с Мирела, защото сексуалността се развива.
Спомнете си първите секс опити с ваши връстници на 16-17 - тогава сигурно са ви се стрували много яки и сексуалните изживявания на една 40 годишна жена. Или поне при мене е така . Е, не съм на 40, но много жени споделят, че това е пика на тяхната сексуалност.
И при мъжете е така.
Та съвсем възможно е на един хомосексуалист да му хареса жена да му стимулира простатата - чисто практически. НО ! Проблема  е в съзнанието. Той ако не възприема жените като секс. обекти , не свързва нищо еротично с тях и няма как да се възбуди и отпусне от жена.
Аз също не бих се отпуснала с друга жена, въпреки, че оценявам красотата и сексапила на жените.
Та го разбирам момчето от темата.

# 2 073
  • MI

nelig,тва са първо наркомани,после гейове.Ся друсалката и да е гей и да не е все тая там вече е друга бира,те са го направили щото са били надрусани,а не щото са гей!
Тц, първият не е. Просто ревнив. Wink

# 2 074
Информацията ми е най-вече от едно другарче гей.

Моите другарчета гейове пък твърдят, че никога не са изпитвали влечение към жени и горенаписаното вероятно ще им се стори доста смешно.

И каква е разликата? Освен в 9-те месеца извън корема на донора?

Че детето от донорската яйцеклетка е желано и за него ще се грижат, а другото ще бъде захвърлено в дом, където най-вероятно ще бъде малтретирано ?! Сериозно ли трябва да обяснявам това ooooh! ?

# 2 075
Скрит текст:
"ОбЯсня" се пише - идва от "ясно", а не от "обесвам".

Смея се с глас на глупостите, които си написала. Как така тези бъдещи хомосексуални хора не са се повлияли от двуполовия модел, но горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални? По-полека с хейтването, че ще трябва да си забърсвам монитора от отровните ти пръски.

Явно ти е доста мръсен монитора, щом не виждаш болднатото в думата обесня. И си пасва съвсем добре. Обясня за такива въпроси като твоите е неподходящо, понеже няма как да ти стане ясна материя, от която нищо не разбираш.
И къде съм писала, че °горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални°.
Аз това никъде не съм го писала.

И от какъв двуполов модел да се повлияе един пуберитет с еректирал пенис бре жено?
Пишеш и разсъждаваш точно като неинформирана , заухана женска.

Виксчо, то и 100% хетеро жени няма. Нали ти е известно явлението °най-добра приятелка°, то е така да се каже увертюра към конфигурацията лесбо двойка.
Както леля ти зелено мохито каза, думичката е обЯсня, щото ставало нещо си Ясно.
И понеже ти четох другата тема, симпатичен си ми много, ама недей да се даваш за представителна извадка, при теб играят фактори като брутално насилие в детството и липса на майчина грижа много голяма роля, така че сексуалното ти развитие е следствие и от социалната ти среда.
Една от особеностите на това да си гей е, че желаеш да бъдеш доминиран.
Мисля, че това твоят копнеж. Как си представяш някоя 15 годишна кифла да те хване яко и да ти дръпне един хубав секс?
Да,ама никоя жена няма да си признае че си пада по друга жена нали?Иначе аз съм скивал и на улицата приятелки да се обарват и да се целуват и се държат за ръце и кво?Обаче няма да кажат че са лесбо!
Аз съм пробвал с момиче и с доста по голяма жена ама не стана просто,тва е се едно да пробваш нещо дето как да го кажа ,ако мразиш да ядеш охлюви и пробваш щото другите казали че е мноо гот щото го правят те,разбираш ли ме?А и аз не искам никой да ме доминира мразя го тва,аз съм рязал гаджета точно заради тва че са се държали с мене като с некво лапе дето да ме контролират и в секса да си правят само те кефа.В началото съм го приемал щото ми казваха че е нормално,обаче после не съм търпял.Мене ми е писнало да съм доминиран и искам да доминирам аз,разбираш ли ме?Има секс когато аз искам,аз слагам вече условията!

С ръка на сърцето ти казвам, че НИКОГА не съм изпитвала сексуално влечение към друга жена, независимо колко е красива и независимо, колко пъти ще се прехласна по красотата й. Пък незнам как така няма 100% хетеро, ама както и да е.
Сексуалната нагласа е вродена не е въпрос на избор. Аз познавам хетеросексуални мъже, които са пробвали с други мъже и всички си е останало на ниво ЕКСПЕРИМЕНТ. Имат си жени, деца и т.н. и всичко си е останало назад в миналото, просто като младежки "веселби".

Цитат
Моите другарчета гейове пък твърдят, че никога не са изпитвали влечение към жени и горенаписаното вероятно ще им се стори доста смешно.
Разбира се.

Цитат
Ирис, не се старай, никога няма да те разберат. Остави ги да си мислят, че е заразно и да си плюят в пазвите Smile.

Стига де, наистина ли някой вярва, че не се раждаш гей, а ставаш такъв впоследствие.

# 2 076
Детето винаги се ражда в "заварено положение". Него никой никога не го пита дали иска или не иска да се появи на този свят и в какво семейство. Всички, които искаме деца, сме егоисти. Но е много лесно чуждият егоизъм да бъде наречен "простотия" докато упражняваш правото си на собсвен егоизъм.

Населението на земята непрекъснато се разраства и сме застрашени от негативните ефекти на пренаселяване и свръхконсумация. Всеки, който нарича желанието да имаш дете "простотия", да започне от себе си и да се откаже от егоистичната "простотия" да желае и има деца, преди да започне да съди другите!

