Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 355
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 055
А хомотата не могат да са "такива" без дрога, тъй ли да го разбирам? newsm78

# 2 056
Аз пак да попитам хардлайнерките - от къде са се пръкнали тези хомосексуални хора, след като всички са отглеждани в традиционни семейства мъж - жена.

# 2 057
Аз пак да попитам хардлайнерките - от къде са се пръкнали тези хомосексуални хора, след като всички са отглеждани в традиционни семейства мъж - жена.

ей сега ще ти обесня,
мъжете могат да получат оргазъм основно по два начина
1. чрез фрикция на половия член, която се получава при пенетрация във вагина или анус, или стимулация с ръка или уста.
2. чрез специфична стимулация на простатата, която стимулация е възможна единствено чрез директна пенетрация и масаж чрез ануса. Тази пенетрация може да бъде извършена по различен начин и от различни партньори. Може жена да го направи с пръст или дилдо, а може мъж да го направи с пръст, дилдо или члена си.
Простатата е място за удоволствие не само при гейовете, тя е и при хетеромъжете чувствителна, стига те да не са психически прекалено сковани от факта, че им бъркат там дето слънце не грее и където се счита традиционно за проява на гейство.

Повечето мъже познават само първия вид оргазъм, така да се каже базисния вариант, той им е напълно достатъчен и си карат така без да им хрумне, че има и други още по-интензивни опции. Каквато опция е вторият вариант.
Или първи и втори, проведени наведнъж. Естествено има и много други начини, но те май са под раздел -сексуалани девиации.
Предимствата на втория вариант са следните - мъжът се кефи и няма нужда се напряга дали ще му стане и колко дълго ще издържи и т.н. Викс беше писал в една друга тема нещо по въпроса.
Проблем при тази сексуална практика е, че обикновено тя не е приемана от жените, понеже жените страдат от комлекса °да не ме помисли за к>рва°, а и за тях няма кой знае какъв кеф в цялата ситуация.
Затова бих казала, че един мъж може да получи оргазъм по втория начин най-често от друг мъж.

Дотук беше с физиологичната страна на въпроса. Чисто технически значи всеки мъж би могъл да изпита сексуално удовлетворение чрез стимулация в аналната област. И това не го прави в никакъв случай гей.
Гей е тогава, когато се възбужда от мъже - от мъжката миризма, от мъжкото тяло, от чувството да бъде обладан или той да обладае един мъж...Когато изпитва сексуално удоволствие от друг мъж.

В ранния пубертет момчетата СА в състояние и искат да правят секс.
Момичетата СА в състояние, но все още не искат да правят секс. Или не бива да правят секс поради морални съображения, а и да не забременеят
Вероятността две момчета, които искат да правят секс да се намерят за общи забавления е много по- голяма , отколкото момче и момиче. В тази възраст 12-16 години се случват едни от най-честите обръщания на резбата.
На младежа му се ще, не намира женска, която да му откликне, но някой по-отворен батко с радост ще му направи едно фелацио, което тук мили дами трябва да признаем, че направено от мъж на мъж е квалитативно много по-добро, отколкото от жена на мъж. С фелациото се почва. Младежът е спокоен, че не е гей, всичко е наред, но рано или късно се стига и до останалите сексуални практики, които описах по-горе, и които са доста сериозна зарибявка.
Така става, че в крайна сметка дори и да е започнал хомовръзка само заради секса, той започва вече да свързва сексуалното удоволствие с интимно занимание с мъж.
И сега ми кажете- вие ако сте млад мъж с типичната за възрастта ежедневна нужда от секс, ще ходите ли да сваляте звезди на Пенка, като знаете , че най-вероятно няма да ви огрее поне първите 3 седмици, а и нямате пари да я извеждате непрекъснато, като знаете, че батко ви Иван винаги е готов за действие, а може и като по-голям да черпи той?
Един голям процент ще се навие да ходи с Иван и нали знаете приказката - от един път  педерас не се става, ама рядко остава само един път. Ако не е батко Иван, а чичо Пешо, който здраво печели, то заниманието със секс придобива и един много привлекателен аспект и по-точно финансова облага. Може и да е чичко Гошо от телевизията, който да осигури мечтаната роля за участие във филм и т.н. и т.н.

Една част от пуберите имат хомосексуален опит, като някои от тях по-нататък си намират жена, а останалите, увлечени от леснодостъпния секс и<или от интерес, си остават така.

Ние всички не сме генетично 100% хетеро.
Наистина много малка част са 100% хетеро или хомо.
У всеки хетеро има една част хомо. Процентуално различно.
Когато хомото преобладва, имаме случай на гей или лесбийка. Нормата обаче е, че хетерото в нас доминира.
Понякога това какъв ще бъдеш не ти е в гените, то се случва при определени обстоятелства.
Може да се каже, че у всеки хетеро дреме един хомо.
Защо обаче не у всеки хомо дреме един хетеро???