+10000

Цитат
Не, сериозно, вие можете ли да живеете спокойно с мисълта, че някъде там по света живеят 25 ваши дечица, на които никога няма да видите очите?
Аз лично, категорично - НЕ. Това е и причината да не стана нито донор, нито продавач на яйцеклетка. Да не говорим, че дори и да не им видя очите, ще ми е притиснено как ги гледат тези деца, тормозят ли ги, бият ли ги, добре ли са и т.н. Но...това са моите "аргументи", така да се каже, други жени може да нямат такива терзания и разбирам, и техният избор да станат донори или продавачи на половината от себе си.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 11:53 от Bella Anna

# 2 077
естествено, че има гейове, които са със 100% гей-нагласа. много ясно, че няма тях как да ги обърнеш, аз обаче съм писала за тези,които не са 100% гей и при които ориентацията е все още неустановена.
Точно от тази група ще бъдат спечелени хора за гейската кауза, с нарастване на общественото признаване на гейските права. Пубертети естествено, вашите деца. Зорлем ще ги направите педали.

Да не би в древна Спарта от водата да са ставали масово гейове?
Обществената нагласа е допринесла за утвърждаването на гей-двойките.

# 2 078
Е защо? Те няма да се забраняват хетеродвойките, нито за тях ще се промени нещо.
Става въпрос за законодателни промени по отношение на съвместното съжителство на гей-двойки. По каква логика това ще насърчи хора с хетероориентация да създадат семейство с личност от своя пол?

# 2 079
става въпрос за пуберите с все още неустановена ориентация, не за хетеродоминантните

# 2 080
За бисексуалните хора ли говориш?

# 2 081
Ана Бел, радвам се, че отново пишеш във форума ! Simple Smile
Като чета темата, май клишето "Сексът е в главата" ще се окаже вярно.
Едва ли има кой знае каква разлика дали мъжки полов орган ще проникне в мъжки или женски анус. Сексуалното влечение е по-важно, а то още не е ясно как точно се формира.
От разни статистики става ясно, че педофили често са били жертва на сексуален тормоз. Но за тези, които не са били насилвани , нищо не знаем - какво, как и защо... та така и с хомосексуалните - няма научен факт защо са такива.

# 2 082
За бисексуалните хора ли говориш?

не, за още неориентираните говоря
от тях ще има хетеро, би и хомо в един по-късен момент

# 2 083
Ами не знам кое са тези неориентираните, общо взето още в градинска възраст си личат някакви интереси към другия пол , разбира се на много още неосъзнато ниво. Аз внимателно прочетох големия ти пост и съм съгласна с много неща относно техническата част, но секса не е само механично доставяне на удоволствие, иначе всеки щеше да си го прави сам. Има още и емоционална страна, желание към определен човек, или хайде типаж, копнеж, влюбване. Всички тези неща хомосексуалните хора ги изпитват по същия начин, както и хетеро, но обекта им е от техния пол. Защо е така - никой не знае, както правилно отбелязаха вече.
Категорично не съм съгласна, че човек избира хетеро или гей да е в пубертета в зависимост от това, с кого му е паднал сгоден случай, било е достъпно или случайно е успял да прави секс. Наистина, както към момичетата, така и към момчетата в този период са насочени много похотливи щения от жадни за млада плът и хетеро и гей индивиди. Секс може да се прави и за други неща, не само от привличане, така че вероятно има някаква част , която влизат в гей отношения за пари, облаги, от съблазняване обаче ние не обсъждаме такива, които може и хляба да си изкарват с гей-услуги, а гей-двойките, които желаят узаконяване на съжителството си.

# 2 084
на първо място
в тази тема обсъждаме гей-парада. ако съм изказала критично мнение, то е било против формата на гей-парада.
не против гейовете.

постът ми беше резултат от вежливост - отговорих на поставен конкретен въпрос, а реакциите всъщност изместиха фокуса на темата, която се обърна на
°кой е ЗА и кой КОНТРА хомосексуалните.°

Ами не знам кое са тези неориентираните, общо взето още в градинска възраст си личат някакви интереси към другия пол , разбира се на много още неосъзнато ниво. Аз внимателно прочетох големия ти пост и съм съгласна с много неща относно техническата част, но секса не е само механично доставяне на удоволствие, иначе всеки щеше да си го прави сам. Има още и емоционална страна, желание към определен човек, или хайде типаж, копнеж, влюбване. Всички тези неща хомосексуалните хора ги изпитват по същия начин, както и хетеро, но обекта им е от техния пол. Защо е така - никой не знае, както правилно отбелязаха вече.
Категорично не съм съгласна, че човек избира хетеро или гей да е в пубертета в зависимост от това, с кого му е паднал сгоден случай, било е достъпно или случайно е успял да прави секс. Наистина, както към момичетата, така и към момчетата в този период са насочени много похотливи щения от жадни за млада плът и хетеро и гей индивиди. Секс може да се прави и за други неща, не само от привличане, така че вероятно има някаква част , която влизат в гей отношения за пари, облаги, от съблазняване обаче ние не обсъждаме такива, които може и хляба да си изкарват с гей-услуги, а гей-двойките, които желаят узаконяване на съжителството си.

Нека да променим първото билднато  изречение така
Всички тези неща хетеросексуалните хора ги изпитват по същия начин, както и хомо, но обекта им е от другия пол.
Запазва ли се смисълът, или се променя???

по второто болднато изречение
не човек, а някои още неориентирани хора.
разлика има

Общи условия

Активация на акаунт