Информацията ми е най-вече от едно другарче гей.
Едно от най-хубавите неща да си имаш гей за другарче е, че можеш да говориш свободно за секс с него, а не както най-често между жени става ° Ау, ама аз такива работи не правя°

И така драга ми зелено мохито, логично е да мислим, че колкото по-малко задръжки, колкото повече приемане на хомосексуалността, толкова повече от латентните хомонагласи ще вземат превес и ще доминират.
Като резултат, вместо Йовчо, синът на Пенка да си остане с 2-3 фелацио на разменни начала със съседа Койчо, и да си хване по-късно жена за семейство, то той може да си остане с Койчо и да си се вземат с всички права и задължения, но най-вече права, понеже като признато малцинство получават много повече облаги.
Коя от софтлайнерките тук иска синът и изобщо да си разменя ласки с друго момче, понеже нуждата от секс и падането на табуто по отношение на хомолюбовта, а и ужасното сексуализиране на обществото,  водят точно до това?

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 02:37 от Mirella_

# 2 058
"ОбЯсня" се пише - идва от "ясно", а не от "обесвам".

Смея се с глас на глупостите, които си написала. Как така тези бъдещи хомосексуални хора не са се повлияли от двуполовия модел, но горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални? По-полека с хейтването, че ще трябва да си забърсвам монитора от отровните ти пръски.

# 2 059
А хомотата не могат да са "такива" без дрога, тъй ли да го разбирам? newsm78

Ми "хомотата" не са агресивни,поне повечето ама аз съм съгласен поне на 99 % с Мирела,че няма чисти хетеро мъже,в тва аз съм се уверил сам щото аз не познавам и един чист гей,повечето които си търсят гей са имали и жени и деца,и даже тия дето се пишат хетеро са пробвали или искат да пробват с мъж,тя го го е обеснила по добре.1 % ми е затва,че тя казва че не можеш да се родиш гей,обаче има такива дето просто нямат желание за секс с жена и не искат.Аз напримерно не съм искал да съм гей или да го прая щото е модерно или нещо такова,то си става само,незнам от кво,вие що си падате по мъже ми същото е,падаш си по някой без да можеш да си го обесниш и кво да не го правиш щото обществото незнам кво си хах няма начин.

# 2 060

Смея се с глас на глупостите, които си написала. Как така тези бъдещи хомосексуални хора не са се повлияли от двуполовия модел, но горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални? По-полека с хейтването, че ще трябва да си забърсвам монитора от отровните ти пръски.

Явно ти е доста мръсен монитора, щом не виждаш болднатото в думата обесня. И си пасва съвсем добре. Обясня за такива въпроси като твоите е неподходящо, понеже няма как да ти стане ясна материя, от която нищо не разбираш.
И къде съм писала, че °горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални°.
Аз това никъде не съм го писала.

И от какъв двуполов модел да се повлияе един пуберитет с еректирал пенис бре жено?
Пишеш и разсъждаваш точно като неинформирана , заухана женска.

Виксчо, то и 100% хетеро жени няма. Нали ти е известно явлението °най-добра приятелка°, то е така да се каже увертюра към конфигурацията лесбо двойка.
Както леля ти зелено мохито каза, думичката е обЯсня, щото ставало нещо си Ясно.
И понеже ти четох другата тема, симпатичен си ми много, ама недей да се даваш за представителна извадка, при теб играят фактори като брутално насилие в детството и липса на майчина грижа много голяма роля, така че сексуалното ти развитие е следствие и от социалната ти среда.
Една от особеностите на това да си гей е, че желаеш да бъдеш доминиран.
Мисля, че това твоят копнеж. Как си представяш някоя 15 годишна кифла да те хване яко и да ти дръпне един хубав секс?

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 03:09 от Mirella_

# 2 061
В тази тема всички ревете как на хомосексуалните не трябва да им се разрешава да осиновяват деца, защото децата оставали без избор и щели да копират модела на еднополовите родители и съответно на свой ред да са хомосексуални.

# 2 062
В тази тема всички ревете как на хомосексуалните не трябва да им се разрешава да осиновяват деца, защото децата оставали без избор и щели да копират модела на еднополовите родители и съответно на свой ред да са хомосексуални.

всички?
ама всички, или само всички?

# 2 063
Пишеш ужасно несвързано - дори не разбирам от какъв пол си. Да не си употребил някакъв стимулант?

# 2 064

Явно ти е доста мръсен монитора, щом не виждаш болднатото в думата обесня. И си пасва съвсем добре. Обясня за такива въпроси като твоите е неподходящо, понеже няма как да ти стане ясна материя, от която нищо не разбираш.
И къде съм писала, че °горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални°.
Аз това никъде не съм го писала.

И от какъв двуполов модел да се повлияе един пуберитет с еректирал пенис бре жено?
Пишеш и разсъждаваш точно като неинформирана , заухана женска.

Виксчо, то и 100% хетеро жени няма. Нали ти е известно явлението °най-добра приятелка°, то е така да се каже увертюра към конфигурацията лесбо двойка.
Както леля ти зелено мохито каза, думичката е обЯсня, щото ставало нещо си Ясно.
И понеже ти четох другата тема, симпатичен си ми много, ама недей да се даваш за представителна извадка, при теб играят фактори като брутално насилие в детството и липса на майчина грижа много голяма роля, така че сексуалното ти развитие е следствие и от социалната ти среда.
Една от особеностите на това да си гей е, че желаеш да бъдеш доминиран.
Мисля, че това твоят копнеж. Как си представяш някоя 15 годишна кифла да те хване яко и да ти дръпне един хубав секс?
Да,ама никоя жена няма да си признае че си пада по друга жена нали?Иначе аз съм скивал и на улицата приятелки да се обарват и да се целуват и се държат за ръце и кво?Обаче няма да кажат че са лесбо!
Аз съм пробвал с момиче и с доста по голяма жена ама не стана просто,тва е се едно да пробваш нещо дето как да го кажа ,ако мразиш да ядеш охлюви и пробваш щото другите казали че е мноо гот щото го правят те,разбираш ли ме?А и аз не искам никой да ме доминира мразя го тва,аз съм рязал гаджета точно заради тва че са се държали с мене като с некво лапе дето да ме контролират и в секса да си правят само те кефа.В началото съм го приемал щото ми казваха че е нормално,обаче после не съм търпял.Мене ми е писнало да съм доминиран и искам да доминирам аз,разбираш ли ме?Има секс когато аз искам,аз слагам вече условията!

# 2 065
зелено мохито

ако постът ти е към мен, то за какво ти е да знаеш от какъв пол съм? нали всички имаме равни права?

# 2 066

Да,ама никоя жена няма да си признае че си пада по друга жена нали?Иначе аз съм скивал и на улицата приятелки да се обарват и да се целуват и се държат за ръце и кво?Обаче няма да кажат че са лесбо!
Аз съм пробвал с момиче и с доста по голяма жена ама не стана просто,тва е се едно да пробваш нещо дето как да го кажа ,ако мразиш да ядеш охлюви и пробваш щото другите казали че е мноо гот щото го правят те,разбираш ли ме?А и аз не искам никой да ме доминира мразя го тва,аз съм рязал гаджета точно заради тва че са се държали с мене като с некво лапе дето да ме контролират и в секса да си правят само те кефа.В началото съм го приемал щото ми казваха че е нормално,обаче после не съм търпял.Мене ми е писнало да съм доминиран и искам да доминирам аз,разбираш ли ме?Има секс когато аз искам,аз слагам вече условията!

ай стига бе, какви са тез охлюви?
ти на какви грозотии си попаднал?
нали я знаеш приказката за киселото грозде?
не твърдя, че е било така при теб, но ако съм смотан мъж и ще ми пускат само скапанячки и на мене няма да ми стане и ще се ориентирам към братята. Там поне докато съм млад имам бонус и съм желан.

Кофтито на това да си гей е, че след като станат на 35-40 години трудно  намират вече така ценения от тях неангажиращ и свободен секс.

# 2 067

ай стига бе, какви са тез охлюви?
ти на какви грозотии си попаднал?
нали я знаеш приказката за киселото грозде?
не твърдя, че е било така при теб, но ако съм смотан мъж и ще ми пускат само скапанячки и на мене няма да ми стане и ще се ориентирам към братята. Там поне докато съм млад имам бонус и съм желан.
Хах казал съм го щото наистина мразя охлюви а съм виждал да ги ядат и е отврат,не са били грозотии готини мацки са и от моя клас  са ме сваляли ,обаче как да ти го кажа по направо харесвам жените обаче не за секс,харесвам и женско тяло обаче не ми става от тва,пробвал съм и се прецаках е нищо не стана,а с мъж съм сигурен че ще се получи щото знам кво да правя и той знае също.

# 2 068
...а с мъж съм сигурен че ще се получи щото знам кво да правя и той знае също...

a, искаш да кажеш, че не знаеш какво да правиш с жена и тя не знае също.
Трябва да си намериш някоя по-талантлива в областта на еротиката, обикновените кифли стават само за лафчета и за танци-манци в дискотеката. И като не знаеш какво да правиш на жена, то тук си на подходящото място.
Сигурна съм, че мамите всичко ще ти разяснят и после ще ти викат Викс-Торпедото или нещо още по-похвално.
И сега да не кажеш, че няма да стане.
Ти самият каза, че на 100% полова принадлежност няма.
Както няма 100% хетеро, така няма и 100% хомо.
Ако те е страх, че ще се изложиш вече е друг въпрос, но по принцип нищо не ти пречи да пробваш.

# 2 069
Много съм се заяждала с Мохито, но с постовете и по тази тема съм напълно съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт